Ήρθε η ώρα να μάθουμε !!!!!! Τελικά είναι ο Dracula Λελος!!!!!! The story.

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
νομιζω οτι επιβαλεται να κανουμε τρισαγιο καθως οι τελευταιες εξορμησεις τοσο εντος οσο κ εκτος ειναι γεματες εκπληξεις...
τωρα στα του ταξιδιου θα πω οτι εχει ενα δικο του ξεχωριστο στυλ ενεκα ''πτηνου'' το οποιο δεν σ'αφηνει ποτε να πληξεις!
υπεροχη Ρουμανια,σωστη συντροφια κ τα σιδερα φτιαχνονται!
Αυτο με το τρισαγιο..... Έχει δρομολογηθεί!!!
 

NIKOS PAPADOPOULOS

Μέλος
Περιοχή
ΑΙΓΑΛΕΩ
Όνομα
Νίκος παπαδοπουλος
Μοτό
Gs 1200 LC adventure
Αφού κοιμηθήκαμε καλά και ο καθένας στο δωμάτιο του το πρωί που ξυπνήσαμε αποφασίσαμε να την κάνουμε για Βελιγράδι και νάϊτ λάϊφ!! Επίσης έπρεπε να δουλέψουμε και λίγο ακόμα τα Σέρβικα :p . έτοιμοι για αναχώρηση μέσω του road 18 και πέρασμα από το εκπληκτικό pasul Gutai !! Το ανέβασμα αλλά και το κατέβασμα ήταν ένα πραγματικό grip και τέλεια άσφαλτο που δεν άφηνε ασυγκίνητο ακόμα και τον πιο απαιτητικό ;) Μετά από αυτό το εξαιρετικά οδηγικά κομμάτι φτάσαμε στο Μπάια Μάρε όπου σταματήσαμε για ανεφοδιασμό . Αφού φουλάρουμε αέρας για Βελιγράδι μέσω του Ε671 ! Από τον ανεφοδιασμό και μετά ειχα ένα περίεργο σφίξιμο στο στομάχι και με είχε καταβάλει κάτι πολύ περίεργο χωρίς να έχω καθόλου διάθεση να οδηγήσω! Δεν ένιωθα καθόλου άνετα και είχα ένα περίεργο προαίσθημα ότι κάτι θα συμβεί μάλλον. Δεν σταμάτησα όμως και συνέχισα κανονικά στον δρόμο . Στο σημείο αυτό οδηγούσαμε σε μια τεράστια ευθεία τουλάχιστον 20 ισως και παραπάνω χιλιομέτρων και ενώ είμαστε πάνω στον κεντρικό άξονα και δεξία μας έχουμε το χωριό Curtuiseni ακριβώς εκεί υπάρχει διάβαση πεζών με φωτεινή σηματοδότιση . Εγώ ήμουν πρώτος με ακολουθούσε ο Νίκος και πίσω ο Στέργιος. Όταν έφτανα στην διάβαση βλέπω αριστερά μου και δίπλα στην διπλή γραμμή να έχει σταματήσει ένα αμάξι να ανοιγει η πόρτα πάνω στην διάβαση και να κάνει την κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο μια γυναίκα με ένα μωρό στα χέρια . Πηγαινα κάπου με 140 κόβω στα 110 περίπου και συνεχίζω . Πίσω μου είχα και το Νίκο και λίγο πιο πίσω το Στέργιο. Συνεχίζουμε και μετά από 3 χλμ φτανουμε σε ένα κυκλικό κόμβο στο Valealui Mihai όπου έπρεπε να πάμε αριστερά . Βλέπω το Νίκο πίσω μου και περιμέναμε εγω στην έξοδο του κόμβου και ο Νίκος στην αρχή ώστε να μας δει ο Στέργιος και να συνεχίσουμε . Αφού πέρασαν κανα 2 λεπτά και δεν ερχόταν άρχισα να ανυσηχώ εγώ και ξαφνικά σκάει ένα αυτοκίνητο ανόιγουν τα παράθυρα και μας έκαναν νοήματα και μας μιλούσαν στα ρουμάνικα να πάμε πίσω. Εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν είναι καλά ! Γυρνάμε σφεντόνα πίσω και βλέπουμε ευτυχώς το πουλί όρθιο στην άκρη του δρόμου και το φοίνικα δυαλιμένο κυριολεκτικά . Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας αφού ήταν καλά αρχικά ωστε να δούμε τι πρέπει να κάνουμε από εδω και πέρα. Με λίγα λόγια θα σας πω τι ακριβώς έγινε: Την ώρα που ο Στέργιος έφτασε στην διάβαση η γυναίκα είχε βγει από το αμάξι και έκανε βήμα ωστε να περάσει τον δρόμο . Ο στέργιος ανάβει αλάρμ και κόβει ταχύτητα κάπου στα 40 και ξαφνικά ακούει ένα δυνατό φρενάρισμα και στην συνέχεια το μπαμ. Τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο από πίσω ( προφανώς χάζευε και τον είδε τελευτάια στιγμή) αλλά ήταν αργά . Τον χτύπησε πανω στην βαλίτσα και μηχανή γύρισε προς το αντίθετο ρεύμα . Με την πίεση και το γύρισμα κόπηκε το διαφορικό η εξάτμηση έγινε σαν πατημένο τσιγάρο και ο πίσω τροχός τον προσπέρασε :eek: .
Καλέσαμε την αστυνομία όπου ήρθε και έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφιές καθώς και την bmw mobile care να έρθει να μαζέψει το λαβωμένο Φοίνικα . Εγώ με Νίκο περιμέναμε εκεί καθώς ο Στέργιος πήγε να δώσει κατάθεση στο τμήμα μαζί με αυτόν που τον χτύπησε. Τελικά του έκανε ο τύπος θετική δήλωση και αφού τελείωσαν τα διαδικαστικά ήρθε πάλι στο σημείο του ατυχήματος.
Ενώ περιμέναμε εκεί σταμάτησαν αρκετοί ώστε να μας ρωτήσουν τι έγινε κτλ . ένας εξ αυτών ήταν ένας Ρουμάνος με ένα bmw RT1200. Αφού καταφέραμε να μιλήσουμε με τα λίγα Αγγλικά που ήξερε και του είπαμε ότι όλα ειναι οκ έφυγε . Μετά από 10 λέπτά γυρίζει ξανά με ένα φίλο του με αυτοκίνητο και τρέιλερ. Την ώρα εκείνη έφεραν οι αστυνομικοί και το Στέργιο οπότε ανεβάσαμε όλοι μαζί το φοίνικα πάνω στο τρέιλερ και πήγαμε στην πανσιόν του τυπά στα 3 χλμ από εκεί στο Valeaui Mihai . Κάτσαμε φάγαμε ίπιαμε και πιάσαμε την κουβέντα με τους Ρουμάνους ! Να ναι καλά το google translate :p Στις 4 το απόγευμα περιμέναμε την οδική να φορτώσουν το gs να το πάνε oradea στην αντιπροσωπία . Το διάστημα που περιμέναμε εκει ο Ρουμάνος με το RT ήθελε να αγοράσει το φοίνικα ( μιλάμε μας ζάλισε) :D Τελικά πάει σπίτι και φέρνει ένα 1100 bmw και λέει στο πουλί θα το πάρεις θα συνεχίσεις κανονικά και 1500 ευρά στην τσέπη ώστε να κρατήσει αυτό το Φοίνικα.:laugh: Εμείς προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει διότι είναι στην μέση οι ασφάλειες και η αποζημίωση που θα παρει ο Στέργιος από τον Ρουμάνο που τον τράκαρε καθώς και ότι δεν μπορεί να πάρει μηχανή με πινακίδες Ρουμανίας να παέι Ελλάδα και μετά να την κρατήσει κτλ. Αφού δεν βρίσκαμε άκρη έφερε η σερβιτόρα τον φίλο της που μιλούσε αγγλικά και συννενοηθήκαμεεεεεε ! 4.15 ήρθε φορτηγάκι και φόρτωσε το φοίνικα. Ετοιμαστήκαμε και εμείς να αναχωρήσουμε τελικά για Timisoara . Το πουλί πίσω στο LC και ο σάκος με τα ρούχα του πίσω από εμένα;) . Φτάσαμε στην πόλη μπάνιο στο ξενοδοχείο και βουρ έξω να τσιμπίσουμε κάτι και να σφίξουμε και ένα ποτάκι να χαλαρώσουμε :) όλα ήταν πραγματικά τέλεια με ψυχολογία στο φουλ καθώς δεν έιχε ουτε γρατσουνιά πάνω του ( αυτό ήταν και το πιο σημαντικό άλλωστε ) τα σίδερα αλλάζουν . Η επόμενη μέρα μας βρήκε καρφί στον δρόμο για Σαλόνικα μέσω Σερβίας και Σκοπίων ( είχαμε συνάντηση μέ κάποιους εκ των βόρειων) :yew: Αφού τα είπαμε φάγαμε και ίπιαμε επιστροφή στο ξενοδοχείο για ύπνο! Τετάρτη πρωί είχε αναχώρηση από το Βορά για το Νότο και το μεσημέρι είμασταν όλοι στα σπίτια μας!


Επίλογος : 4200 χιλιόμετρα για μένα. Το ταξίδι αυτό ήταν εξαιρετικό και η Ρουμανία που εστιάσαμε μία πραγματικά υπέροχη χώρα που έχει πάρα πάρα πολλές ομορφιές. Σίγουρα οι μέρες δεν ήταν αρκετές ώστε να τα δούμε όλα ( ζήσαμε όμως πολλά πράγματα εκεί και νομίζω πως τα καταφέραμε πολύ καλά και οι τρεις μας ) για αυτό το
λόγο θα επανέλθουμε δριμύτεροι ! Επίσης θα επανέλθουμε για να παίξουμε την Ρεβάνς με το Δρακουμέλ γιατί αυτή τη φορά χάσαμε την μάχη αλλά όχι τον πόλεμο!!!!

Φιλάκια στα μούτρα σας τωρα :stm::stm::stm:
Εδώ θέλω να καταγγείλω την ζαλάδα που βίωσα για 800 χλμ περίπου, με το πουλί πίσω μου να μου κάνει ερωτήσεις όποτε του ερχόταν, και ενώ πηγαίναμε με 140χλμ την ώρα , και εγω έπρεπε να του απαντώ.
Επίσης το μάθημα ( μπουλινγκ) για το πως στρίβουμε τι μηχανή πως μπαίνουμε στη στροφή πως πλαγιαζουμε ποσό πλαγιαζουμε και αλλά πολλά για 800 χλμ περίπου σκέτη τρέλα.
Και όταν δεν τον άκουγα προσπαθούσε να μου επιβληθεί πιέζοντας μου με τους μηρούς του τους γλουτούς μουέλεος .
Και κάτι τελευταίο που ξέχασε να πει ο Ηλίας, το βράδυ στην Timisoara μετά το ποτακι πήγαμε για ύπνο όπου εκεί επειδή το πουλί κοιμοταν μόνο του, πήγαμε με τον Ηλία και τον νανουρισαμε , και μετά πήγαμε για ύπνο.
Όπως είπε και ο Ηλίας περάσαμε πολλά , είδαμε πολλά αλλά αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Δρακουμέλ ..
Άρα όπως λέει και το πουλί .........του μπη κοντινιουεεε.
 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Τι λέτε τώρα!;!;
Στέργιε @Phoenix λυπάμαι για την όμορφη μηχανή σου, αλλά πάντα το σημαντικότερο όλων είναι μετά από ένα ατύχημα να είμαστε καλά εμείς!
 

