Ναι το οποίο ειδικά απο αναρτήσεις είναι μηδέν δυστυχώς. Το καβάλησα αρκετά χώμα στο meeting.Μεγαλώνει η συγκεκριμένη αγορά.
Βέβαια υπάρχει και το ALP της ΒΕΤΑ 350cc με 35 αλόγατα, με 6 ταχύτητες, 11λτ που σημαίνει κοντά στα 300χλμ αυτονομία, 140κλ στεγνό στα 7.000€ με 50€ ρέστα !
ALP - Beta motorcycles
Λες και οι αναρτήσεις στο Alp 4.0 του 2010 να είναι χάλια;Ναι το οποίο ειδικά απο αναρτήσεις είναι μηδέν δυστυχώς. Το καβάλησα αρκετά χώμα στο meeting.
Α δεν έχω ιδέα! Νομίζω έχει ένα τέτοιο ο Λευκάδιος αν μπορεί να σου σχολιάσει. Πάντως το καινούργιο πολύ φτηνό αναρτήσεις έχει, μικρο πηρούνι και τιμονιπλακες και πολυ ξερές χωρίς ρυθμίσεις.Λες και οι αναρτήσεις στο Alp 4.0 του 2010 να είναι χάλια;
Kαπου στην τιμη του crf300 rally φανταζομαι θα εχει. Δηλαδη περιπου 7800.πωπωπω αν είναι και Made in japan που είναι τα Suzuki βλέπω να μας χτυπάει ένα 9 χιλιαρικα στο δόξα πατρί και να μείνουμε με την όρεξη!!!
Είμαι περίεργος να δώ την τιμή και ποιους θα αφορά τελικά.Kαπου στην τιμη του crf300 rally φανταζομαι θα εχει. Δηλαδη περιπου 7800.
το Curb weight είναι το βάρος γεμάτο? Γιατί το δίνει 151 κιλά εδώ.Για ρίξτε μια ματιά και εδώ : New DR-Z
Ναι, βάρος πλήρες υγρών.το Curb weight είναι το βάρος γεμάτο? Γιατί το δίνει 151 κιλά εδώ.
Αρα 151 γεμάτο μιλάμε για πολύ ελαφρύ! Σχεδόν 40-45 κιλά κάτω απο τα 450 τα on-offΝαι, βάρος πλήρες υγρών.