Ασπροποταμος-Βαλια Καλντα (...season 2) 4-5 και 6 Ιουνιου

Pan-dvs

Μέλος
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Παναγιωτης
Μοτό
Gs 1200
H μαζωξη ανεβαινει λιγο αργα γιατι ετρεχε το θεμα του Αντωνη και επειδη ειναι παραπλησιες οι διαδρομες δεν ηθελα να υπαρξει προβλημα.Ο σκοπος της δεν ειναι να μαζεψουμε χιλιομετρα αλλα να βρεθουμε να τα πουμε και να τα πιουμε.

Εχει ανεβει στο motoparea.gr και στο advride.gr.Oποιος εχει δηλωσει συμμετοχη εκει εννοειται οτι δεν δηλωνει και εδω.

Ασπροποταμος-Βαλια Καλντα (...season 2) 4-5 και 6 Ιουνιου η αλλιως αλλη μια ευκαιρια για οσους δεν προλαβαν την προηγουμενη.

Τα χιλιομετρα θα ειναι καθαρα ασφαλτινα και θα υπαρχουν οι προυποθεσεις για οποιον θελει να φερει τον συντροφο του,μελη της οικογενειας η και φιλους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την Παρασκευη μαζευομαστε στην Κρανια
Τρικαλων.Υπολογιζω οτι οι πρωτοι θα ειναι στην περιοχη λιγο μετα τις 18:00.Στηνουμε σκηνακια απεναντι απο το la korno σε ενα πολυ προσεγμενο μερος διπλα στο ποταμι.

Στo la korno τρωμε κατα τις 9:00 το βραδυ...πολυ καλο φαγητο και νορμαλ τιμες.


Στα τεσσερα περιπου χιλιομετρα απο εκει στην Καλλιροη ,οσοι επιθυμουν καταλυμα αντι σκηνης,υπαρχει ενας απο τα ομορφοτερα καταλυματα του νομου το Μantania.

Κοστος διανυκτερευσης με πρωινο για το μονοδικλινο ενα ατομο 50 ευρω,δικλινο δυο ατομα 65 ευρω ,τρικλινο 3 ατομα 75 ευρω και τετρακλινο 85 ευρω.Σε ολα επιπλεον 1,5 ευρω φορος.

Κλεινετε μονοι σας λεγοντας motoparea στο τηλ 24320-87351.

ΣΑΒΒΑΤΟ


Πινουμε το καφεδακι μας διπλα στο ποταμι,στο la korno η το ξενοδοχειο και το αργοτερα στις 10:00 ξεκιναμε για Καταρα.Εκει θα κανουμε μια σταση μισης ωρας και θα συνεχισουμε για Βαλια Καλντα.Αναλογα τον χρονο,τον καιρο κλπ κανονιζουμε επιτοπου που θα πιουμε καφεδακι η ακομη και κανενα τσιπουρακι...

Link χαρτη:la Korno to Stanē



πριν καταληξουμε στις Στανες των Σαρακατσανων στον Γυφτοκαμπο οπου θα στησουμε τα σκηνακια μας και θα φαμε το βραδυ στο μαγαζι που υπαρχει μεσα στον χωρο.



Για την διανυκτερευση του Σαββατου σε καταλυματα υπαρχουν δυο επιλογες.

Η
πρωτη ειναι ο ξενωνας Free Inn Zagori .Eνα πολυ ιδιαιτερο μερος,μεσα στην φυση μολις 700 μετρα μακρια απο τις Στανες που θα φαμε και που θα στησουμε σκηνες οι υπολοιποι.Οποιος δεν εχει θεμα να μεινει με αλλους ειναι πολυ καλη επιλογη.

Αντιγραφω:"Το μερος διαθετει 1 4κλινο με ένα 2πλο κρεβάτι και 2 μονά, ένα 3 κλινο με ένα 2πλο και 1μονο και ένα 5κλινο με 5 μόνα απλά εδω υπάρχει μια κουκετα. Το κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπάνιο με μπανιέρα." και το κοστος ειναι 15 ευρω το ατομο.Καλειται το 694 710 2385 και κλεινετε.

Επειδη δεν εχει σημα στο zagori inn και ειναι δυσκολη η επικοινωνια οποιος θελει μπορει να στειλει πμ στην σελιδα του στο fb για να κανει κρατηση.Λετε για την μαζωξη της motopareas στις 5 Ιουνιου.