ilai

Μέλος
Όνομα
HΛΙΑΣ
Μοτό
.
Τι λέτε τώρα!;!;
Στέργιε @Phoenix λυπάμαι για την όμορφη μηχανή σου, αλλά πάντα το σημαντικότερο όλων είναι μετά από ένα ατύχημα να είμαστε καλά εμείς!
Μαυρογατα λεμε φιλε :p Ειμαστε κοντα σε αγορα νεας τωρα και προχωραμε;)
 

onroad

Superhero
Περιοχή
7th continent traveler
Όνομα
κωνσταντινος δε γκρειτ
Μοτό
1200 / 2012
Τι λες μαρη καραφλοκοτσιδου???
Ο φοίνικας είχε το τέλος που του άρμοζε...... Ζωή σε εμάς :p
Ετοιμασε του ενα μαρμαρακι , ηταν πολλα τα 135 αλογα που ειχε και σας πονουσε ολους εσας τους gsακιδες
 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Μαυρογατα λεμε φιλε :p Ειμαστε κοντα σε αγορα νεας τωρα και προχωραμε;)
Τον βλέπω και κρατάει χαμηλούς τους τόνους. Βρε λες να αλλάξει απόχρωση; Σιγά-σιγά το πάει, δεν απέχει και πολύ το κίτρινο από το πορτοκαλί...
 

ilai

Μέλος
Όνομα
HΛΙΑΣ
Μοτό
.
Τον βλέπω και κρατάει χαμηλούς τους τόνους. Βρε λες να αλλάξει απόχρωση; Σιγά-σιγά το πάει, δεν απέχει και πολύ το κίτρινο από το πορτοκαλί...
Οτι παρει θα το βαψει κιτρινο ειπε για να μην αλλαζει και μπουφαν :laugh::laugh::laugh:
 

kon/nos

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Κωνσταντινος
Μοτό
r1200gs
Τι λες τωρα??!! Παλι καλα που δεν επαθε τιποτα ο Στεργιος...
Ωραιο το ταξιδι σας παιδες παρα το ατυχες γεγονος....
Περασατε καλα και φαινεται αλλωστε!!!
Να ειστε καλα να το επαναλαβετε....
Με το καλο να ερθει το 1050!!:D:D
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Το ταξιδι στην ρουμανια οπως παντα το ειχα στο μυαλο μου .... λιγο θολο και χαωδης
Μου ειναι παντελως αδιαφοροι οι στοχοι διοτι τα παντα ρεουν και αλαζουν
Προσπαθω να ζω την καθε στιγμη το καθε λεπτο οσο περισσοτερο μπορω διοτι εχει μεγαλη αξια
Ετσι και εγινε ο δρομος ανοιξε τα τρια σιδερα με τα αφεντικα τους ξεκινησανε για καπου , ισως , στην Ρουμανια
Με τον Νικο εχουμε κανει αλλα δυο ταξιδια εξω με τον Ηλια ενα
Σημαντικο να σε ξερουν και να ξερεις κατα καποιο τροπο τους συνοδοιπορους σου
Ωραια ομαδα, σβελτη, γρηγορη, και οδηγικα αλλα και εγκεφαλικα το δευτερο πολυ σημαντικο
Ο δρομος μεχρι τον προμαχωνα πολυ ευκολος χαλαρος και ανετος, περι της 5 ωρες
Τα συνορα τυπικα και τσουπ Βουλγαρια
Εδω θελει μια προσοχη διοτι ο δρομος ειναι χαμηλου επιπεδου και με δυο κατευθηνσεις
Ειχα επισκεφτει την βουλγαρια πριν εξι χρονια για τον πηγαιμο στην βουδαπεστη που κατεληξε στην βιεννη και στο γκρατς
Η Σοφια απο αυτο που ειδα σαν πρωτευουσα της βουλγαριας δεν με εξεπληξε σε κατι ηδη εχω μια καλη εμπειρια απο βαλκανια
Οι ανθρωποι της το παλευουν αναμεσα στην σκληρη καθημερινοτητα τους διεφθαρμενους πολιτικους και την εισοδο τους στην σκληρη πραγματικοτητα της ευρωπαικης ενωσης
Ευτυχως δεν εχουν βαλει το ευρω στην ζωη τους και αυτο τους δινει μια ευκαιρια
Οπως οι περισσοτεροι!! στα βαλκανια δεν εχουν ριξει τα παλια τους κτιρια και αυτο δινει μια αλλη νοτα στην πολη τους
Φυσικα η ελειψη χρηματων της κεντρικης διοικησης για εικαστικες και λοιπες παρεμβασεις εξωραιζμου ειναι οφθαλμοφανης
Αλλα οπως ειπα παραπανω ειδα μια δυναμικη και εχω διαβασει για αυτην και ειδικα στην πληροφορικη κομπιουτερ ινζενιεριγκ κλπ απο νεους ανθρωπους που σιγουρα σε ευλογο χρονικο διαστημα θα τους κουβαλησει μπροστα γενικως σαν χωρα
Εκει βρηκαμε και φιλο σερβο που ζει και εργαζεται με την οικογενεια του και μας εδειξε μερικα πραματα καθως και πολλες πληροφοριες για το βουλγαρικο γιγνεσθαι
Το ξενοδοχειο που μειναμε παλιο τυπικο κτιζμα της κομουνιστικης περιοδου αλλα λειτουργικο
Η έπομενη μερα ηταν και αυτη τυπικη μεχρι να μπουμε στην ρουμανια και το μονο ενδιαφερον που ειχε ειναι τον δρομο κουρελου που αναφερε και ο ηλιας παραπανω
Κριμα που δεν τον φωτογραφισαμε !!!

