Ένα 'ευχαριστώ' στο ADVride

μητσος

Ο μήτσος των καρδαμιτσίων
Περιοχή
Γιάννενα
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
KLE500
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .:ok: :secret:Δεν εχω δει ουτε μια φωτο.Εκανα το ταξίδι μονο με την περιγραφή σου,όπως οταν ήμουν παιδί και ακούγαμε θέατρο απ το ραδιόφωνο.Ευγε.:clp:.
 
Τελευταία επεξεργασία:

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .:ok: :secret:Δεν εχω δει ουτε μια φωτο.Εκανα το ταξίδι μονο με την περιγραφή σου,όπως οταν ήμουν παιδί και ακούγαμε θέατρο απ το ραδιόφωνο.Ευγε.:clp:.
Σε μένα φαίνονται κανονικά πάντως...
 

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Είναι το δεύτερο ταξιδιωτικό που λόγω μεγέθους φωτογραφιών αρνείται να το φορτώσει σωστά και το PC (16GB RAM) και το τάμπλετ, κάνοντας timeout στις περισσότερες (το άλλο είναι ενός με GS στην Γαλλία που στεναχωρέθηκα γιατί και φαγητά και τοπία ήταν υπέροχα). Κρίμα γιατί όσες φορτώνουν είναι όμορφες.

Να'σαι καλά, εύχομαι τα επόμενα να είναι εξίσου όμορφα.
 

gior-gos

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
gsa 1150
Ομοίως, οι μισές φωτογραφίες δεν φορτώνουν. Δεν πειράζει όμως· οι περιγραφές σου είναι τόσο ζωντανές που η φωτογραφία δημιουργείται στο μυαλό!
 

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Τι σου είναι τα «κομπουτερ»!!!
Μέχρι πριν μια εβδομάδα έβγαζε «λήξης πιστοποιητικού ασφαλείας» και τις τελευταίες μέρες πάνε σφεντόνα όλα!
Η σελίδα μου ανοίγει γρήγορα και με όλες τις φωτογραφίες!!!
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Εκανες αναποδα την βολτα που ειχα κανει το 2018, με μικροδιαφορες.
Το πασο του vermosch το εκανα απο Μαυροβουνιο προς Σκοδρα και ειχε τα πρωτα 500 μετρα χωματοδρομο, χωρις μαγαζια στο δρομο και χωροις την καντινα με την τζαμαρια στο τελος.
Αλλιως θα εβλεπες advride αυτοκολλητο

Στεφανε .....εμεις ολοι σε ευχαριστουμε για την βολτα που μας πηγες (μαλλον δεν εχει τελειωσει ακομη) και ευχομαι να συνεχιζεις να τριγυρνας ποιο συχνα :friendship:
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Καλησπέρα παιδιά! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, το εκτιμώ ειλικρινά!

Κρίμα που δεν φορτώνουν οι εικόνες, τις έβαλα ασυμπίεστες από το postimg με την ελπίδα πως η ποιότητα θα είναι καλύτερη, αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο. Στον υπολογιστή αλλά και στο κινητό μου φορτώνουν κανονικά (οπότε δεν είναι θέμα cache υποθέτω). Ελπίζω οι... απώλειες να μην είναι τόσες που να χαλάει η ροή της αφήγησης. Θα δοκιμάσω να περιορίσω των αριθμό των εικόνων ανά post σε περίπτωση που φταίει αυτό.

Και όντως απομένουν δυο ημέρες ταξιδιού, θα προσπαθήσω να τις προσθέσω απόψε.
Και πάλι σας ευχαριστώ για τα σχόλια!
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Ημέρα 5η, 11/07/21
Sarajevo (BIH) –Ηrenovica(BIH) - Visegrad (BIH) – Konjska Reka (SRB) – Kopaonik (SRB), 507km

mappp.jpg
Δεύτερο πρωινό που με βρίσκει στο κυνήγι PCR test! Νωρίς νωρίς βρίσκομαι να ρολάρω στην κεντρική λεωφόρο που οδηγεί στο αεροδρόμιο. Η πόλη κοιμάται μετά το χθεσινό πάρτυ και ο δρόμος είναι άδειος. Συνειδητοποιώ πόσο άγνωστη φράση είναι η αστική λεωφόρος στις μικρές ελβετικές πόλεις, αλλά και το πόσο ευχάριστο είναι να γεμίζεις ταχύτητες από φανάρι σε φανάρι.
Στο αεροδρόμιο το τεστ είναι τυπική διαδικασία περισσότερο. Ακόμη και σε rapid test του παρελθόντος νιώθεις ότι φτάνουν μέχρι το πίσω μέρος του εγκεφάλου σου και συνήθως μετρούν αντίστροφα από το δέκα. Καμία σχέση εδώ, κολλημένος σε φανάρι πιο μεθοδικά και πιο βαθιά ξύνεις τη μύτη σου. Όπως και να έχει, είναι τουλάχιστον οργανωμένοι οι άνθρωποι, τίποτα δεν θα μπορούσε να σε κάνει να πιστέψεις το ανεφοδιαστικό σύστημα με σήραγγες που είχε οργανωθεί εδώ κατά την πολιορκία.
Καβαλάω αντίστροφα για το ξενοδοχείο, με αυτή τη φορά τα κτήρια είναι σοκαριστικά. Διάολε, εδώ δεν έπεσαν πυροβολισμοί απλά, το πυροβολικό πρέπει να έβαλλε κατά αυτού του συγκροτήματος.
IMG-20210711-084435.jpg
Μιλάμε λείπουν κομμάτια ολόκληρα. Και οι άνθρωποι μέρα μπει – μέρα βγει μένουν εδώ, στα ίδια δωμάτια που πριν κάποια χρόνια μέλος της οικογένειας τους μπορεί να σκοτώθηκε όταν όλμος έπληξε ξέρω ΄γω το σαλόνι. Μου έρχεται στο μυαλό το κοστουμαρισμένο golden boy που έχουμε για αφεντικό στο γραφείο και περνιέται για καμπόσος. Φιλαράκο, εδώ να σε δω!
Τα πάνω πάνω μπαλκόνια όπου ίσως δρούσαν ελεύθεροι σκοπευτές είναι κατεστραμμένα, άλλοι όροφοι έχουν απλά πεταμένα κάποια τούβλα για εξωτερικό τοίχο. Μπρρρ… σύγκρυο!
IMG-20210711-085229-2.jpg
Και τι είναι πάλι αυτή η αλλόκοτη σιδηροκατασκευή; Αντλούν πετρέλαιο από το ισοδύναμο της Κατεχάκη;
IMG-20210711-084735-2.jpg
Το Σαράγεβο με αφήνει με την εντύπωση ότι αξίζει να του αφιερώσει κανείς πολύ περισσότερο χρόνο. Όχι για τους ίδιους λόγους που θα σε προσκαλούσε να περάσεις ένα τριήμερο με το αμόρε η Βουδαπέστη, αλλά σίγουρα έχει πολλές πλευρές να δει κανείς. Όπως είπε και ο Τσέρτσιλ ‘The Balkans produces more history than it can consume’.
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Το δικό μου πρόγραμμα όμως έχει συνέχιση του ταξιδιού, με τελευταίο σταθμό για την Βοσνία το Visegrad. Ως εκεί πάει κανείς από την πιο εύκολη διαδρομή Μ19.3, ωστόσο στο χάρτη βλέπω και την πιο στριφογυριστή R448, οπότε δεν τίθεται καν δίλημμα.
Χώνομαι σε μια πανέμορφη διαδρομή μες στο έλατο, μικρά χωριουδάκια, ερημιά. Ο δρόμος είναι πολύ κατσαρός, νιώθω συνεχώς να πηγαίνω πάνω-κάτω σαν να μην έχει αποσβέσεις το μηχανάκι. Κάποια κίτρινα φυτά προσθέτουν χρώμα στο τοπίο, μιλάμε πλαγιές ολόκληρες γεμάτες από δαύτα.
IMG-20210711-101252.jpg
Και ξαφνικά, χωρίς κάποια προειδοποίηση, μετά τη Hrenovica η άσφαλτος τελειώνει.
IMG-20210711-101300.jpg
Σιγά το περίεργο θα έλεγε κανείς, συνεχίζουμε στο χωματόδρομο. Αλλά ο χωματόδρομος δείχνει να μην τελειώνει και να γίνεται όλο και πιο δύσβατος. Αναρωτιέμαι αν έχω κάνει λάθος, σε μια διασταύρωση συνειδητοποιώ ότι το τούνελ που βλέπω είναι πρώην σιδηροδρομικό που έχουν αφαιρέσει τις ράγες! Επιμένω λιγάκι στην περίπτωση που σε 500 μέτρα υπάρχει άσφαλτος, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, ίσα ίσα που οι κλίσεις αυξάνονται.
IMG-20210711-101755.jpg
Κάποια στιγμή το παίρνω απόφαση, δεν αξίζει το ρίσκο, αναστροφή και επιστροφή στον κυρίως δρόμο που μου πρότεινε το maps. Ταξιδεύοντας δεν το πρόσεξα, αλλά θα έπρεπε να είχα στρίψει δεξιά πριν την Hrenovica και ίσως έβγαινα από άσφαλτο στον προορισμό μου. Τι να κάνουμε, εν γνώσει μου πήγα με ακατάλληλη μοτοσυκλέτα!
Πίσω ολοταχώς λοιπόν που έλεγε και η καρικατούρα. Δεν ξέρω αν φταίει ο πόλεμος, αλλά από το σιδηροδρομικό δίκτυο λείπουν οι γέφυρες, σταματάω για να απαθανατίσω ότι απομένει από μια.
DSC05376.jpg
Ένας αγχωμένος παππούλης έρχεται προς το μέρος μου όσο φωτογραφίζω, μου δίνει το κινητό του και ένα σημείωμα σε κυριλλικό. Δεν τον καταλαβαίνω, αλλά επιμένει, πρόκειται για τον κωδικό για να ξεκλειδώσει το κινητό του και θέλει να το πληκτρολογήσω. Δείχνει απαρηγόρητος, όσο και να προσπαθώ ο κωδικός δεν δουλεύει, προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει ότι μπορεί να καλέσει από το δικό μου κινητό αν χρειάζεται κάποιον, άκρη δεν βγήκε ποτέ!
Ξανά λοιπόν στον κυρίως άξονα που κινείται σε μια εναλλαγή γυμνών οροπεδίων και πυκνό ελατόδασων. Η διαδρομή σου κρατάει το ενδιαφέρον, αρκετές φορές οι διερχόμενοι με σώζουν από αστυνομικά μπλόκα παίζοντας μου φώτα. Σε ένα βέβαια, ο αστυνομικός κοιμάται στο περιπολικό με το κεφάλι του να χάσκει έξω από το παράθυρο. Λατρεύω να βρίσκομαι στα βαλκάνια!
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Έχω ξαναπιάσει τον Δρίνο ποταμό και κινούμαι παράπλευρα του. Νεκροταφείο με θέα (κλασσικά, αγναντεύουν οι αποδημήσαντες!), αλλά τι είναι αυτές οι περίεργες σχεδίες;
DSC05378.jpg
Αυτός και αν είναι τρόπος να περνάς την Κυριακή σου! Κολατσιό, μπύρα, ψάρεμα και να στεγνώνουν τα Adidas, γιατί Slav χωρίς Adidas δεν νοείται!
DSC05379.jpg
Το πιο αλλόκοτα φτερωτό έντομο εκρήγνυται στο κράνος μου, φτύνω κανένα πεντάλεπτο!
DSC05381.jpg
Παρατηρώ και το κάλυμμα της αλυσίδας, λες και πέρασα από τσιμέντα έχει καταντήσει.
DSC05385.jpg
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Παρυφές του Visegrad, ξανά Ταϊλανδέζικα βαρκάκια!
DSC05382.jpg
Ανάμεσα στις φυλλωσιές αχνοφαίνεται το ξακουστό γεφύρι της πόλης με μήκος περί τα 180 μέτρα.
DSC05383.jpg
Και να το ολόκληρο! Κατασκευάστηκε το 1577 κατά παραγγελία του Μεχμέντ Πασά Σοκόλοβιτς και ο μόνος λόγος να το έχει ακούσει κανείς είναι το βιβλίο Η γέφυρα του Δρήνου.
IMG-20210711-122701.jpg
Εντυπωσιακό με τόσο μήκος και τόσες καμάρες, αποφασίζω να μπω στην πόλη να το δω και ίσως και για κανένα καφεδάκι.
Γίνεται ο κακός χαμός από τουρίστες, ενδεικτικό το ότι σταματώντας απλά στην άκρη για φωτογραφίες μου ζητάνε να πληρώσω για parking!
DSC05387.jpg
Κακός τουρισμός που δεν με ψήνει για στάση, τα μαγνητάκια τους ωστόσο ωραιότατα θα έλεγε κανείς!
DSC05391.jpg
