Αφαιρεση άδειας οδήγησης για τροχαία παράβαση, βεβαίωμενη από φώτο ραντάρ. .

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Ήηηηηηηηηπειρος
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
Nίκο από όλα αυτά..
Καλησπέρα! Πίσω στο 2002, είχα τότε ένα WR 200 με FMF όλοσωμη, Ριντακια, μεγαλωμένο στα 240cc,πινακίδα μέσα στο λασπώτηρα(πίσω από την ρόδα),χωρίς φλας… Το απόγευμα πάω να βάλω βενζίνη γιατί το βράδυ ήθελα να βγω βόλτα. Βγαίνω λοιπόν με βερμούδα σαγιονάρα χωρίς κράνος… Βάζω βενζίνη στην ΒΡ της Κατεχακη και μόλις παω να στρίψω στο πρώτο στενό δεξιά για να παω σπίτι, ακούω την κόρνα του Ζ τα… Με σταματάει και αρχίζει να γράφει… 1800€…
Του λέω: Πάρε τα κλειδια, η κλήση ειναι πιο ακριβή από το μηχανάκι… Έβαλε τα γέλια!! Μου λέει πάρε την κλήση για να βάλεις μυαλό…
Με έγραψε για-> κράνος,χαρτιά,φλας,πινακίδα,θόρυβο και ούτε που θυμάμαι τι αλλο…
Ακόμα το παλεύω…
..κρατάω ότι:
Έδωσες πλήρη εικόνα του πως ήταν το μηχανάκι κι εσύ(χωρίς επιδοκιμασία) και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ σημείο δεν έβγαλες χολή για το όργανο.Δεν το χαρακτήρισες υποτιμητικά.

Μου έκανε θετικότατη εντύπωση.
Καλούς δρόμους..
:friendship:
 

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Ήηηηηηηηηπειρος
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
Δεν ειπα σε καμία περίπτωση ότι έφταιγε… Εγώ ειμουν στον κόσμο μου…
:clp:


Θα το γράψω.

Όλοι στον κόσμο μας είμαστε ρε Νικο αλλά για τους περισσότερους από εμάς ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ... Ξέρεις.. @#_&?!€#@
Εμείς δικαιώματα ΜΟΝΟ ενώ οι άλλοι υποχρεώσεις.

Να'σαι γερός.
 

jliordos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
BMW R1250GS ADVENTURE 40th YEARS
Να ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτοί, οπότε μπορείτε να δηλώσετε παθόντες και να αθωωθείτε:
Του έβαλαν πρόστιμο όταν τον σταμάτησαν για αλκοτέστ αλλά τον αθώωσαν γιατί το σώμα του παράγει αλκοόλ
Μια ιδιαίτερα σπάνια πάθηση ενός 40χρονου Βέλγου
Του έβαλαν πρόστιμο όταν τον σταμάτησαν για αλκοτέστ αλλά τον αθώωσαν γιατί το σώμα του παράγει αλκοόλ


Άνδρας στο Βέλγιο κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, με το δικαστήριο να τον αθωώνει, αφού ο δικηγόρος του πέτυχε να εξηγήσει ότι ο πελάτης του πάσχει από μια σπάνια μεταβολική πάθηση, που κάνει το σώμα του να παράγει από μόνο του αλκοόλ.
Έτσι η κατηγορία εναντίον του 40χρονου απορρίφθηκε, αφού απέδειξε ότι πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται «Σύνδρομο Auto-Βrewery».

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ενδογενής παραγωγή αλκοόλ, με την πάθηση να εμφανίζεται αρχικά σαν μια δηλητηρίαση από το αλκοόλ, μπερδεμένη ομιλία, ασταθές βάδισμα, σύγχυση και γαστρεντερική δυσφορία.
Στον άνδρα είχε επιβληθεί πρώτα πρόστιμο το 2019, ενώ για δεύτερη φορά τρία χρόνια αργότερα. Η δικηγόρος του, Anse Ghesquiere, δήλωσε στο Reuters ότι κατά «μία ακόμη ατυχή σύμπτωση» ο πελάτης της εργάζεται σε… ζυθοποιείο, αλλά και οι τρεις γιατροί που του έκαναν εξέταση, επιβεβαίωσαν ότι πάσχει από το συγκεκριμένο σύνδρομο.
Ο δικαστής στην ετυμηγορία του, είπε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε συμπτώματα μέθης, αλλά βρέθηκε με αρκετό ποσοστό στο αλκοτέστ. Η Lisa Florin, κλινική βιολόγος στο βελγικό νοσοκομείο AZ Sint-Lucas, εξήγησε ότι τα άτομα με την πάθηση παράγουν τον ίδιο τύπο αλκοόλ με αυτόν που υπάρχει στα αλκοολούχα ποτά, αλλά γενικά αισθάνονται λιγότερο τις επιπτώσεις του.
 

panavour

Μέλος
Περιοχή
Αθήναι
Όνομα
παναης (οχι απ τα μεγαρα)
Μοτό
voge500ds
Αυτο προσπαθησα και γω να πεισω τον γιατρο μου,(οταν μου ειπε οτι εχω χοληστερινη),οτι δηλαδη την παραγει ο οργανισμος μου ,και οχι, οτι μ αρεσει η προβατινα ,αλλα μου ειπε οτι δεν υπαρχει τετοιο μεταβολικό συνδρομο,και με πέταξε εξω απ το ιατρειο. :ha
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom