nikos_pc
Μέλος
Πολύ ωραίο το ταξίδι και η αφήγηση σου, ταξίδεψα και εγώ μπορώ να πώ. Να είσαι πάντα γερός και να συνεχίσεις έτσι. Που να σου κάνει όρεξη να κάνεις ποδήλατο εδώ όταν σταματάς κάθε 20 μέτρα. Το λάστιχο πίστας είναι?
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Πολύ ωραίο το ταξίδι και η αφήγηση σου, ταξίδεψα και εγώ μπορώ να πώ. Να είσαι πάντα γερός και να συνεχίσεις έτσι. Που να σου κάνει όρεξη να κάνεις ποδήλατο εδώ όταν σταματάς κάθε 20 μέτρα. Το λάστιχο πίστας είναι?
Τι ωραία δουλειά έχουνε κάνει!!! Με διαδρομές με υψομετρικά με ένα σωρό πληροφορίες! kordix ακούει;Παρεμπίπτοντος η χώρα εδώ δίπλα θεωρείται αντίστοιχα ποδηλατικός παράδεισος. Αφήνω ένα λινκ εδώ μιας και δεν έχετε ένα γενικό ποδηλατικό εσείς που ασχολείστε.
Willkommen bei SchweizMobil, dem Netzwerk für den Langsamverkehr. Wanderland. Veloland. Mountainbikeland. Skatingland. Kanuland.
wandern, trekking, velo fahren, Fahrrad fahren, mountainbiken, biken, skating, kanu fahren, paddeln, Schlauchboot, Langsamverkehr, Öffentlicher Verkehr, Haltestellen, Buchbare Angebote, Sehenswürdigkeiten, Übernachten, Hotels, Bahn, Bus, Schiff, Alpentaxi, Seilbahn, Routenführer, Kartenwww.schweizmobil.ch
Ακούει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...Τι ωραία δουλειά έχουνε κάνει!!! Με διαδρομές με υψομετρικά με ένα σωρό πληροφορίες! kordix ακούει;