Από μηχανής μουσικοί 27-28 & 29 /09 /24

Το θέμα έχει ως εξής, θα έρθει πολύς κόσμος εκτός φάσης, φαντασου καροτσάκια παιδιά, κυριούλες, γιαγιάδες κλπ, που σημαινει ότι κάτι γίνεται καλά και έτσι πρέπει να είναι, προβλέπω η ουρά από τα παρκαρισμένα αμάξια να ξεπερνάει τα 2 χιλιόμετρα για να δουν τους βλαμμένους μηχανόβιους...
Η κατάσταση εκεί πάνω είναι ιδιαίτερα άσχημη...
Καταστροφή ...

Δεν είναι θέμα Στeφανίου είναι θέμα event
Καλά είναι όσοι δεν πάνε σε αυτές τις γιορτές να κρατάνε την άποψη για τον εαυτό τους.

Καλά είναι όσοι δεν πάνε σε αυτές τις γιορτές να κρατάνε την άποψη για τον εαυτό τους.
Exεις δίκιο...,εμεις θα είμαστε από παρασκευή πολύ πρωϊ

Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν πολυψήνομαι αλλά ο Πρεβύζης έφαγε τα μυαλά του γιού μου στο ποτάμι και κανονίσανε να παίζει με τον Μυστακίδη, οπότε ο υιός μου τα πρήζει καθημερινώς

Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν πολυψήνομαι αλλά ο Πρεβύζης έφαγε τα μυαλά του γιού μου στο ποτάμι και κανονίσανε να παίζει με τον Μυστακίδη, οπότε ο υιός μου τα πρήζει καθημερινώς
Έχει χωματόδρομο λέμε... :p

η διαδρομή που σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε είναι σαν αυτή που είπε ο thenos με κάποιες τροποποιήσεις.

Και εδώ έρχονται οι ερωτήσεις.

Από Φουρνά αν πάμε Σαραντάπορο - Νεοχώρι - Πύλη αξίζει?

Γιατί το google maps δεν σε αφήνει να πας Κερασιά - Ανθοχώρι - Κρυοπηγή και σε πάει από δεξιά στον παρακάτω χάρτη?

η διαδρομή που σκεφτόμαστε να ακολουθήσουμε είναι σαν αυτή που είπε ο thenos με κάποιες τροποποιήσεις.

Και εδώ έρχονται οι ερωτήσεις.

Από Φουρνά αν πάμε Σαραντάπορο - Νεοχώρι - Πύλη αξίζει?

Γιατί το google maps δεν σε αφήνει να πας Κερασιά - Ανθοχώρι - Κρυοπηγή και σε πάει από δεξιά στον παρακάτω χάρτη?

Κερασιά,Ανθοχώρι, Κρυοπηγή δεν υπάρχει δρόμος από πέρυσι.
Μόνο κάποιοι δασικοί που χρησιμοποιούνε οι ντόπιοι.

Κερασιά,Ανθοχώρι, Κρυοπηγή δεν υπάρχει δρόμος από πέρυσι.
Μόνο κάποιοι δασικοί που χρησιμοποιούνε οι ντόπιοι.

Αυτή η διαδρομή παίζει?

upload images

Για όποιον έχει χρόνο και διαθέτει € μπορεί να απολαύσει ένα μοναδικό φαινόμενο που λαμβάνει χώρα πρώτη φορά στην περιοχή και θα είναι η πτήση με αερόστατο σε Τρίκαλα ,Καρδίτσα και νομίζω Καλαμπακα

Πολύχρωμα αερόστατα στον ουρανό της Καρδίτσας

Αύριο πρωί μίζα στις 10 στα Μακντόναλντς Πολυδένδρι.
Οποιος έχει όρεξη θα μας βρει εκει για καφεδάκι γύρω στις 9-9:30.
Θα είμαι με 3-4 φίλους και θα ακολουθήσουμε επαρχιακό απο Λαμία και μετά. Τουριστικοί ρυθμοί και χαλαρότητα.
Θα τα πούμε επάνω!

Τα λέμε πάνω…!
f2f8eef023cf2898ce22b68b636b29b3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ανασυνταχθήκαμε στο χαλίκι κ αναχωρουμε σε λιγο.

Ανασυνταχθήκαμε στο χαλίκι κ αναχωρουμε σε λιγο.

Θέλω φώτο το καφάσι με τις Άμστελ που είμαι σίγουρος ότι έχεις πάρει μαζί σου.

Έχει φθάσει ήδη κλιμάκιο από την Αθήνα επάνω και ζηλεύω

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφήνω αυτό εδώ…
eef13757a09e19c283c77ef6dc74d1db.jpg

Αφήνω αυτό εδώ…
eef13757a09e19c283c77ef6dc74d1db.jpg

Ακόμα μια ωραία εμπειρία με τους καλούς φίλους thenos , Φίλιππος και Παναγιώτης, να χουμε να θυμόμαστε και να γελάμε. Εγώ γύρισα βάση και ακόμα η φωνή δεν ακούγεται μιας και άφησα όλα τα ντεσιμπέλ μου στο στεφάνι!
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρησα τον Φραουλίτσος που είναι και γ@μώ τα παλικάρια και ταλεντάρα μεγάλη στα μουσικά γενικά!
Shogun φίλε πάντα χαρά να σε βλέπω και εσένα!
Αξίζει παιδιά, να το χετε υποψιν για του χρόνου.

Ασταμάτητοι οι Απομηχανής ....
Ωραία ατμόσφαιρα και για καλό σκοπό.
Απο τα καλύτερα μουσικά μοτομαζέματα - την άλλη φορά είπαμε θα κάνουμε και τραπέζι με ορχήστρα Ντέζερτ-Χαρντκόρ γιατί πήξαμε στο έντεχνο,,, :p
Ξεμουδιάσαμε λίγο με τα χιλιομετράκια που κάναμε ... και του χρόνου!

AVvXsEhhWAB2aRRwkMLr3jQ74vAxckKXx2XhpXQDZrp-pNLO_bdXWx5dSC4dNRnujaReNCKvaLcudfmbA29jagFYgv0GXfVKls7I1P09h0DlIR5LVNZxQs55CEys-oQ9_ZQmFLpgJ25I9EXUttApv2f30rOvRuIHIL8Umul-d7mDYEY5-CSRakUo-ziJxZId0mI

AVvXsEgjFiYo71vqF0WtUYd5lRiRO_ey--TTmOy0e56oMLV7_Dj_Bb2jVKfRY9UnwZDVBz0LU603qHzfCB4QUASdfJiGLzhtCi5drEFJm3ROsUaYrmDyRuUiRrFGM-S786ES8MUybEOk3kyOBH2Rpt1WmXTrQvx0iJbfkqkeF4r-tGGSGcmDcTjwjx_USdQwhu8

AVvXsEgT3r0rM_KJFHXg6vAZDiSDCpvYkA3tlZSMaT3Jbbt172U9hC0_x_sPfhpDhBmQYJ1qxGjDbZ6OkYMSQ6qylbTPCQXcGAtp2TFiTfrTirIrn7Wyz1GnavK6cuk1-lQ0PpjQEDEpIq1z_ARfoe_KJp6Ory6NaDDYLZVD2n8TlCq9WWjJyLY9_LYil6k33qk

AVvXsEi-gxXEnJxwQZi1qlNHTfj8EtmcITIDMmyX92zAYRr93C2FSDm1oM0WQ_3kkGQKLl_cliWnuowK3_zozCdGazN-QyoYaE1itJZBd4v9KGwU9D0towaN-YhmHxcDuMg0t96-lTQMG7FxfW8qWFMVdxfMLVAYEJ6sUpnK838ZjvHGFyL92yyKKQn8gorzyhg

AVvXsEiPRgxVySrzc89QS9MWxEIi-QqbxU1dzZECMDVaQ0OCpIELhgY62DpYg-CjKsVi-JO4_REF1A8AyXC-JhjqNn-ttWYdWG6wp-KlhsgSqjBRQzYF88LrIsya1mPaZbBkdyPPql9kRvVkNZV2FJjCs9u54LKRiCpNvwW1LFMwDr3MneFWPsl34_a_TbrK2vk

Back
Top Bottom