Αερόσακοι για μοτοσυκλετιστές, μπουφάν, γιλέκα κτλ

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Εμένα αυτό μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Ένα γιλέκο, καλά αεριζόμενο πάνω απο τη μπλούζα σου μαζι με το μπουφανα΄κι σου με προστασίες αγκώνες ώμους και το φοράς χειμώνα καλοκαίρι και άνετα. ΚΑι σε μια τιμή πε΄ριπου 400€ που μπορείς να το βάλεις στο πρόγραμμα.

Τιμή Γαλλίας
 

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Γενικά φοβάμαι όταν διαβάζω τετοια
ντάξει πλέον δε παίζει. Ξέρεις με αυτό το πράμα το ιντερνετ που χουνε βγάλει και αυτές τις αγορες ,πάνω σε γραμμή, τις ον λαιν βρε αδερφέ!
 

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Δεν ξέρω αν είδατε το βίντεο του f9 που λέει ότι το κλάιμ γιλέκο είναι .. "φτηνό" σαν κατασκευή και καλύτερα να το αποφύγει κάποιος.

Θεωρητικά μιλώντας επειδή είναι σχετικά νέα τεχνολογία στο δρόμο θέλει λίγο προσοχή και τα 400 από τα 500 ενός astars μπορεί να είναι πιο πολλά από 100.
 

petrouil

Μέλος
Περιοχή
Ιωάννινα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
CB500X '19
CRF300L '22
Βασικά ο αερόσακος δεν είναι της Furygan αλλά της In&Motion που μεταξύ άλλων φτιάχνει τους αερόσακους για ένα κάρο εταιρείες ( Klim, Ixon, Held, RST ) όπως πχ η Alpinestars φτιάχνει τον αερόσακο της Rev'it , ενώ δεν ξέρω κι αν η Dainese δανείζει κάπου ή εξελίσσει για λογαριασμό άλλων με βάση τον δικό της αερόσακο.

Οι ενστάσεις μου για τον συγκεκριμένο είναι δύο. Πρώτον τα μοντέλα της In&Motion ήταν με συνδρομή για τους αισθητήρες ( σίγουρα για τα Klim για τις υπόλοιπες μάρκες κρατάω μια επιφύλαξη καθώς δεν έχω ψάξει ενδελεχώς ) και δεύτερον που μου φαίνεται περίεργο είναι το πως επιτυγχάνεται ο αερισμός από την στιγμή που αερόσακος πρέπει να είναι στεγανός ώστε να κρατήσει τον άερα στo φούσκωμα.

Τέλος κοντά στο εύρος τιμών αυτού που αναφέρεται υπάρχουν 2 ήδη δοκιμασμένες λύσεις που πωλούνται και στην Ελλάδα ο Alpinestars AirTech 3 και ο Dainese Smart Jacket στα 500, 500 και κάτι ευρώ.
 
Top Bottom