Του μπι κοντινιουε
 

ilai

Μέλος
Όνομα
HΛΙΑΣ
Μοτό
.
Το ταξιδι στην ρουμανια οπως παντα το ειχα στο μυαλο μου .... λιγο θολο και χαωδης
Μου ειναι παντελως αδιαφοροι οι στοχοι διοτι τα παντα ρεουν και αλαζουν
Προσπαθω να ζω την καθε στιγμη το καθε λεπτο οσο περισσοτερο μπορω διοτι εχει μεγαλη αξια
Ετσι και εγινε ο δρομος ανοιξε τα τρια σιδερα με τα αφεντικα τους ξεκινησανε για καπου , ισως , στην Ρουμανια
Με τον Νικο εχουμε κανει αλλα δυο ταξιδια εξω με τον Ηλια ενα
Σημαντικο να σε ξερουν και να ξερεις κατα καποιο τροπο τους συνοδοιπορους σου
Ωραια ομαδα, σβελτη, γρηγορη, και οδηγικα αλλα και εγκεφαλικα το δευτερο πολυ σημαντικο
Ο δρομος μεχρι τον προμαχωνα πολυ ευκολος χαλαρος και ανετος, περι της 5 ωρες
Τα συνορα τυπικα και τσουπ Βουλγαρια
Εδω θελει μια προσοχη διοτι ο δρομος ειναι χαμηλου επιπεδου και με δυο κατευθηνσεις
Ειχα επισκεφτει την βουλγαρια πριν εξι χρονια για τον πηγαιμο στην βουδαπεστη που κατεληξε στην βιεννη και στο γκρατς
Η Σοφια απο αυτο που ειδα σαν πρωτευουσα της βουλγαριας δεν με εξεπληξε σε κατι ηδη εχω μια καλη εμπειρια απο βαλκανια
Οι ανθρωποι της το παλευουν αναμεσα στην σκληρη καθημερινοτητα τους διεφθαρμενους πολιτικους και την εισοδο τους στην σκληρη πραγματικοτητα της ευρωπαικης ενωσης
Ευτυχως δεν εχουν βαλει το ευρω στην ζωη τους και αυτο τους δινει μια ευκαιρια
Οπως οι περισσοτεροι!! στα βαλκανια δεν εχουν ριξει τα παλια τους κτιρια και αυτο δινει μια αλλη νοτα στην πολη τους
Φυσικα η ελειψη χρηματων της κεντρικης διοικησης για εικαστικες και λοιπες παρεμβασεις εξωραιζμου ειναι οφθαλμοφανης
Αλλα οπως ειπα παραπανω ειδα μια δυναμικη και εχω διαβασει για αυτην και ειδικα στην πληροφορικη κομπιουτερ ινζενιεριγκ κλπ απο νεους ανθρωπους που σιγουρα σε ευλογο χρονικο διαστημα θα τους κουβαλησει μπροστα γενικως σαν χωρα
Εκει βρηκαμε και φιλο σερβο που ζει και εργαζεται με την οικογενεια του και μας εδειξε μερικα πραματα καθως και πολλες πληροφοριες για το βουλγαρικο γιγνεσθαι
Το ξενοδοχειο που μειναμε παλιο τυπικο κτιζμα της κομουνιστικης περιοδου αλλα λειτουργικο
Η έπομενη μερα ηταν και αυτη τυπικη μεχρι να μπουμε στην ρουμανια και το μονο ενδιαφερον που ειχε ειναι τον δρομο κουρελου που αναφερε και ο ηλιας παραπανω
Κριμα που δεν τον φωτογραφισαμε !!!

