Ασπροποταμος

Πράγμα περίεργο για μας να προσθέσω, γιατί είμαστε της σχολής «βγαινει μωρε…» χαχα
Σεπτέμβιος 2022.
Ιδού η φλαταδούρα του Google προς Παλαιοχώρι απο την Τριγγία...:happy:
Ήταν και ο Σταμάτης b2bstam με τον Πάνο στη βόλτα...

Ως εδώ ήταν το κατέβασμα...

Σεπτέμβιος 2022.

Πωπω χιμαλαιαν!!! Τι μου θύμησες! Χαχαχα

Σεπτέμβιος 2022.

Αεροδρόμιο...τι θέτε?

Επανέρχομαι στο θέμα μιας και ο Ασπροπόταμος είναι αποκλεισμένος για ακόμα μια φορά εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων.
Πολλά χωριά αποκλεισμένα και ο όγκος του νερού κατεβαίνει προς τα πεδινά.

Μια απο τα ιδια και απο την πλευρα του Αράχθου.

Επανέρχομαι στο θέμα μιας και ο Ασπροπόταμος είναι αποκλεισμένος για ακόμα μια φορά εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων.
Κράτα μας ενήμερους ότι μάθεις .... Πάλι θα έχουμε καταστροφές;;;

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθες βράδυ είδα βίντεο τραβηγμένο στο Ματσούκι... Χαμός πολύ νερό, μακάρι να μην έπαθε κανείς χοντρή ζημιά...

Χθες βράδυ είδα βίντεο τραβηγμένο στο Ματσούκι... Χαμός πολύ νερό, μακάρι να μην έπαθε κανείς χοντρή ζημιά...

Τα ίδια και Πράμαντα…

Sent from my iPhone using Tapatalk

έπεσε η γέφυρα διαβάζω

Έτσι λένε.
Είναι το γεφύρι στα τρία ποτάμια που δεξιά πήγαινες προς Κρανιά και Δολιανά και αριστερά προς Μπάρο,Χαλίκι,Ανήλιο κτλ.

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα!!!!

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα!!!!
Μια ατομική βόμβα μας σώζει μπας και αλλάξει το γαμημενο το dna...

Παλι δεν θα καταφερουμε φετος να παμε Τιμιο Σταυρο, το τερας της λασπης θα ειναι παντα μια λακουβα μπροστα

Παλι δεν θα καταφερουμε φετος να παμε Τιμιο Σταυρο, το τερας της λασπης θα ειναι παντα μια λακουβα μπροστα
Ποια λακούβα, ένα ολόκληρο... νομό είναι μπροστά!!!!! :p

Μια ατομική βόμβα μας σώζει μπας και αλλάξει το γαμημενο το dna...
Να κρατηθείτε, να επιδείξετε πειθαρχία καρτερικότητα και ιώβεια υπομονή αρχοντα βροχοπνηχτη διατι θέλω να ζήσω ησύχως το υπόλοιπο της ζωής μου. Μετα κάμετε ότι θέλετε, πάρετε αγκαλιά την μπόμπα σας και πέστε σε όποιο κεφάλι επιθυμείτε. Δεν θα την πληρώσω εγώ επειδή οι απόγονοι των δουλοπάροικων ψηφίζουν ανελλιπώς από την απελευθέρωση και μετα τους απογόνους των κοτζαμπάσηδων που έβαλαν φυλακή τον Κολοκοτρώνη και σκότωσαν τον Καποδίστρια δια να ημπορούν να λυμαίνονται ανεξέλεγκτα τη χώρα

Έλα Θωμά, πάρε το μηδέν, θύμισε μου πως πέθαναν όλοι οι ήρωες της χώρας που μαθαίνουμε από αρχαιοτάτων, πάρε το μηδέν σου λέω, ναι μηδέν λάσπη θα έχει η ιστορία μόνο μαύρο βλέπω, πάμε.

Έλα Θωμά, πάρε το μηδέν, θύμισε μου πως πέθαναν όλοι οι ήρωες της χώρας που μαθαίνουμε από αρχαιοτάτων, πάρε το μηδέν σου λέω, ναι μηδέν λάσπη θα έχει η ιστορία μόνο μαύρο βλέπω, πάμε.
Εγω δεν ξερω, δεν ειδα, δεν ακουσα, δεν απαντω κυριε προεδρα

Μετανοείτε, το τέλος έρχεται

20251125-132409.jpg

Μετανοείτε, το τέλος έρχεται

20251125-132409.jpg
Αν βρω το μέρος μπορώ να συνεχίσω με επόμενη φωτογραφία;;; Χαχαχα

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Back
Top Bottom