Nick_990
Μέλος

Αφορμη -> Ορεξη και αγαπη για να ταξιδευουμε και να γνωριζουμε την Ελλαδα και τον κοσμο.
Στοχος -> Να βρεθουμε,να γνωριστουμε,να γλεντησουμε και να ταξιδεψουμε παρεα αυτη τη φορα στην Κρητη.
Ειχα καιρο στο μυαλο μου να γινει ενα μεγαλο τριημερο στη Κρητη...αρπαζω προχτες τον @Markas ,τον @yns και τον Μιχαλη, τους βαζω σε ενα τραπεζι να συζητησουμε για τη βολτα.
Μαζευομαστε σε ενα πολυ σοβαρο καφενειο,και ριχνουμε στο τραπεζι τους χαρτες,

ναι, τους χαρτες, τι;;;;;;; δεν σας μοιαζουν αυτα με χαρτες??? ουτε μενα
Συζητησαμε πολλα και διαφορα, περι τοποθεσιας,διαδρομων,διαμονη και αλλα πολλα...
Εδω πρεπει να σας πω οτι ειδα και επαθα να τους πεισω να μην παμε χωμα, και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπεται στον τιτλο , σχεδον ασφαλτινη λοιπον γιατι δεν μπορουμε να αποφυγουμε πολυ μικρα κομματια του στυλ 5-6 χιλιομετρα παντα βατο και ανετο χωμα τα οποια αξιζει να σκαρφαλωσουμε σε ορισμενα σημεια για να θαυμασουμε τη θεα.
Το τριημερο αποφασισαμε να ειναι 29-30/4 εως 1/5 , Σ,Κ και Δευτερα που ειναι αργια της πρωτομαγιας, ο καιρος τοτε στην Κρητη ειναι 99% ηλιολουστος και δροσερος, δηλαδη ιδανικος για ταξιδιωτικα χιλιομετρα και μυρωδιες ανοιξης.
Το θεμα αυτο ανοιχτηκε με σκοπο να ενημερωνεστε σχετικα με την βολτα,τον υπνο,να δηλωσετε ενδιαφερον,αποριες και οτι αλλο γουσταρετε για να βγει ενα ωραιο αποτελεσμα
!!!!!!!!!!!!!!!!ΨΗΘΕΕΕΙΙΙΙΙΤΤΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία: