Αγγελία που χαζεύω σήμερα .

onroad

Superhero
Περιοχή
7th continent traveler
Όνομα
κωνσταντινος δε γκρειτ
Μοτό
1200 / 2012
Όλοι μπορεί να έχουμε μηχανές ή και όχι αλλά σίγουρα κοιτάζουμε διαφορές σε ελληνικά και ξένα σάιτ .

Για πάμε λοιπόν.

Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε λατρεύω! με ξεπέρασες :inlove:

Όλοι μπορεί να έχουμε μηχανές ή και όχι αλλά σίγουρα κοιτάζουμε διαφορές σε ελληνικά και ξένα σάιτ .

Για πάμε λοιπόν.

Mari mouhritsa...variese na psaxnis ki anoixes thema na soy broun efkeries oi alloi....oyoyoyoyoy :mad:

Έχω παρκάρει καμιά δεκαριά 1090R σε ελληνικά και ξένα site... :p

Bargain
390f87772828390fb2483fa4d2592294.jpg

Daggers in Brothel

Ακόμα το σουλούπι των klx250/300/650 το θεωρώ από τα ωραιότερα που σχεδιάστηκαν ποτέ σε ψηλόφτερα, μεγάλος έρωτας μου το Klx650..

Για πάμε λοιπόν.

Ωραιο θεμα

Και όταν δεν την προλαβει και πουληθεί καποια :

1. να ενημερώνεται αυτόματα ως διεκπεραιωμενη στο φορουμ
  2. να στελνονται οι φατσουλες :secret::mooning::dstpc::pointu: στον ενδιαφερομενο με πμ
  3. να του προτείνεις άλλη, ομοια, σε αντιστοιχο μοντελο της ΚΤΜ

:ha

Ακόμα το σουλούπι των klx250/300/650 το θεωρώ από τα ωραιότερα που σχεδιάστηκαν ποτέ σε ψηλόφτερα, μεγάλος έρωτας μου το Klx650..

Κρατανε τιμη τα άτιμα ,τα 2-3 που υπαρχουν δλδ, γιατι δεν προχωρησε καθολου αυτο το μηχανακι. Δεν ξερω γιατι

Δεν είναι ωραίο θέμα αυτό, κατεβάστε το.... :yew:

Κρατανε τιμη τα άτιμα ,τα 2-3 που υπαρχουν δλδ, γιατι δεν προχωρησε καθολου αυτο το μηχανακι. Δεν ξερω γιατι
Πούλησε αρκετά...στη δεκαετία του '90 έβλεπες συχνά να κυκλοφορούν
Από το 2000 με τα εύκολα δάνεια πολλοί παίρνοντας καινούργια τις παράτησαν...όπως κ αλλά μοντέλα των '80-'90 κυρίως 250-400-600..
Τα έβλεπες στις αυλές να ρημάζουν τότε τα έδιναν τσάμπα..τώρα έχουν γίνει "συλλεκτικά" κ"σπάνια"..μόνο για γνωστες...!!!!

Μόνο για γνωστες

Back
Top Bottom