Ένδειξη θερμοκρασίας αεροθαλάμου σε BMW

angelthing

Μέλος
Περιοχή
Καπ' κατ
Όνομα
Angelos
Μοτό
CRF300L, F700GS
Σε περίπτωση που ενδιαφέρει και εδώ κάποιον:

Οι αισθητήρες πίεσης του αεροθαλάμου ελαστικών των BMW μηχανών προσφέρουν και τη δυνατότητα ένδειξης της θερμοκρασίας - στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον.
Οι μαμά ρυθμίσεις από την αντιπροσωπεια στην Ελλάδα έχουν απενεργοποιημένη τη λειτουργία αυτή (ενώ σε άλλες χώρες είναι ενεργοποιημένη). Αν κάποιος σύντροχος ενδιαφέρεται
μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένδειξη της θερμοκρασίας αεροθαλάμου μέσω της χρήσης του λογισμικού MotoScan και του LX OBDII adapter.

Τη διαδικασία την έχω κάνει και στο K1300s και στο 1200GS LC από δικά μου μηχανάκια αλλά και σε καμιά 15αρία 1200GS φίλων. Δεν είμαι σίγουρος σε ποιά μοντέλα μπορεί να ενεργοποιηθεί, αλλά αν ενδιαφέρει κάποιον σύντροχο με BMW με αισθητήρες πίεσης, ας επικοινωνήσει και βλέπουμε.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ζητάω κάποιο αντίτιμο γι αυτή τη διαδικασία τη θεωρώ αλληλεγγύη μεταξύ συντρόχων !
 

vasilvas

Μέλος
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
BMW F 800 GS Adventure
Φίλε σύντροχε, έχω μια BMW F 800 GS Adv και το σχετικό OBDII συν τον adaptor για τη μηχανή. Κατέβασα το MotoScan και θέλω να δω τι μπορώ να ρυθμίσω (πχ αλλαγή στο κοντέρ από μίλια σε χλμ, καθώς η μηχανή είναι εισαγωγής). Έχεις βριε τίποτα resources στο Internet, blogs οδηγούς κλπ;
 

el-Gatto

Ανήσυχο μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R1200GSA
KTM 990 ADV
Κάνεις σχεδόν τα πάντα.
Αλλά θα πρέπει να αγοράσεις την Ultimate Version του Motoscan ,καθώς k το σωστό ,προτεινόμενο ,κ ακριβό ,OBD tool.

Οδηγοί κ πληροφορίες στο Site της Motoscan.
Πολλά ενημερωτικά videos κ στο YouTube
 
Top Bottom