Ακόμα δεν σχολασες;Χριστός...
Μόνο τα υγρά φρένων θέλουν πέταμα!!!Δεν εννοώ χρησιμοποιημένα, αλλά υπολείμματα που μας έχουν περισσέψει από ανοιγμένες συσκευασίες.
Όταν η συσκευασία ανοιχτεί το λάδι που έχει απομείνει χάνει την ποιότητα του;
Στάλθηκε από το Mars μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εννοώ χρησιμοποιημένα, αλλά υπολείμματα που μας έχουν περισσέψει από ανοιγμένες συσκευασίες.
[/QUOT
κανε τα ενα κοκτειλ και ονόμασε το λιπαντικό αλυσίδας
Άλλη μάρκα σε κάθε αλλαγή έβαζες;Δεν εννοώ χρησιμοποιημένα, αλλά υπολείμματα που μας έχουν περισσέψει από ανοιγμένες συσκευασίες.
Ναι οντως αυτο δε διευκρινιστηκε, λαδια ΙΔΙΑΣ μαρκας και ιξωδους παντα ας ειναι ανοιγμενα δεν εχεις κανενα θεμα.Δεν θαβ λεγα πως είναι κακό να βάλεις λάδια ανοιγμένα και ένα χρόνο και βάλε εφόσον βέβαια είναι στη συσκευασία τους με καλά βιδωμενο το καπάκι αλλά να σου έχει περισσέψει 400ml από το ένα 300ml από άλλο ακόμα και ίδιο ιξώδες άλλης μάρκας και να τα κάνεις ομελέτα και αν τα ρίξεις σε ένα μοτέρ μέσα θα το έλεγα και έγκλημα. Ακομα και glx να ταν
Έχω ένα Fiat Punto του 08' 1300cc 75 άλογα. Το μόνο λάδι που δεν έχει γευτεί είναι το, μουρουνέλαιο. Οτιδείποτε άλλο το έχει δοκιμάσει σε κάθε αναλογία και ποσότητα, εννείοτε και την σοβαρή έληψη του . Νομίζω ότι αυτό το μοτέρ θα γυρίζει μέχρι να κρυώσει ο ήλιοςΝαι οντως αυτο δε διευκρινιστηκε, λαδια ΙΔΙΑΣ μαρκας και ιξωδους παντα ας ειναι ανοιγμενα δεν εχεις κανενα θεμα.
Άθάνάτό μότέρ....έχώ πόλύ γνώστό μέ τέτόίό punto μέ 400000kmΈχω ένα Fiat Punto του 08' 1300cc 75 άλογα. Το μόνο λάδι που δεν έχει γευτεί είναι το, μουρουνέλαιο. Οτιδείποτε άλλο το έχει δοκιμάσει σε κάθε αναλογία και ποσότητα, εννείοτε και την σοβαρή έληψη του . Νομίζω ότι αυτό το μοτέρ θα γυρίζει μέχρι να κρυώσει ο ήλιος
Εντάξει στα μηχανάκια είμαι by the book αλλά μην τρελένεστε κιόλας