Αγγελία που χαζεύω σήμερα .

giamar

Ο Αφραπόγιαννος
Περιοχή
Πιερία
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Vstroma -astrea c100 - voge 300 rally
Με ενδιέφερε σοβαρά να το παρω τον Απρίλιο του 21. Ίδια τιμή και ίδια χιλιόμετρα (μέσα σε τέσσερα χρόνια δεν έκανε καμία βόλτα άραγε; ). Ο Παναγιώτοπουλος που το πήγα για έλεγχο μου είπε, ούτε με σφαίρες. Χαρακτηριστικά, όταν του ανέφερα και εγώ τις ohlins κτλ μου απάντησε, θέλεις να πάρεις μηχανή ή αμορτισέρ; Η φωτογραφία είναι από το σπασμένο υποπλαισιο. Λογικά έφαγε μεγάλη στουκα γιαυτό και τα βαψιματα και η πολυσυλλεκτικοτητα.
Τελικά και αυτό το παραμύθι είχε δράκο !

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Στα λεφτά που το ζητάει το BMW πάντως άμα το σπάσει ανταλλάκτικά ρε παιδιά ίσως βγάλει και περισσότερα άμα η μοτοσυκλέτα εχει θέμα και δεν περνάει τον έλεγχο. Προφανώς όμως δεν έχουν την γνώση και τον χρόνο και προτιμάνε να την δώσουν έτσι και όποιος τη πάρει (άν έχει όντως θέμα).

μούτρα Desierto, Ohlins αναρτήσεις, τα φρένα τα μεγάλα της Brembo, ολόκληρο τριβάλιτσο, εξάτμιση, σέλα, τεπόζιτο. Μόνο τις ζάντες με τις δισκόπλακες τις δίνει λογικά κάνα χιλιάρικο και δώτο τα λάστιχα. μοτέρ ολόκληρο λειτουργικό, μονάδαABS, τρόμπες τιμόνια, λεβιέδες, σταντ, τιμονόπλακες, κεντρικό σταντ, άξονας μετάδοσης, κοντέρ, Μόνο αυτά χωρίς να τα βάλεις πολύ ακριβά πάς άνετα 5-6 χιλιάρικα. ¨Ασε που απο τα ψιψιψίνια τα γύρω γύρω μαζέυονται αρκετά ακόμα.
Πλάκα πλάκα πιο πολύ συμφέρει να το σπάσει ανταλλακτικά.

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
Στα λεφτά που το ζητάει το BMW πάντως άμα το σπάσει ανταλλάκτικά ρε παιδιά ίσως βγάλει και περισσότερα άμα η μοτοσυκλέτα εχει θέμα και δεν περνάει τον έλεγχο. Προφανώς όμως δεν έχουν την γνώση και τον χρόνο και προτιμάνε να την δώσουν έτσι και όποιος τη πάρει (άν έχει όντως θέμα).

μούτρα Desierto, Ohlins αναρτήσεις, τα φρένα τα μεγάλα της Brembo, ολόκληρο τριβάλιτσο, εξάτμιση, σέλα, τεπόζιτο. Μόνο τις ζάντες με τις δισκόπλακες τις δίνει λογικά κάνα χιλιάρικο και δώτο τα λάστιχα. μοτέρ ολόκληρο λειτουργικό, μονάδαABS, τρόμπες τιμόνια, λεβιέδες, σταντ, τιμονόπλακες, κεντρικό σταντ, άξονας μετάδοσης, κοντέρ, Μόνο αυτά χωρίς να τα βάλεις πολύ ακριβά πάς άνετα 5-6 χιλιάρικα. ¨Ασε που απο τα ψιψιψίνια τα γύρω γύρω μαζέυονται αρκετά ακόμα.
Βάζω τον χώρο, βάλε τα λεφτά και γίναμε!
:):p

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Πλάκα πλάκα πιο πολύ συμφέρει να το σπάσει ανταλλακτικά.
Μπορεί και να συμφέρει αυτή η μηχανη.
Το θέμα είναι πότε θα τα πάρει τα λεφτά, αυτός που θα αποφασίσει να το κάνει, και πως.
Εκτός του ότι θέλει χώρο, θέλει και πολύ χρόνο, καθώς και μεγάλη οργάνωση, στο τι θα πουλήσεις πρώτα.

Πχ, όταν η μηχανή είναι "δεμένη", πρέπει να φροντίσεις να πουληθεί η μονάδα του abs, για να μπορεί να δει ο αγοραστής ότι δουλεύει. Μετά να δώσει τον κινητήρα. Να ακούσει ο αγοραστής ότι δουλεύει, ότι δεν ακούγονται τίποτα περίεργα από μέσα κτλ, και πάει λεγοντας....
Τα περιφεριακά πωλούνται τελευταία, καθώς ελέγχονται ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Εν ολίγοις, δεν είναι καθόλου εύκολο, και αφορά ή ανθρώπους με μεγάλη υπομονή (και γνώσεις εννοείται), ή αργοσχολους που δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν, παρά μόνο με τη μηχανή τους!!!!
Εγώ δηλαδή, θα την πωλούσα όπως είναι, και όσο έπιανε.

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Και η οποία μηχανή αν δεν είναι στραβή, για κάποιον που θέλει ασφάλτινα χιλιόμετρα μπορεί να μην βγάλει θέμα "ποτέ"

Miltiadis

Μέλος
Όνομα
Μιλτιάδης
Μοτό
Σκύλος μαύρος!
Η ερώτηση τώρα...

16390, πριν 14 χρόνια.
6500 σήμερα το ένα

Και κάπου τόσο είχε και το άλλο, που είναι 18 ετών και λίγο παραπάνω χιλιομέτρων.

Πόσο δηλαδή πιστεύετε ότι έπρεπε να πωλούνται, αν αυτά είναι... Ευκαιρία και δεν είναι απλά μια κανονική τιμή για την ηλικία τους και με την υπόθεση ότι είναι σε καλή/πολύ καλή κατάσταση;
Πες τα Χρυσόστομε!Και πολλά είναι τα 6500 για το ST.Το 1200(αν ήταν καθαρό,μάλλον μετωπική με κάνα γκαζάδικο έχει φάει)οκ.Δυστυχώς φτάσαμε να λέμε τις λογικές τιμές"ευκαιρίες"!

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Πες τα Χρυσόστομε!Και πολλά είναι τα 6500 για το ST.Το 1200(αν ήταν καθαρό,μάλλον μετωπική με κάνα γκαζάδικο έχει φάει)οκ.Δυστυχώς φτάσαμε να λέμε τις λογικές τιμές"ευκαιρίες"!
Δεν με ενδιέφερε ποτέ το tenere 1200 σαν μηχανή αλλά από το 2011 που βγήκε μέχρι και τώρα δεν είχα δει ποτέ αγγελία του με τιμή κάτω από 9000€!!! Μάλιστα η πιο συνηθισμένη τιμή που τα έβλεπες πάντα ήταν κάπου 9.900€ σαν να ήταν συνεννοημενοι!

Δεν έχω ιδέα αν ειναι καλή τιμή η όχι αλλά σίγουρα χαίρομαι που επιτέλους μια αγγελία από tenere 1200 δείχνει να έχει μια λογικη ίσως τιμή!

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Δεν με ενδιέφερε ποτέ το tenere 1200 σαν μηχανή αλλά από το 2011 που βγήκε μέχρι και τώρα δεν είχα δει ποτέ αγγελία του με τιμή κάτω από 9000€!!! Μάλιστα η πιο συνηθισμένη τιμή που τα έβλεπες πάντα ήταν κάπου 9.900€ σαν να ήταν συνεννοημενοι!

Δεν έχω ιδέα αν ειναι καλή τιμή η όχι αλλά σίγουρα χαίρομαι που επιτέλους μια αγγελία από tenere 1200 δείχνει να έχει μια λογικη ίσως τιμή!
Είναι τόσο φθηνό που μπορεί να θεωρηθεί και ύποπτο...δεν ξέρω.

Top Bottom