Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω κάπου ό,τι ανακλήσεις έχουν βγει για 950 Adventure ;
J Jericho Μέλος Όνομα Χάρης Μοτό KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400 4 Απριλίου 2025 #101 Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω κάπου ό,τι ανακλήσεις έχουν βγει για 950 Adventure ;
thenos "Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά" ADVRIDE Team Περιοχή Ελάτη Όνομα Θανασης Μοτό KTM 990 ADV & KTM EXC450 4 Απριλίου 2025 #102 Jericho έγραψε: Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω κάπου ό,τι ανακλήσεις έχουν βγει για 950 Adventure ; Click to expand... Νομίζω με το πλαίσιο σε κάποια αντιπροσωπεία.
Jericho έγραψε: Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω κάπου ό,τι ανακλήσεις έχουν βγει για 950 Adventure ; Click to expand... Νομίζω με το πλαίσιο σε κάποια αντιπροσωπεία.
Gus Μέλος Περιοχή Αθήνα Όνομα Κωνσταντίνος Μοτό Sutzouki 4 Απριλίου 2025 #103 Jericho έγραψε: Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω κάπου ό,τι ανακλήσεις έχουν βγει για 950 Adventure ; Click to expand... Αν θές δώσε μου χρονιά, κωδικό μοντέλου κλπ.... μηπως και βρώ απο την ημερα κατασκευής τί έχει βγεί επίσημα.
Jericho έγραψε: Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω κάπου ό,τι ανακλήσεις έχουν βγει για 950 Adventure ; Click to expand... Αν θές δώσε μου χρονιά, κωδικό μοντέλου κλπ.... μηπως και βρώ απο την ημερα κατασκευής τί έχει βγεί επίσημα.
Gus Μέλος Περιοχή Αθήνα Όνομα Κωνσταντίνος Μοτό Sutzouki Παρασκευή στις 11:08 #104 Brand: Honda CBF125NA, CBF250NA, CBF300NA Attachments Notification_SR_01754_25_en.pdf 383,9 KB Προβολές: 5