Manouel650
Μέλος
Το καλοκαίρι που μας πέρασε για πρώτη φορά μετά από 17ετή συμβίωση με ΑΤ 650, ένοιωσα να κουράστηκα. Υπολογίζω ότι έχω κάνει κοντά στα 200.000 με 4 ΑΤ 650άρια που έχουν περάσει σ αυτά τα χρόνια από τα χέρια μου, οπότε όπως καταλαβαίνετε η κούραση είναι λογική. Μπήκα λοιπόν στη διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτριας(μεταχειρισμένης πάντα), αλλά λίγο το συναίσθημα, λίγο το ότι έχω μαζέψει μισή μηχανή ανταλλακτικά, λίγο τα στριμωγμένα πλέον οικονομικά και η μεγάλη απόφαση ελήφθη. Παραμένουμε στα Αφρικάκια(2 ζωή να χουνε), που τα ξέρουμε και μας ξέρουν.
Όμως, παρόλη τη παροιμιώδη αξιοπιστία του, το XRV650 δε παύει να είναι ένα μηχανάκι 26 ετών και επομένως τεχνολογικά πίσω. Έτσι αποφασίστηκε να γίνει μια αναβάθμιση ουσίας στους τομείς που υστερεί, στις αναρτήσεις, στην ασφάλεια(φρένα) και στην ιπποδύναμη, αφήνοντας την εξωτερική εμφάνιση(βαψίματα και τέτοια) σε δεύτερη μοίρα.
Ορίστηκε λοιπόν ένα ανώτατο ποσό που θα διατεθεί και ξεκίνησε το ψάξιμο σε συγκεκριμένα σημεία πλέον, μια και υπάρχει κάποια πείρα από παλιότερες αναβαθμίσεις.
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή…

Όμως, παρόλη τη παροιμιώδη αξιοπιστία του, το XRV650 δε παύει να είναι ένα μηχανάκι 26 ετών και επομένως τεχνολογικά πίσω. Έτσι αποφασίστηκε να γίνει μια αναβάθμιση ουσίας στους τομείς που υστερεί, στις αναρτήσεις, στην ασφάλεια(φρένα) και στην ιπποδύναμη, αφήνοντας την εξωτερική εμφάνιση(βαψίματα και τέτοια) σε δεύτερη μοίρα.
Ορίστηκε λοιπόν ένα ανώτατο ποσό που θα διατεθεί και ξεκίνησε το ψάξιμο σε συγκεκριμένα σημεία πλέον, μια και υπάρχει κάποια πείρα από παλιότερες αναβαθμίσεις.
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή…