Από μηχανής μουσικοί 27-28 & 29 /09 /24

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
Η φετινή συνάντηση θα γίνει στο Στεφάνι Ασπροποτάμου στις 27-28 & 29 Σεπτέμβρη.
Ένα απο τα χωριά τα οποία δοκιμάστηκαν έντονα εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel.

7a1f27c91858ba425a6cd9387294ec36.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Θα είμαι εκει. Θα πάρω αδεια Παρασκευή και θα ξεκινήσω σγα σγα για επάνω. Απ'οτι καταλαβαίνω με σκήνη θα είμαι και όλα κομπλέ! Αμα θελήσει κανένας να ξεκινήσει απο Αθήνα Παρασκευή πρωί το συζητάμε.

Μια από τα Ιδια. Θα μαι και γω από Παρασκευή

Ακολουθούν οι δύο ανακοινώσεις της σελίδας. Πρώτη για το χωριο που θα πάμε.
Δεύτερη για όσους δεν έχουν ξαναερθει για να ξέρουν πάνω κάτω πως γίνεται η συνάντηση.

Εδώ να επισημάνω ότι δεν είναι
ούτε Εκδήλωση,
ούτε Φεστιβάλ.
Είναι Συνάντηση με σκοπό να ζωντανεψουμε όλοι μαζί ένα χωριό. Να κάνουμε ένα γλέντι, όχι για μας απαραίτητα. Αλλά για τους κατοίκους της επαρχιας που πολλές φορές ξεχνάμε ότι υπάρχουν.

Στάλθηκε από το 23113RKC6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αγαπητοί φίλοι.
Μετά από πολύ προσπάθεια ήρθε η ώρα!
27-28 και 29 Σεπτέμβρη.
Το μέρος που θα γίνει η φετινή μας συνάντηση θα είναι το Στεφάνι Ασπροποτάμου.
Είναι ένα χωριό που δέχθηκε μεγάλο πλήγμα τον περασμένο Σεπτέμβρη από την κακοκαιρία Daniel.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το χωριό ακόμη δεν έχει ρεύμα. Η ηλεκτροδότηση γίνεται με γεννήτρια.
Η συνάντηση μας θα γίνει σε συνεργασία με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Κρανιάς. Τα παιδιά θα αναλάβουν την σίτιση και τα ποτά μας.
Ότι κέρδος προκύψει θα χρησιμοποιηθεί για την πλακόστρωση του μονοπατιού που οδηγεί σε ένα κιόσκι αναψυχής που υπάρχει λίγο έξω από το χωριό, το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τον Daniel.
Οι χώροι κατασκήνωσης είναι περιορισμένοι αλλά οι κάτοικοι του χωριού θα ανοίξουν τις αυλές τους αλλά και κάποιοι τα σπίτια τους για να βολευτούμε.
Γενικώς είναι αρκετά πιο δύσκολα από ότι στην Xελιδόνα.
Τα 7 χιλιόμετρα που οδηγούν από την διασταύρωση του κεντρικού δρόμου προς το Στεφάνι είναι σε αρκετά σημεία χώμα.
Όπως πάντα θα πρέπει να μεριμνήσετε και για δικές σας προμήθειες γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πόσοι θα είμαστε και η πρόσβαση σε προμήθειες εκεί είναι πολύ δύσκολη.
Όσοι έχετε έρθει σε προηγούμενες συναντήσεις, γνωρίζετε.
Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις για ότι χρειαστεί.
Θερμή παράκληση.
Εάν κάποιος από εσάς που σκοπεύετε να έρθετε είναι γιατρός, ας μας ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα. Αχρείαστος θα είναι αλλά ας έχουμε τον νου μας.
Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχει όλη η διαδρομή από την διασταύρωση και μετά, καθώς επίσης και αρκετές πληροφορίες για το μέρος που θα βρεθούμε.
Vamos!!

Αναγκαίο ετήσιο post για όσους δεν έχουν ξανάρθει.

Μερικές διευκρινίσεις γιατί πολλοί ενδεχομένως δεν έχετε ξαναβρεθεί σε συνάντηση των "από μηχανής μουσικών".
Η συνάντηση αυτή δεν είναι μια τυπική συνάντηση μοτοσυκλετιστών. Δεν μιλάμε για μηχανές και προπαντώς δεν κάνουμε καγκουριες μ αυτές.
Η μοτοσυκλέτα ήταν η αρχική αφορμή αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ότι έρχονται όλοι με ότι γουστάρουν. Δεν μας πειράζει καθόλου.
Δεν υπάρχει ούτε πρόγραμμα ούτε ώρα έναρξης! Δεν είναι συναυλία! Όλα γίνονται ανάλογα με την όρεξη της στιγμής από οποιονδήποτε συμμετέχει.
Όποιος παίζει, φέρνει όργανο. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.
Κανείς δεν ηγείται κανείς δεν προηγείται.
Σαφώς και έχουν γίνει επαφές και έχουμε μεριμνήσει για κάποια πράγματα.
ΑΛΛΆ!!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντα είναι ότι ποτέ δεν ξέρουμε πόσοι θα είμαστε... μπορεί 50 μπορεί 500...
Οπότε παρ' όλο που έχουμε μεριμνήσει για κάποια πράγματα κάντε και το κουμάντο σας.
Βάλτε καμία κονσέρβα και κανένα μπουκάλι τσίπουρο στην μπαγκαζιέρα (η στο πορτ μπαγκαζ).
Πάρτε ρούχα χοντρά! Το Στεφάνι είναι στα 1400 υψόμετρο. Θα έχει κρύο!
Τα προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν είναι όλων. Όλοι μαζί τα λύνουμε.
Τον χώρο τον αφήνουμε καλύτερα απ ότι τον βρήκαμε. Όποτε σακούλες για σκουπίδια ας είναι στον εξοπλισμό μας.
Στην συναντηση αυτή επιδιώκουμε να ζήσουμε ένα τριήμερο με συντροφικότητα, αλληλεγγύη, διασκέδαση και ψυχαγωγία και φυσικά να δώσουμε ζωή, έστω για τρεις ημέρες σε έναν τοπο που έχει ερημώσει.
«Τα καλά δεν τα πουλάμε!
Με τους φίλους θα τα φάμε»

Κατανοητό ότι δεν υπάρχει ρευμα στο χωριό και παίζουν μπάλα με γεννήτριες
- αλλα λόγο της περίπτωσης του μαζώματος μήπως γνωρίζει κανείς αν θα υπάρχεI/ ανεβάσει κάποιος κανα ενισχυτή
για ηλεκτρική κιθάρα?
Γιατι άντε κιθάρα να κουβαλήσω αλλα και ενισχυτή δύσκολα τόσα χιλιόμετρα πρέπει να βάλω τρέιλερ στο GS.:p
Θα ξεκινήσουμε μια παρέα απο Χαλκιδική όποιος θέλει να κολλήσει μαζι μας ας ενημερώσει!

tattoopanther
Όχι Χρήστο δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Φέρε μια ακουστική. Να παίζουμε(και να ακουγομαστε) όλοι μαζί παρέα

ηθελα να κάνω κάτι σόλο.
.αλλα ολα οκ..

Θα είμαι εκει. Θα πάρω αδεια Παρασκευή και θα ξεκινήσω σγα σγα για επάνω. Απ'οτι καταλαβαίνω με σκήνη θα είμαι και όλα κομπλέ! Αμα θελήσει κανένας να ξεκινήσει απο Αθήνα Παρασκευή πρωί το συζητάμε.

Θα σε ενημερώσω Χρήστο γιατί έχουν πέσει πολλά τον Σεπτέμβριο

Θα σε ενημερώσω Χρήστο γιατί έχουν πέσει πολλά τον Σεπτέμβριο
ρίξε και κανα σύρμα και από εδώ γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα

ρίξε και κανα σύρμα και από εδώ γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα

ωχ...παρτε ομπρελες... :UH:

Αντιγραφή απο σελίδα φουμπου

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην συνάντηση μας είναι ότι ποτε δεν ξέρουμε πόσοι θα είμαστε. Αυτό δυσκολεύει πολύ τα παιδιά των συλλόγων που φας φιλοξενούν να κάνουν τις απαραίτητες προμήθειες.
Θα κάνουμε από εδώ μια προσπάθεια να προυπολογισουμε πόσοι περίπου θα είμαστε.
Γράψτε σε αυτό το ποστ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ. Γράψτε το νούμερο των συμμετεχόντων της παρέας σας, αλλά να είστε και σίγουροι ότι δεν θα κάνουν και αυτοί το ίδιο.
Δεν το πετύχαμε ποτέ αλλά ας προσπαθήσουμε.
Παράκληση. Μην γράφετε αλλά σχόλιο, για χαβαλέ κτλ.
Μόνο έναν αριθμό.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ωραία διαδρομή από γιάννενα για το χωριό, αλλα όχι ακραία κ βατή από κλούβα citroen jumpy
(Να ανοίξω άλλο θέμα για να μην χαλάσει το αρχικό?)

Τελευταία επεξεργασία:
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ωραία διαδρομή από γιάννενα για το χωριό, αλλα όχι ακραία κ βατή από κλούβα citroen jumpy
(Να ανοίξω άλλο θέμα για να μην χαλάσει το αρχικό?)
Καλημέρες!
Από Ανήλιο προς Χαλίκι και στην διασταύρωση Ασπροποτάμου αριστερά προς Στεφάνι (χωματόδρομος πλέον και σε κάποια σημεία απαιτητικός, δεν ξέρω βέβαια τι έχουν φτιάξει έως σήμερα μιας και έχω πάνω από 1.5 μήνα που πέρασα)

Υπάρχει κάποιος να προτείνει μια ωραία διαδρομή ανεβαίνοντας από Αθήνα; και καμιά εκεί γύρω για την επόμενη ημέρα;

Υπάρχει κάποιος να προτείνει μια ωραία διαδρομή ανεβαίνοντας από Αθήνα; και καμιά εκεί γύρω για την επόμενη ημέρα;

Η οργανωση εδωσε προτεινομενες διαδρομες προς το Στεφανι , μπες FB να δεις

Aπό τη σελίδα στο fb
06af37d63ebd9903c82d93938966fd04.jpg
655643258d7f7391271fbc75542d6682.jpg
4eb09a379a4392e70d8287cb892aec8f.jpg
28d30ab65f05e01080611ca943269fdc.jpg

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ**

Οι τελευταίες 2 χωμάτινες διαδρομές που ανέβηκαν, δεν παιρνάνε!
Είναι κομμένος ο δρόμος σε κάποια σημεία και δε βγαίνει!

Προτιμήστε κάποια από τις εναλλακτικές διαδρομές που είναι εξίσου ωραίες!

Τελευταία επεξεργασία:
ηθελα να κάνω κάτι σόλο.
.αλλα ολα οκ..

Ενισχυτες δεν υπαρχουν και το παιχνιδι ειναι ομαδικο.Ολοι μαζι σε ενα τραπεζι και παιζουν.

Επειδη γινεται αναφορα σε σχεση με το περυσινο στην Χελιδονα,να προσθεσω δυο πραγματα που ισως να βοηθησουν καποιους.

Ο χωρος στην Χελιδονα για σκηνες ηταν αρκετα περιορισμενος με αποτελεσμα καποιοι να μεταφερουν το εξοπλισμο τους αρκετα μετρα.Στο Στεφανι ειναι ακομη πιο μικρος οποτε μην περιμενετε να φτασετε μεσα στο χωριο,ακομη και αρκετα μετρα πριν την εκδηλωση αν βρειτε καλο μερος στηστε.

Στην Χελιδονα ειχαν κανει καλο κουμαντο για φαγητο,αλλα εγω θα επερνα μαζι μου και καμμια κονσερβα.

Για οσους θελουν να πανε διπλοι θα υπαρξει θεμα κυριως με τις τουαλετες.

Back
Top Bottom