Του μπι κοντινιουε
Οχι μονο αυτος ντεεεε θυμισου μετα την τεχνιτη λίμνη ενα ωραιο στριφτερό κομματι με πρασινο και καινουργια ασφαλτο
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Στεργιε...αφου εισαι καλα με τετοια κατασταση μηχανης...οπως το λες "τουμπη κοντινιου"...και τιποτ'άλλο...να'μαστε καλα.

Το ταξιδι και τα οσα μας δειξατε(κι οσα δεν δειξατε κφαλεεες :inlove:) μας εβαλαν για καλα στο κλιμα και στην παρεα.Παντα τετοια και χωρις ατυχηματα ευχομαι και στους 3 στο παρεακι :friendship:
Eιπα να γραψω κατι στα Ρουμανικα κι εγω αλλά στο googlαρισμα μού βγαλε ΑΥΤΟ και...αστο...:blh:δεν περιγραφω αλλο...γεια μας...:woho:
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Οχι μονο αυτος ντεεεε θυμισου μετα την τεχνιτη λίμνη ενα ωραιο στριφτερό κομματι με πρασινο και καινουργια ασφαλτο
Που ηταν αφτο ;!!!!!
Τεσπα για να το λες ......
 

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Ευτυχως Στεργιο που εισαι καλα
Λογικα κρατουσες πατημενη την μανετα του φρενου, γιατι σε φιλο τον χτυπησαν απο πισω με 5χλμ/ωρα και εβαλε λαμες!!
Ωραια μερη και ακομα καλυτερη παρεα.
Ευχαριστουμε για την αφήγηση, αν και δεν καταλαβα γιστι λελοέφερνε ο δρακουμελ!!
Καλες αποδρασεις να εχουμε.
:friendship:
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
σούπερ βόλτα, σούπερ παρέα, σούπερ φωτογραφίες, σούπερ αφήγηση!!!!!

με το καλό και στην επόμενη ;)

και μπράβο στον Στέργιο @Phoenix που το έκανε να φανεί σαν ατύχημα :cool::cool::cool:
(αφού εσύ είσαι καλά....)













:secret:
Κώστα @mAthosalas τέτοια ρουμάνικα θέλω να μάθω όταν κερδίσουμε τα τζοκέρια....
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
σούπερ βόλτα, σούπερ παρέα, σούπερ φωτογραφίες, σούπερ αφήγηση!!!!!

με το καλό και στην επόμενη ;)

και μπράβο στον Στέργιο @Phoenix που το έκανε να φανεί σαν ατύχημα :cool::cool::cool:
(αφού εσύ είσαι καλά....)













:secret:
Κώστα @mAthosalas τέτοια ρουμάνικα θέλω να μάθω όταν κερδίσουμε τα τζοκέρια....
Θεοντορ οτι εγινε εγινε και κανεις δεν μπορει να αλλαξει τιποτα
Το παρελθον ειναι πισω μας και το μελλον μπροστα μας το τωρα ειναι πραγματικο
Η ουσια ειναι οτι δεν μου τσαλακωθηκε ουτε μια τριχα !!!!
Απο εκει και περα το ταξιδι συνεχιστηκε κανονικα,φυσικα ο καθενας ειχε το ποσοστο της επιδρασης μιας κακιας στιγμης μαζι του
Η ζωη τραβα μπροστα και με οτι εργαλεια εχεις στα χερια σου δουλευεις και προχωρας
Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο !!!
 

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
άντε βρε ατιμούτσικο.... επειδή σε πάω, θα σε πάρω κι εσένα μαζί με τον Κωστάκη να μάθεις ρουμάνικα...

και αν γουσταρεις θα σε αφήσω να μιλάς και σέρβικα :)
 
Top Bottom