Βαγγέλη ...βγες από τον ΓιάννηΑντί να την πουλήσεις 100 ευρώ μιας και είναι τόσο σπάνια, εσύ απλά τη χαρίζεις.
Τι να πω;;
Τοσο άπλας;;
Βαγγέλη ...βγες από τον ΓιάννηΑντί να την πουλήσεις 100 ευρώ μιας και είναι τόσο σπάνια, εσύ απλά τη χαρίζεις.
Τι να πω;;
Τοσο άπλας;;
Τώρα που τελέψαμε και την βόλτα και ήρθαμε στα συγκαλά μας, όποτε ευκολύνεστε άρχοντα ασπρογενη σε καμία βόλτα σε κάνα καφέ δεν υπάρχει και συγκεκριμένη βία να μας πιέζει μου κρατάτε αυτή τη βασουλα που τόσο με έχει βασανίσειΔικια σου η Βασούλα....φυσικά δωρεάν.
Αγρατζουνιστο, αυτό σκέφτομαι για επόμενοΚάτι κατάφερα θα ελεγα![]()
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγειες!Κάτι κατάφερα θα ελεγα![]()
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν κανει χώμα ο νεωπαςΜεγειες!
Να εχεις μονο τον νου σου (και οσοι αλλοι εχετε την καμερα στην κορυφη του κρανους) να μην βρει σε κανενα κλαρι οταν περνας κατω απο δεντρα
Και ενταξει ποιος χεστηκε αν σπασει η καμερα Το προβλημα ειναι οτι αν συμβει αυτο τοτε σου τραβαει το κεφαλι πισω!
Παθων ...και τρομοκρατημενος!!
Θέλει δέσιμο εκεί που ειναιΜεγειες!
Να εχεις μονο τον νου σου (και οσοι αλλοι εχετε την καμερα στην κορυφη του κρανους) να μην βρει σε κανενα κλαρι οταν περνας κατω απο δεντρα
Και ενταξει ποιος χεστηκε αν σπασει η καμερα Το προβλημα ειναι οτι αν συμβει αυτο τοτε σου τραβαει το κεφαλι πισω!
Παθων ...και τρομοκρατημενος!!
Όχι λέω, μείνε μακριά. Πανέμορφο, μόλις το δεις λες το θέλω το θέλω το θέλω. Έτσι την πάτησα, και εγώ, όχι ότι το έχω μετανιώσει, όταν το κοιτώ τα ξεχνάω όλα. Δεν παύει όμως να με έχει βασανίσειΑγρατζουνιστο, αυτό σκέφτομαι για επόμενο
Δεν μιλαω για την καμερα Για το κεφαλι λεωΘέλει δέσιμο εκεί που ειναι
Αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα για κομμάτια που είναι δυσεύρετα. Γιατί να μην κάνει? αν το υλικό είναι κατάλληλο που θα μπορούσε να πάσχειΕπειδή τυγχάνει να αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα (πολλά κράνη- μία βάση) είχα μια σκέψη:
Με εναν 3d printer το αποτέλεσμα θα ήταν αξιόλογο ή να μην το δοκιμάσω κάν?
Υπάρχει κανεις που μπορεί να αναλάβει το project?
Από το λαιμό για μεγαλύτερη σταθερότηταΔεν μιλαω για την καμερα Για το κεφαλι λεω
Να το δεσει;