Συνεχίζω προς τα σύνορα, επιτέλους μετά από ημέρες πετυχαίνω και άλλες μοτοσυκλέτες, ένα παρεάκι τριών. Μάλιστα το F800GS έχει αυτοκόλλητα Ελβετίας στη μπαγκαζιέρα, αν και οι πινακίδες και των τριών είναι Σέρβικες. Δυστυχώς ο ρυθμός μας δεν συμβαδίζει, τους αφήνω πίσω χαιρετώντας. Αργότερα, στο μποτιλιάρισμα των συνόρων συναντιόμαστε και σπαστά μου εξηγούν ότι πάνε προς Novi Sad και ότι η μοτό έχει απλά εισαχθεί από Ελβετία.
Τσάμπα τα δυο χαμένα πρωινά, με το τεστ δεν ασχολήθηκε κανείς, αέρα περνάω στην Σερβία. Δεν μπορώ να πω το ίδιο σε καμία περίπτωση για τα αυτοκίνητα στην αντίθετη κατεύθυνση όμως: Μια ουρά ατελείωτη, χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων, δεν θέλω ούτε να φαντάζομαι τις ώρες ταλαιπωρίας ή τα ατελείωτα μιζαρίσματα για να προχωρήσει κανείς ένα μήκος αυτοκινήτου.
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Προορισμός μου για το μεσημεράκι είναι η Mokra Gora και το εκεί Εθνικό Πάρκο. Έχω δει όμορφες εικόνες με τρενάκια και μια γραφική λιμνούλα, οπότε μάλλον ιδανικό μέρος για κολατσιό.
Πρέπει να πλησιάζω μιας και συναντώ παραδοσιακά ξύλινα καλύβια και άλλα μνημεία λαογραφικού ενδιαφέροντος.
DSC05392.jpg
IMG-20210711-133313.jpg
Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω δεν μου φαίνεται να φτάνω, αν και θα ορκιζόμουν ότι μελετώντας την διαδρομή είχα δει ότι η Mokra Gora βρίσκεται κοντά στα σύνορα. Τι στο καλό; Σταματώ να τσεκάρω διεξοδικότερα τον χάρτη και απ΄ ότι φαίνεται προσπέρασα, επρόκειτο για το σημείο των άνωθεν φωτό.
Γενικά δεν μου αρέσει να γυρίζω προς τα πίσω, ειδικά εφόσον σήμερα το έκανα αναγκαστικά μία φορά με τον χωματόδρομο, οπότε ψάχνω εναλλακτική. Φαίνεται ότι στρίβοντας αριστερά στην Kremna ένας ιδιαίτερα στριφτερός δρόμος δείχνει να οδηγεί προς τη λίμνη Zaovine η οποία δίχως άλλο θα είναι αυτή που είχα κατά νου. Φύγαμε;
Λοιπόν, λέγοντας ότι η διαδρομή είναι στριφτερή στο χάρτη, δεν περίμενα τέτοιο πράγμα. Μιλάμε για ένα στενό δρομάκι που δεν ισιώνει πουθενά, για 30 χιλιόμετρα διαδρομή το GPS εκτιμά τρία τέταρτα διάρκεια. Βάζω σκοπό να το διαψεύσω, πρώτη και άγιος ο θεός. Απίστευτα διασκεδαστικό κομμάτι, πραγματικά δεν πρέπει να υπάρχει 50 μέτρα ευθεία μες στο δάσος, απλά πετάς την μοτοσυκλέτα δεξια-αριστερά.
IMG-20210711-141117.jpg
Ελέω Κυριακής, αρκετά αυτοκίνητα των οποίων η προσπέραση δεν είναι εύκολη, οπότε σταματώ για μια και μοναδική φωτογραφία στα πεταχτά προτού με ξαναπρολάβουν όσοι προσπέρασα με 12.000rpm!
IMG-20210711-141107.jpg
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Κάτι σαν δασικό χωριό με καλύβες, τρία εστιατόρια και ενοικιαστήρια ATV προβάλει, ωστόσο για την λίμνη έχουμε ακόμη.
DSC05395.jpg
Που να μην είχαμε δηλαδή! Η πλήρης απογοήτευση. Στη λίμνη υπάρχει ένα θλιβερό ξυλουργείο (με το πανταχού παρόν GOLF II), κάτι μισοχτισμένα σπίτια και το κυριότερο: Ελάχιστο νερό!
IMG-20210711-144725.jpg
DSC05399.jpg
Αυτό το άνυδρο βουρκαλάκι δεν θυμίζει επ’ ουδενί την φωτογραφία που είχα στο μυαλό μου. Απογοήτευση! Μήνες μετά, ανακαλύπτω ότι η εν λόγω λίμνη δεν είναι στη Mokra Gora της Σερβίας, αλλά Crno Jezero (Μαύρη Λίμνη) του Μαυροβουνίου.
crno-jezero.jpg