Η αλλη επιλογη ειναι ξενωνες και ξενοδοχεια στο Σκαμνελι στα 10χλμ,η στο Τσεπελοβο στα 15χλμ

Radio zagori ΤΗΛ: 26530 81300 ΚΙΝΗΤΟ: 6945 380202 (Κα Ιουλια)

2κλινα-διπλο κρεβατι 50 με πρωινο
Radio zagori B 2κλινα-μονο κρεβατια 40 με πρωινο.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Πινουμε το καφεδακι μας χαλαρα και ξεκιναμε 9:30 με 10:00 να κανουμε ενα περασμα απο τον Σμολικα πριν καταληξουμε στα Γρεβενα στο Strata οπου και θα πιουμε ενα τελευταιο καφεδακι,θα ανεφοδιαστουμε,θα αγκαλιαστουμς,θα φιληθουμε...παντα με μασκα και θα σπασουμε.

Link χαρτη Σαρακατσάνικη Στάνη to STRATA




Επειδη πρεπει να γνωριζουμε τον αριθμο των ατομων για να ξερουμε πως θα κινηθουμε,οσοι κλεισουν δωματιο ενημερωνουν στο παρων θεμα ποιες μερες,ποσα δωματια και ποσα ατομα.Οσοι ερθουν με σκηνη δηλωνουν απλα τα ατομα.

Aνεφοδιασμος

Θελω να προσεξουμε λιγακι στο θεμα του ανεφοδιασμου για να μην ταλαιπωρηθουν καποιοι.
Στον παρακατω χαρτη θα δειτε οτι μπορουμε να ανεφοδιαστουμε μονο σε δυο σημεια πριν βγουμε την Κυριακη Γρεβενα,στην θεση Μουργκανη και στην θεση Κορυδαλλος.Η συνολικη διαδρομη απο το τελευταιο βενζιναδικο στον Κολυδαλλο μεχρι τα Γρεβενα ειναι 240χλμ και πιθανοτατα καποιοι να εχουν θεμα αυτονομιας.

Mourgkani to STRATA

Επομενως φευγοντας το Σαββατο απο Κρανια δεν στριβουμε αριστερα για Μεγαλη Κερασια,οπως φαινεται στον χαρτη,αλλα συνεχιζουμε ευθεια για Μουργκανη.Οσοι εχουμε μεγαλα τεποζιτα σταματαμε Μουργκανη για ανεφοδιασμο και οι υπολοιποι συνεχιζουν για το δευτερο σημειο τον Κορυδαλλο.Ετσι και θα σπασουμε σε δυο ομαδες για να μην παμε τραινο στις στροφες και τα μικρα τεποζιτα κερδιζουν 20χλμ.

Μετα τους Κηπους στην διασταυρωση οσοι θελουν να ανεφοδιαστουν θα στριψουν αριστερα για Ασπραγγελους.Στα 8 χλμ απο την διασταυρωση θα βρουν επανω στον δρομο,μετα τους Ασπραγγελους το βενζιναδικο το οποιοι εχω προσθεσει στον καινουργιο χαρτη.


Η μαζωξη δεν θα αναβληθει παρα μονο για λογους ανωτερας βιας.


ΥΓ Τα "συνορα" μπορει να ανοιξουν αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ο Κορονοιος ειναι ακομη εδω.Πρεπει να ειμαστε αρκετα προσεκτικοι και αν καποιοι εχουν την δυνατοτητα να κανουν ενα τεστ καναδυο μερες νωριτερα ακομη καλυτερα.
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Δεν το γλυτώνω το διαζύγιο.. :brr:
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Voge SR4 Max
Α ρε Παναγιώτη τι μας κάνεις τώρα...
Πως της το λένε τώρα αυτό;;;
 

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Α ρε Παναγιώτη τι μας κάνεις τώρα...
Πως της το λένε τώρα αυτό;;;
Λιγουρευτηκες το αγόρι με το ράστα; Πες της το καθαρά, ξεκινάει pride month.
 

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Το Σάββατο περάσαμε από εκεί με την οικογένεια (καλύβες σαρακατσαναιων) και χαζευαμε τα αγριογουρουνα που βόλταραν... εκπληκτικό μέρος και ωραία διαδρομή.
 
Top Bottom