ilai
Μέλος
- Όνομα
- HΛΙΑΣ
- Μοτό
- .
Χουφτες , μασκα , φαναρι , φτερο εμπρος και πισω , σταντ απο 2013 ! Πετσακιας σπικινκΠως το έκανες αυτό...?![]()
Χουφτες , μασκα , φαναρι , φτερο εμπρος και πισω , σταντ απο 2013 ! Πετσακιας σπικινκΠως το έκανες αυτό...?![]()
Ωρε μανα μου τι θα γινειΕνημέρωση πρώτου ποστ με βίντεο του Γιάννη @tiflaeisai και των παιδιών απο την Κρήτη.
Aχαχαχαχα! Σε θελω πολυ στην βολτα λεμε!Έχω βάψει και μαλι ασορτί με το μεχανακι
Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]()
Μου φορτώθηκε !!! Θα τον εφερω κιουρία τι να κανωAχαχαχαχα! Σε θελω πολυ στην βολτα λεμε!
Ωραια κομματια!Ενημέρωση πρώτου ποστ με βίντεο του Γιάννη @tiflaeisai και των παιδιών απο την Κρήτη.
Να το χαρεις φιλε. Καλολασπωτο.Το μικρο πορτοκαλι Χτηνακι αναμενει !!!![]()
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αι Μαρί κουλαντζαΤου αλλουνου( @Phoenix ) του ειπες οτι το κιτρινακι δεν φρεναρει μολις κλεισει το γκαζι?
Αι Μαρί κουλαντζα
Θα πέσω πάνω σου και θα φρέναρει μια και καλη
Πριν την εκκίνηση θα γίνει Anti-Doping τεστ...Καρούλι στην τελευταία χωματαδα που είχαμε κάνει σου είχα δώσει την υδροχλωρικη κορτιζόνη την ενέσιμη
Το θυμάσαι ρε ζαγαρι!!!!
Να την φέρεις!!!
Nαι θυμαμαι πρεπει να την εχω στο τριβαλιτσο θα την φερω..Καρούλι στην τελευταία χωματαδα που είχαμε κάνει σου είχα δώσει την υδροχλωρικη κορτιζόνη την ενέσιμη
Το θυμάσαι ρε ζαγαρι!!!!
Να την φέρεις!!!
η σκονη δεν ειναι καθολου καλο πραγμα χιλιες φορες λασπηΒρέχει αλλά ήπια πράματα...
Πάντως δεν θα φάμε σκόνη.![]()
Λιιιιιιίγο πιο βρώμικα...![]()
κάτι τέτοιο;;![]()
το εχω δουλεμενο......μα δεν θελω λογο του οτι εσυ εισαι ο λιντερ της εκδρομης ...και ξερεις ,μου ειναι λιγο ακομψο ,αν ομως επιμενεις ευχαριστως να δωσω τα ενα χερακι βοηθειας@Phoenix Θα μας κάνεις την τιμή να φτιάξεις τον χάρτη της διαδρομής...?![]()