Τι Κοζάνη, τι Λωζάννη, πρέπει να βελτιώσω τα σλαβικά μου.
Ελαφρώς ξενερωμένος, αλλά χορτάτος στροφές επιστρέφω στο δασικό χωριουδάκι πεινώντας σα λύκος, πέρα από δυο μπουκιές στο Σαράγεβο δεν έχω φάει το παραμικρό, καλά καλά στάση δεν έχω κάνει. Αγαπημένη Σέρβικη κουζίνα (ειδικά η σαλάτα Sopska!) με αστεία χαμηλό κόστος, έχουν μάλιστα έκπτωση 10% στους μοτοσυκλετιστές, άλλο και τούτο.
IMG-20210711-154245.jpg
Η έλλειψη καύσωνα σήμερα κάνει το φαγητό πιο… υποφερτό! Μελετώντας το χάρτη, συνειδητοποιώ ότι είναι σχεδόν τέσσερις και έχω μπροστά μου άλλες 4,5 ώρες οδήγησης σε σφιχτό επαρχιακό δρόμο. Χμμ δεν τα έκανα άψογα τα κουμάντα μου, αλλά στην τελική η οδηγική ευχαρίστηση είναι αυτοσκοπός του συγκεκριμένου ταξιδιού.
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Προορισμός γι’ απόψε το χιονοδρομικό κέντρο του Κοπαόνικ. Για την τελευταία διανυκτέρευση του ταξιδιού αναζητούσα ένα κατάλυμα όσο το δυνατόν πιο κοντά στον αυτοκινητόδρομο Ε75. Έχοντας μείνει στο παρελθόν τόσο στο Novi Pazar όσο και στην Nis, το Kopaonik που προτιμάται σε πολλά ταξιδιωτικά, φαντάζει θελκτικό προορισμός. Φύγαμε όμως γιατί υπολείπονται σχεδόν διακόσια πενήντα χιλιόμετρα ως εκεί.
Για κάποιο λόγο το φτωχό αυτό κομμάτι της Σερβίας μου φαίνεται πολύ γοητευτικό, κομμάτια του μου θυμίζουν την Ευρυτανία της δεκαετίας του ’90. Έχω δρόμο μπροστά μου, αλλά δεν μπορώ να μην σταματάω εδώ και εκεί.
Όπως για παράδειγμα στον μπάρμπα της περιοχής με το tshirt με τον Ντράζα Μιχαήλοβιτς.
IMG-20210711-163347.jpg
Ξεπεσμένα αρχοντικά του παρελθόντος, ξύλινες παράγκες, μια μπανιέρα ως ποτίστρα αγελάδων και μια καλοκαιρινή βαρυσυννεφιά.
DSC05400.jpg
Γελάδες μπόλικες η αλήθεια είναι, οι καταπράσινοι λόφοι έχουν τροφή απ’ ότι φαίνεται.
DSC05402.jpg
Σε περασμένο ταξίδι με θυμάμαι να έχω σχεδόν μείνει από βενζίνη εδώ, σταματώ για ανεφοδιασμό και πετυχαίνω κάτι που δεν είχα καταφέρει: Έχοντας εναπομείναντα κέρματα πλήρωσα σε συνδυασμό τριών νομισμάτων, σέρβικα δηνάρια, βόσνια μάρκα και ‘μαυροβούνια’ ευρώ!
Με πιάνει και η πρώτη βροχή του ταξιδιού, ‘ευκαιρία να ξεπλυθεί το μηχανάκι΄. Με εντυπωσιάζει το πόσα κομμάτια της διαδρομής θυμάμαι από το 2016, να το σημείο που κυνηγιόμασταν με εκείνο το παλικάρι που πήγαινε Βελιγράδι, να το σημείο που είχαμε σταματήσει για κρακεράκια επειδή ζαλίστηκε η συνεπιβάτης. Τότε το κομμάτι ως Novi Pazar μου είχε φανεί άθλος, σήμερα βγαίνει απνευστί.
Βρίσκω και το ξενοδοχείο που είχαμε μείνει τότε, πετυχαίνω και το στρατόπεδο όπου είδα ζωντανά Τ34 για πρώτη φορά. Όλα αυτά τα περνάω έτσι, κενά. Αυτό που με ωθεί σε στάση για φωτό είναι ο κιτς Δούρειος Ίππος, μέτρα αφότου γλιτώνω άλλο ένα μπλόκο της τροχαίας. Ίσως ένα καφεδάκι να άξιζε στην πόλη με το έντονο μουσουλμανικό άρωμα, αλλά έχω κάποιο δρόμο ακόμη μπροστά μου.
IMG-20210711-191737.jpg
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
Λίγο κάμπο μετά βρίσκομαι να ανηφορίζω για Kopaonik. Τα καλά του χειμερινού τουρισμού, ο δρόμος είναι μια χαρά από άσφαλτο και χάραξη. Φουρκέτα-ευθεία-φουρκέτα, επιτέλους γεμίζω μερικές ταχύτητες.
Υπάρχει κάτι σαν σταθμός διοδίων, χωρίς ψυχή τέτοια ώρα, βουρ για το χιονοδρομικό.
IMG-20210711-195421.jpg
Μπουμ, αποκάλυψη, ποιο Andermatt και ποια Αράχωβα, τι απρόσμενο επίπεδο εγκαταστάσεων είναι αυτό;
IMG-20210711-200647.jpg
Πολυόροφα ξενοδοχεία στην βαλκανική ερμηνεία του σαλέ. Άραγε από πού προέρχονται όσοι έχουν πορτοφόλι που τα σηκώνει αυτά; Με τι ασχολούνται;
IMG-20210711-200758.jpg
Κάπως πιο απόμερα βρίσκω και το ξενοδοχείο μου, ο γοριλώδης πορτιέρης μαζί με τον μέτρ παύλα κλώνο του Γιώργου Βαγιάτα με περιμένουν στο parking: ‘Mr estebahn I guess? We though you didn’t make it’. Βρε που να σου καεί ξανά το τροχόσπιτο!
 

