ΑΠΟ ΤΟ WANNABE SAHARA ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΧΑΡΑ……………………

nikos_pc

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νίκος
Μοτό
TIGER 800 XC
Πολύ ωραίο ταξίδι, πάρα πολύ ωραίες εικόνες να είστε πάντα γεροί να ταξιδεύετε. Πολλά μπράβο για αυτή σας την προσπάθεια συν ότι ήταν υπέροχο να ξυπνάω και να διαβάζω ένα τέτοιο υπέροχο ταξιδιωτικό.
 

onroad

Superhero
Περιοχή
7th continent traveler
Όνομα
κωνσταντινος δε γκρειτ
Μοτό
1200 / 2012
Πολύ ωραίο ταξίδι , ωραίες εικόνες , μπράβο που κυνηγάτε τα όνειρα σας .


——————————————————
Ικαρια loading
 

vagio

Μέλος
Περιοχή
Καρδίτσα
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW R 1200 GSA 2014
KTM LC4 640 adv
BETE 200RR 2020
Μπράβο σας ονειρικός προορισμός η Αφρική , λόγω διαφορετικότητας θεωρώ ο καθένας πρέπει να πάει με μηχανή ή χωρίς!! Πολύς ωραίες οι φωτογραφίες και η αφήγηση!!
 

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Το διαβασα μια το βραδυ και επειδη δεν μου εφτανε και το διαβασα και μια το πρωι στο εταιρο ημιση να αρχιζει να ψηνεται σιγα σιγα.... Καταπληκτικο ταξιδι περα απο τα συνηθισμενα!!! Να σται παντα καλα και συντομα να πατε οπου γουσταρετε, γιατι το γουσταρετε φουλ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

XRτημένος

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
v strom 650
άνθρωποι χαμογελαστοί και χαρούμενοι με την απλότητα, Πολλές φορές ένιωσα ντροπή, Αν είσαι μάγκας Ευρωπαίε ας ήσουν και εσύ τόσο χαρούμενος με ένα κομμάτι ψωμί,

Aυτό ακριβώς. Ωραίο ταξίδι.
 

drones5

Μέλος
Περιοχή
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Όνομα
ΚΩΝ/ΝΟΣ
Μοτό
BMW F650GS(Twin)
Μπράβο παιδιά. Να είστε πάντα γεροί, για να ταξιδεύετε και να μας λέτε τις εντυπώσεις σας.
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
Ταξιδάρα και τη ζήσατε όπως γουστάρατε!
Τώρα ολοκλήρωσα την ανάγνωση, με την ησυχία μου.
Και motogp μέσα....! Νομίζω ότι η επιλογή της εποχής ήταν άριστη!
Χάρη σε γνώρισα πρόπερσι σε μια χωμάτινη στην Αττική, ήρθες με την Αφρικα στο Κρυονέρι και με ασφάλτινα. Μου έκανε εντύπωση το χαμόγελό σου και γενικώς η στάση/συμπεριφορά σου! Ήμουν σίγουρος ότι είχες πράγματα στο μυαλό σου, τα οποία βλέπω να πραγματοποιείς.
Πάντα τέτοια ;):ok::ok::ok:
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Το Σάββατο ήμουν στα βουνα με τους τρελούς και είδα το πρώτο ποστ της Ταξιδάρα σας, αλλά κρατήθηκα και δεν προχώρησα παρακάτω.
Είναι από τα ταξίδια που θέλουν την ώρα τους και όχι ξεπέτα...!
Μαγικές εικόνες και προγραμματισμός σε έναν προορισμό που όλοι θέλουμε να επισκεφτούμε.

Να είστε γεροί να τριγυρνατε.. :friendship:



P. S..... Ο άντρας από 2 πράγματα ξεχωρίζει.
Το ένα είναι ότι την γυναίκα του την φωνάζει ...... Κατεριναρα:l2:
 

Eversman

Μέλος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
XRV 750
Kοπέλια μου όμορφα και καλοσυνάτα, να είστε γεροί και να ταξιδεύετε! Σας σκεφτόμαστε και χαιρόμαστε πολύ με τις χαρές σας :friendship:
 

Goukos

Once a Marine always a marine....
Περιοχή
SaloniKa .....again.....
Όνομα
Γιωργος
Μοτό
R1200GSA
Ευχαριστούμε που μοιραστηκατε μαζί μας το υπέροχο ταξίδι και τις μαγικές εικόνες. Έχοντας ζήσει στην Αφρική για 6,5 μήνες καταλαβαίνω απόλυτα τα λεγόμενα σου Χαρη και συμφωνώ σε όλα ....
Εύχομαι ολόψυχα να ολοκληρώνετε κάθε ταξίδι που θα βάζετε στο νου σας ....
 

xarisiero

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα-Ηρακλειο
Όνομα
Χαρης
Μοτό
XRV 750
Καλησπέρα παίδες... Καταρχήν ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα σχόλια και εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να κάνει ταξίδια όμορφα στη ζωή του και όπως ακριβώς τα γουστάρει... Ότι και αν σημαίνει ταξίδι για κάθε ένα..
Λοιπόν.... Τώρα που η σκόνη από τον ενθουσιασμό έχει κάτσει λίγο να πούμε και μερικά τιπς για το Μαρόκο...
Όλα τα παρακάτω αποτελούν προσωπικές απόψεις που δεν σημαίνει ότι είναι και σωστές...
1) Κάπου είχα διαβάσει ψάχνοντας ότι το Μαρόκο δεν είναι ταξίδι για εθισμένους σε Πραγες και Βιεννες.... Απόλυτα σωστό.... Μην περιμένετε ανέσεις, καθαριότητα, σαβουαρ βιβρε και τα σχετικά, μην περιμένετε να δείτε αλφαδιασμενα γκαζόν και ευρωπαϊκή διακριτικοτητα, οι Μαροκινοι δεν είναι έτσι και δεν οφείλουν να είναι έτσι. Θα δείτε όμως αληθινούς και ευγενικούς ανθρώπους που δείχνουν αυτό που νιώθουν.....
2) Ο καλύτερος και οικονομικοτερο τρόπος να φτάσει και να επιστρέψει κανείς από το Μαρόκο, αν δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η Ισπανία, είναι με πλοίο από κάποιο ιταλικό λιμάνι (Savona Genoa), μπορεί οι σχεδόν 50 ώρες να ακούγονται πολλές όμως κερδίζεις χρόνο και χρήμα (πολύ χρήμα) διότι γενικά η Ισπανία είναι μια ακριβούτσικη χώρα, την βενζίνη δεν την λες φθηνή, οι περισσότεροι αποστάσεις είναι απιστευτα βαρετές, και τα διόδια απλησίαστα (αν και δεν πλήρωσα πηγαίναμε από δευτερευοντες δρόμους).
3) Ότι χρόνο δείχνει ο Google maps στο Μαρόκο είναι 100%αληθινό.... Μου είχε κάνει εντύπωση όταν ετοίμαζα το ταξίδι πως μπορεί μια διαδρομή 200 χλμ να χρειαστεί 5 ώρες να την κάνεις... Όπως είπα 100% αλήθεια.... Σε πολλά μέρη της χώρας υπάρχει ένας και μόνο ένας άσφαλτο στρωμένος δρόμος, ε από εκεί θα περάσουν όλοι, λεωφορεία, φορτηγά καρα, μηχανές ποδήλατά, πεζοί, διχρονολαδα, ufo, στρατός και δεν ξέρω γω τι άλλο... Οπότε πίστη στο Γουγλη και θα φτάσεις...!!
4)Επικίνδυνες ΔΕΝ είναι οι Μεδινες, λίγο προσοχή μόνο στις εισόδους τους... Μέσα στα αχανή στενάκια θα συναντήσετε συμπαθητικους και ευγενικούς ανθρώπους...
5)Μην πάτε Καζαμπλάνκα - Ραμπάτ. Απλά δεν έχει και κάτι σπουδαίο, Αντίθετα δεν πρέπει να χάσετε το νότιο Μαρόκο από τον Άτλαντα και κάτω εκεί είναι η αυθεντικοτητα και τα ομορφότερα μέρη της χώρας....
6)Προσοχή στην οδήγηση, δεν μπορούν να διανοηθουν ότι υπάρχουν δίκυκλα που μπορεί να κινηθούν τόσο γρήγορα. Κατά τα άλλα όχι πολλές διαφορές με τον ελληνικό τρόπο οδήγησης.
7)Αν θα έχετε μαζι σας συνεπιβάτη φροντίστε να καταλάβει ότι δεν έρχεται ένα εύκολο ταξίδι αλλά ένα ταξίδι με πολλά δύσκολα χλμ αλλά και πολλές συγκινήσεις...

Υγ Το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει μέχρι σήμερα....!!

Και πάλι ευχαριστώ για τις όμορφες κουβέντες σας....

Καλά να είστε!!!.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Όνομα
Νικόλας
Μοτό
ktm 1290 SA R
Απίθανο ταξιδιωτικό και ακόμα καλύτερη η αφήγηση! Από αυτά τα τσαλακωμένα χωρίς περιτύλιγμα που μου αρέσει να διαβάζω.

Πάντα όρθιοι παιδιά να ταξιδεύετε και όταν με το καλό γυρνάτε να ταξιδεύετε και τους άλλους!
 

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Εκανα ενα παρομοιο ταξιδι στο Μαροκο το περασμενο Πασχα με τη γυναινα και μας πηρε κι'εμας τα μυαλα, αναγνωρισα στις φωτο πολλα απο τα μερη που περασαμε! :ok: :cool: Ευχομαι και αλλα πολλα τετοια ταξιδια!! :yew:
 
Top Bottom