amyroukai
Room Sacraliser
Αυτό το τελευταίο μεγάλη αλήθεια
Η ντιζα αμπραγιάζ έχει σκουριάσει και κάνω πάπια στο αριστερό το μπρος φρένο δεν έχει τακάκια και για να σταματήσω κάνω πάπια στο δεξί. Από τις τούμπες κανω καθίσματα για να την σηκώσω και από τα βίντεο που βλέπω μετά κάνω κοιλιακούς. Να γιατί τίμιο.Ποιο βάρος του σώματος ρε Κώστα? Να τα λέμε όλα , πες στο κόσμο ότι κάνεις προπόνηση με το Transalp
Από διατροφή τι κάνεις;
Που δεν χρειάζεται όργανα.
Κι εγώ πρέπει να ήμουν στην καλύτερη μου, κάπου στο 2002 και μετά στο 2010 με ενα διάλλειμα ενδιάμεσα. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι όσο μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις, τόσο το σώμα μας πάει σε 2η μοίρα. Είχε γράψει ενας κάποτε στο moto.gr, ο Dr Jekyl για τα τεστ κοπώσεως και πόσο σημαντικά είναι κλπ. ιδίως σε εμας που πάμε μια φορά την εβδομάδα στο κόκκινο το ΣΚ και μετά πάλι χαλαρά τυρόπιτες τις καθημερινές. Ο Manos κι όλας απο την Σαλαμίνα είχε πάθει ανακοπή θυμάμαι... Μόνος θέλει μεγάλη πειθαρχία και έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτούς που μπορούν να το κάνουν. Εγώ μόνος μόνο σχοινάκι δίπλα στο CNC όσο κόβειΊσως η καλύτερη φυσική κατάσταση που έφτασα ποτέ ήταν όταν έπαιζα Kendo. Βέβαια είχαμε μια Sensei που μας έπινε το αίμα. Έχω κάνει προπονήσεις με πολλούς "δασκάλους", μπροστά της έμοιαζαν γατάκια. Μιλάμε για το όριο του σαδισμού. Αν την είχαν στο στρατό θα έκανε τους λοκατζίδες να κλαίνε
Τελικά άφησα για την ώρα την ιδέα για γυμναστήριο και κάνω μόνος στο σπίτι. Kettlebell, βάρη, τρέξιμο, πάει καλά και είμαι ευχαριστημένος.
2013 εδώ, μετά από την πρώτη μου νίκη σε Βαλκανικό τουρνουά απέναντι σε ένα Τούρκο αθλητή.
Αθλητικό peak το μακρινό 2012 με γύρω στα 70 χλμ τρέξιμο τη βδομάδα. Μετά μου έφυγε αυτή η διαταραχή και τώρα νορμάλ πράγματα, το πολύ κανένα 20αρι στο βουνό.
Από τότε πόσα κιλά έχεις πάρει;
Προσοχή στο σχοινάκι..δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται
Αν εξαιρέσεις το 2λεπτο για λίγο ζέσταμα κ μιλάς για συχνή προπόνηση 15λεπτου απαιτεί ειδικό απορροφητικό δάπεδο από αυτά που πουλάνε στα μαγαζιά με αθλητικά είδη για τους κραδασμούς αλλιώς πάνε όλοι στα μεταταρσια..
Επίσης απαραίτητα μετά αποθαραπεια με τον κιλυνδρο για τις γάμπες
Πούδρα.. τπτ.. προχώρα δυναταΚαμία 10αρια περίπου.
Μαζί με αυτό, έρχεται και ένας Κινέζος.... γυμναστής!!!Στο temu οι bosu ball έχουν 45 - 50 ευρώ.
παμε ενα-ενα διοτι λεμε οτι θελουμε....Δεν είπα ότι έχουν σχέση, είπα μήπως να αρχίσει με κρίκους αν δεν έχει τίποτα άλλο στο σπίτι.
Στο temu οι bosu ball έχουν 45 - 50 ευρώ.