Ειδικεύεται στα καρμπυρατέρ;698 362 6174 Μάριος
Αν μπορείς να του πας το μαραφετι στο χέρι, είναι καλύτερα, θα στο κάνει καινούργιο
Πάρε τηλέφωνο έτσι και αλλιώς, θεωρώ ότι θα σου βρει λυση
Ειδικεύεται στα καρμπυρατέρ;698 362 6174 Μάριος
Αν μπορείς να του πας το μαραφετι στο χέρι, είναι καλύτερα, θα στο κάνει καινούργιο
Πάρε τηλέφωνο έτσι και αλλιώς, θεωρώ ότι θα σου βρει λυση
Συμφωνώ απόλυτα, μιας και εγώ είμαι στο τεχνικό κομμάτι και το βλέπω έντονα τα τελευταία χρόνια. Βέβαια αυτό θεωρώ ότι απλά θα γίνεται χειρότερο με τα χρόνια καθώς από την μία ο τεχνικός τομέας δύσκολα βρίσκει εργατικό δυναμικό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τρεις "κατηγορίες" τεχνικών κατά την γνώμη μουΕγώ πάντως αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι οι περισσότεροι μάστορες τα τελευταία χρόνια έχουν γινεί δυσκοιλιοι-δυσκολοι,προτιμούν easy money,εύκολες δουλειές που θα βγάλουν κέρδος χωρίς να ζοριστουν -ασχοληθουν,κανα λάδι κανα φίλτρο κανα τακακι,κανα αλυσιδογραναζο,θέλουν να βγάζουν 100ευρα και 200 ευρα εύκολα.Αν ζητήσεις κάτι που πρέπει να ασχοληθούν λίγο παραπάνω αρχίζουν οι δικαιολογίες του τύπου φόρτος εργασίας, παλιό μηχανάκι, δεν φτιαχνεται...Σου λεει ο αλλος θα φάω 2 ώρες να παρω 100 ευρώ ενώ μπορώ να τα βγάλω σε μισή η μία ώρα. Σπανιζουν πλέον οι μάστορες που έχουν όρεξη και αγαπάνε αυτό που κάνουν και ισχύει δυστυχώς σε όλα τα τεχνικά επαγγέλματα.
Υ.γ είμαι τεχνικός και το βλέπω κ στον δικό μου τομέα αυτό απο συναδέλφους.
Αυτόν τον ΕΝΑΝ ψάχνω!!Παντού τα ίδια. Βρες κάποιον να στο φέρει σε μια ισορροπία και σιγά σιγά βάζε χέρι μόνος σου.
Δεν ανοίγει ο σύνδεσμος.Ξεκίνα από εδώ να σετάρεις καρμπ και βλέπεις παρακάτω
https://www.libristo.gr/el/bivlio/yamaha-yz-wr-4-stroke-motocross-motorcycle-repair-manual-98-08_10013256?gad_source=1&gad_campaignid=20327470927&gbraid=0AAAAAp3RJhi4e9qMR5YU03WRnn3cvOPdz&gclid=Cj0KCQjwh-HPBhCIARIsAC0p3cceI8odgcN_zyPg9V6uUWqDwZI9QYjG1h6EGhlDHAr-ptzRQSvJkYgaAsV3EALw_wcB
Μιλάς με γρίφους γέροντα!!! Ο σύνδεσμος ανοίγει ένα site για αγορά βιβλίου, αλλά δεν βγάζει κάτι για wrfΞεκίνα από εδώ να σετάρεις καρμπ και βλέπεις παρακάτω
https://www.libristo.gr/el/bivlio/yamaha-yz-wr-4-stroke-motocross-motorcycle-repair-manual-98-08_10013256?gad_source=1&gad_campaignid=20327470927&gbraid=0AAAAAp3RJhi4e9qMR5YU03WRnn3cvOPdz&gclid=Cj0KCQjwh-HPBhCIARIsAC0p3cceI8odgcN_zyPg9V6uUWqDwZI9QYjG1h6EGhlDHAr-ptzRQSvJkYgaAsV3EALw_wcB
Και βέβαια, χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι!!Για τα καρμπυρατέρ υπάρχει άνθρωπος γνωστός στον χώρο που τα κάνει σαν καινούργια. Να σου στείλω το τηλ του?