estebahn

Μέλος
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
CBR 600F4i
π’ ότι καταλαβαίνει κανείς, Ιούλιο βαράνε μύγες, τόσοι όροφοι και πρέπει να είμαστε βαριά πέντε δωμάτια. Από το μπαλκόνι μου η θέα υπέροχη, χειμώνα με χιόνι και τα lifts σε λειτουργία πρέπει να είναι χάρμα.
IMG-20210711-201624.jpg
Βολτάρω λίγο τριγύρω, όμορφοι οι βοηθητικοί χώροι, αλλά κάνει κάτι παραπάνω από δροσιά απόψε εδώ πάνω.
IMG-20210711-204209-2.jpg
IMG-20210711-204237.jpg
Όλο το προσωπικό έχει μαζευτεί στο μπαρ για τον τελικό του Euro, διαλέγω το εστιατόριο με τον βαλσαμωμένο λύκο και την φωτιά-πυρωστιά που καίει στη μέση.
IMG-20210711-204353.jpg
Το παλικαράκι ψήνει στα κάρβουνα μια μπιφτεκούμπα σε μέγεθος tablet (χερούκλα for scale) που μαζί με δυο μπυρούλες είναι το ιδανικό φινάλε μιας γεμάτης ημέρας.
IMG-20210711-210730.jpg
Δεν θα χορτάσω ποτέ να τριγυρνάω σε τούτο το κομμάτι του πλανήτη.
 
Top Bottom