Σεπτέμβιος 2022.Πράγμα περίεργο για μας να προσθέσω, γιατί είμαστε της σχολής «βγαινει μωρε…» χαχα
Ιδού η φλαταδούρα του Google προς Παλαιοχώρι απο την Τριγγία...
Ήταν και ο Σταμάτης b2bstam με τον Πάνο στη βόλτα...

Ως εδώ ήταν το κατέβασμα...

Σεπτέμβιος 2022.Πράγμα περίεργο για μας να προσθέσω, γιατί είμαστε της σχολής «βγαινει μωρε…» χαχα

Αεροδρόμιο...τι θέτε?Σεπτέμβιος 2022.
Ιδού η φλαταδούρα του Google προς Παλαιοχώρι απο την Τριγγία...
Ήταν και ο Σταμάτης b2bstam με τον Πάνο στη βόλτα...
Ως εδώ ήταν το κατέβασμα...
![]()
Να έβγαινε στο Παλαιοχώρι ώστε να μην γυρίσουμε πίσω…Αεροδρόμιο...τι θέτε?
Κράτα μας ενήμερους ότι μάθεις .... Πάλι θα έχουμε καταστροφές;;;Επανέρχομαι στο θέμα μιας και ο Ασπροπόταμος είναι αποκλεισμένος για ακόμα μια φορά εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων.
Πολλά χωριά αποκλεισμένα και ο όγκος του νερού κατεβαίνει προς τα πεδινά.
Χθες βράδυ είδα βίντεο τραβηγμένο στο Ματσούκι... Χαμός πολύ νερό, μακάρι να μην έπαθε κανείς χοντρή ζημιά...
Έτσι λένε.έπεσε η γέφυρα διαβάζω
![]()
Ασπροπόταμος Τρικάλων: Χείμαρρος πλημύρισε γεφύρι καθιστώντας το αδιάβατο
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεοwww.zougla.gr
Μια ατομική βόμβα μας σώζει μπας και αλλάξει το γαμημενο το dna...Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα!!!!
Παλι δεν θα καταφερουμε φετος να παμε Τιμιο Σταυρο, το τερας της λασπης θα ειναι παντα μια λακουβα μπροσταΕπανέρχομαι στο θέμα μιας και ο Ασπροπόταμος είναι αποκλεισμένος για ακόμα μια φορά εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων.
Πολλά χωριά αποκλεισμένα και ο όγκος του νερού κατεβαίνει προς τα πεδινά.
Ποια λακούβα, ένα ολόκληρο... νομό είναι μπροστά!!!!!Παλι δεν θα καταφερουμε φετος να παμε Τιμιο Σταυρο, το τερας της λασπης θα ειναι παντα μια λακουβα μπροστα
Να κρατηθείτε, να επιδείξετε πειθαρχία καρτερικότητα και ιώβεια υπομονή αρχοντα βροχοπνηχτη διατι θέλω να ζήσω ησύχως το υπόλοιπο της ζωής μου. Μετα κάμετε ότι θέλετε, πάρετε αγκαλιά την μπόμπα σας και πέστε σε όποιο κεφάλι επιθυμείτε. Δεν θα την πληρώσω εγώ επειδή οι απόγονοι των δουλοπάροικων ψηφίζουν ανελλιπώς από την απελευθέρωση και μετα τους απογόνους των κοτζαμπάσηδων που έβαλαν φυλακή τον Κολοκοτρώνη και σκότωσαν τον Καποδίστρια δια να ημπορούν να λυμαίνονται ανεξέλεγκτα τη χώραΜια ατομική βόμβα μας σώζει μπας και αλλάξει το γαμημενο το dna...
Εγω δεν ξερω, δεν ειδα, δεν ακουσα, δεν απαντω κυριε προεδραΈλα Θωμά, πάρε το μηδέν, θύμισε μου πως πέθαναν όλοι οι ήρωες της χώρας που μαθαίνουμε από αρχαιοτάτων, πάρε το μηδέν σου λέω, ναι μηδέν λάσπη θα έχει η ιστορία μόνο μαύρο βλέπω, πάμε.
Αν βρω το μέρος μπορώ να συνεχίσω με επόμενη φωτογραφία;;; ΧαχαχαΜετανοείτε, το τέλος έρχεται
![]()