Μην επιχειρήσεις μόνος σου να το φτιάξεις αν δεν έχεις γνώσεις γιατί τα fcr έχουν ένα σωρό κοκοψίνια.
Μιλάς με γρίφους γέροντα!!! Ο σύνδεσμος ανοίγει ένα site για αγορά βιβλίου, αλλά δεν βγάζει κάτι για wrf
Δεν θα μιλησω...δεν θα μιλησω...Συνεργείο καλό και σχετικά κοντά σου είναι ο Pandis Team στα ανω πατησια. Πηγαινα εκει για περιπου 10 χρονια.
Μίλησα μια φορά μου είπαν ότι είναι παλιό και δεν αναλαμβάνουν καρμπυρατέρ αλλά να το συζητήσω και με τον μηχανικό πάλι μέσα στην ημέρα!! Τι έγινε ρε παιδιά, οκ έλειπα χρόνια από τον χώρο αλλά έχει αλλάξει τόσο πολύ; Για να πας βουνό δηλαδή θα πρέπει να έχεις μηχανάκι το πολύ μέχρι 4ετιας;
Για καρμπυρατέρ Βύρωνας.
Byron Kotetsis
Η εμπειρία μου με το συγκεκριμένο συνεργείο ήταν από το 2009 έως το το 2019. Πήγαινα εγώ και αρκετοί φίλοι στο συγκεκριμένο. Ποτέ κανείς δεν είχε κάποιο θέμα. Ο Γιάννης που δουλεύει μέσα είναι από τους καλύτερους του είδους. Πάντα να σου εξηγήσει τα πάντα λεπτομερώς, να σου δείξει το παλιό ανταλλακτικό το οποίο είχε το πρόβλημα, να βρει την πιο οικονομική λύση για σένα πάντα με καλές τιμές και παράδοση της μηχανής γρήγορα. Επίσης ποτέ δεν έτυχε να πάω για κάτι απρόοπτο και να μου πει άστο και βλέπουμε η δεν έχω χρόνο κλπ. Αν από το 2019 και έπειτα έχει αλλάξει κάτι στο συγκεκριμένο συνεργείο δεν το γνωρίζω.Δεν θα μιλησω...δεν θα μιλησω...
Δεν αξιζει να αναφερθω δημοσια...Παντως για εμενα δεν ηταν σωστος επαγγελματιας... Μπορει να ηταν καποτε, δεν λεω το αντιθετο, απλά λεω οτι σε εμενα δεν ηταν σωστος...Η εμπειρία μου με το συγκεκριμένο συνεργείο ήταν από το 2009 έως το το 2019. Πήγαινα εγώ και αρκετοί φίλοι στο συγκεκριμένο. Ποτέ κανείς δεν είχε κάποιο θέμα. Ο Γιάννης που δουλεύει μέσα είναι από τους καλύτερους του είδους. Πάντα να σου εξηγήσει τα πάντα λεπτομερώς, να σου δείξει το παλιό ανταλλακτικό το οποίο είχε το πρόβλημα, να βρει την πιο οικονομική λύση για σένα πάντα με καλές τιμές και παράδοση της μηχανής γρήγορα. Επίσης ποτέ δεν έτυχε να πάω για κάτι απρόοπτο και να μου πει άστο και βλέπουμε η δεν έχω χρόνο κλπ. Αν από το 2019 και έπειτα έχει αλλάξει κάτι στο συγκεκριμένο συνεργείο δεν το γνωρίζω.
Όλοι οι επαγγελματίες εχουν-εχουμε αστοχες ή ατυχες στιγμές.Δεν αξιζει να αναφερθω δημοσια...Παντως για εμενα δεν ηταν σωστος επαγγελματιας... Μπορει να ηταν καποτε, δεν λεω το αντιθετο, απλά λεω οτι σε εμενα δεν ηταν σωστος...