Αγορά ηλεκτρικού ποδηλατου

kostas82

Μέλος
Όνομα
ΚΩΣΤΑΣ
Μοτό
790 Adv R
Πέρυσι με το που άνοιξε το προγραμμα πήρα 2 ηλεκτρικά για λογαριασμό της φίλης μου και του γαμπρού μου

Και για τα 2 καταφέραμε και πήραμε το εξτρά 500ρικο οπότε και άξιζε (άποψη μου)

Ο Γαμπρός μου δεν ήθελε να δώσει λεφτά οπότε του πήρα οτι φθηνότερο υπήρχε εκείνη τη στιγμή στην αγορά και για την φίλη μου είπαμε εφόσον μας δίνουν τόσα ας πάρουμε κάτι καλύτερο.

Για να παρεις στο μαξιμουμ αυτό που δίνουν (40% με μέγιστο 800ε) αγοράζεις κάτι στα 2200 plus περίπου και και ήταν και το όριο για οτιδηποτε πιο αξιοπρεπές στα δικά μου μάτια.

Το φθηνό ήταν με το κλασσικό κινέζικο μοτερακι(παιζει πολυ στα κινεζοebay) και κοστιζε 1100 οπότες ο γαμπρος πλήρωσε 250 περιπου.

Στον μήνα επάνω κλάταρε η μπαταρία του αλλά ευτυχώς το μαγαζί καλυψε την αλλαγη και όλα καλα(μέχρι στιγμής).

Το άλλο ήταν ένα cube με bosch μοτερ και μπαταρια και δεν έχει καμια σχεση με το κινέζο και κόστισε 2100 με την επιδότηση 850ε, μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει κατί.

Το ηλεκτρικό για μια πόλη σαν την λάρισα πχ είναι εργαλείο τρελό και σε αυτες τις τιμές ΝΑΙ αξίζει 100%.Το cube με βγαλμένο κόφτη κυκλοφορεί ευκολα με 35-40 km/h και βγάζει 100+αυτονομία(χωρις ανηφόρες).Ο Κινέζος χωρίς κόφτη βγάζει και πάνω από 40km/h αλλα με λιγότερη αυτονομία.

Μην μετατρέψετε ενα φθηνό ποδήλατο σε ηλεκτρικό κατα την αποψη μου και αν βρείτε με κάποιο τρόπο το 500ρικο αξίζει να πληρώσετε 800-900 για κατι πολύ ανώτερο
 

μητσος

Ο μήτσος των καρδαμιτσίων
Περιοχή
Γιάννενα
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
KLE500
Το futura της ideal το βρίσκω στα 1700 στη πόλη μου.Αλλά......είδα και αυτό Niu MQi σε σκουτεράκι.Ξέρει κανείς τίποτε γι αυτό;
 
Top Bottom