Αν μπεις στο site τους, λέει ότι ισχύει η επιδότηση, και μάλιστα σου λέει και ποια η διαδικασία !!!Παιδιά να οργανωθούμε
Τώρα, από Δευτέρα που θα τους πάρω πάλι τηλέφωνο, θα τα μάθω ακριβώς!!!
Αν μπεις στο site τους, λέει ότι ισχύει η επιδότηση, και μάλιστα σου λέει και ποια η διαδικασία !!!Παιδιά να οργανωθούμε
Τη Δευτέρα θα ξέρω Κώστα!Δεν υπάρχει επιδότηση για την ώρα αλλά όπου να ναι θα ξεκινήσει. Η επιδότηση είναι αναλογη της τιμής του ποδηλάτου και για τους πολύτεκνους υπάρχει επιπλέον έκπτωση.
Δεν μου ανοίγει η σελίδα!!!!https://www.emw.gr/ilektrika-podilata/EMW_City_Bike_FAT_TYRES...καλησπερα!!δε με ενδιαφερουν οι διαφημίσεις απλα εψαχνα και εγω για ποδηλατο και κατέληξα σε αυτο!κανω τη μερα 5-6 χλμ και μπορω να πω ειμαι αρκετα ευχαριστημένος!τα φρενα του σφυριζουν λιγο αλλα γενικα καλο ειναι!η μπαταρια με τη χρηση που κανω εγω κραταει περιπου 45 χλμ και γεμιζει σε 5 ωρες περιπου σε κανονικη πριζα!τωρα ανοιγει η πλατφορμα με την επιδότηση και θα παρω πισω 350 ευρω περιπου!
Ναι δεν ξερω γιατι...μπες στη σελιδα αυτη και βρες αυτο με τους χοντρους τροχους που εχει 1060 ευρωΔεν μου ανοίγει η σελίδα!!!!
Δεν "υπάρχει" λέει....
Το συγκεκριμένο ειναι σπαστο ...σπαει σε 2 σημεια,στο λαιμο και στη μεση στο σκελετό!βεβαια ριναι 35 κιλα περιπου δεν ειναι για πολλά σηκωματαΚαι που το παρκάρεις??
Όπως καταλαβαίνετε έχω αρχίσει και το σκέφτομαι. Αλλά δεν έχω χώρο στο γραφείο. Αν το αφήσω πάνω στη Συγγρού που είμαι.... ούτε μέχρι το μεσημέρι δε θα μείνει.
Θα το κοιτάξω και αυτό, ευχαριστώ!!!Ναι δεν ξερω γιατι...μπες στη σελιδα αυτη και βρες αυτο με τους χοντρους τροχους που εχει 1060 ευρω
Το σπαστό είναι ιδανικό για πίσω απ την πόρτα.Οχι όμως με χοντρά λάστιχα.Κι εγώ το ψάχνω.Το συγκεκριμένο ειναι σπαστο ...σπαει σε 2 σημεια,στο λαιμο και στη μεση στο σκελετό!βεβαια ριναι 35 κιλα περιπου δεν ειναι για πολλά σηκωματα
Της ideal που εχουν πολύ φτηνά περιφερειακά ξεκινάνε οι τιμές από 2400 πάνω κάτω κι αν προλάβεις κάποιο ποδήλατο στοκ γιατί φεύγουν αέραΤο σπαστό μπαίνει ασανσέρ ,το μικρό σπαστό(14- αρι) χωράει παντου.
Εγω τωρα που θέλω καμιά 350w κατα που να κοιτάξω; Θέλω αυτονομία 40 και βάλε χιλ.απο τα οποια 50% ανηφόρα!!!!
Και η ideal εχει κάποια ποδήλατα .Μιλάω για λιγα χρήματα σχετικά.
Μη το κανεις. Το αποτελεσμα θα ειναι κακο.Έχω ένα TREK FX 3 και πρέπει να είναι κάτι λιγότερα από 10 kg μαζί με το κιτ της Bafang θα πάει στα 18-19 kg. Από ότι βλέπω όλα από εκεί ξεκινάνε.
4.5kg to moter και 4.5kg η μπαταρία. Έτσι τα υπολογίζω τουλάχιστον.
Φεύγουν αέρα ,γιατί; τιμή,ποιότητα,βλάψιμο, που το αποδίδεις;Και τα 2400 δεν είναι και φθηνά!Προσοχή να πάρετε κάτι με λογικό βάρος γιατί σε περίπτωση βλάβης μοτέρ ή άδειας μπαταρίας είναι πολύ δυσκολο το πετάλι.
Γιατί δεν υπάρχουν στοκ ποδήλατα σε λογικες τιμές και ότι έρχεται κάτω από 3.000 ε φεύγει σφαίρα.Φεύγουν αέρα ,γιατί; τιμή,ποιότητα,βλάψιμο, που το αποδίδεις;Και τα 2400 δεν είναι και φθηνά!