Βαση για κινητο

flatform

Μέλος
Όνομα
flatform
Μοτό
Gasgas SM700, KLX 250S, TRX 850, KOVE 800X Pro
ρε σεις φυλακή είστε κι έχετε τόσο χρόνο????
:hh:
πέθανα στο γέλιο. πιό πολύ ώρα μου πήρε να το σκεφτώ παρά να το κάνω πάντως. σε κανα 20λεπτάκι γίνεται το ράψιμο. άμα πάρεις το κολάι, και παρακάτω.

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
ρε σεις φυλακή είστε κι έχετε τόσο χρόνο????
:hh:
Το δικό μου κινητό δεν έχει επίπεδη πλάτη. Έχει κάτι σχεδιαστικές εξοχές και δεν εφάπτονταν ολόκληρο το κινεζοαυτοκόλλητο της china guadlock :p!!!
Στα σημεία που δεν ακουμπούσαν στη πλάτη του κινητού, τους "έσκασα" κόλλα loctite heavy duty και δεν έχει κουνήσει από τότε :cool:!!!!
Πιο γρήγορο απ' το ράψιμο.... :wacky:!!!
Η δικιά μου ποινή ήταν για πλημμέλημα, δεν είχα πολύ χρόνο στη φυλακή, γι'αυτό επέλεξα την κόλλα!!! :ha

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Το δικό μου κινητό δεν έχει επίπεδη πλάτη. Έχει κάτι σχεδιαστικές εξοχές και δεν εφάπτονταν ολόκληρο το κινεζοαυτοκόλλητο της china guadlock :p!!!
Στα σημεία που δεν ακουμπούσαν στη πλάτη του κινητού, τους "έσκασα" κόλλα loctite heavy duty και δεν έχει κουνήσει από τότε :cool:!!!!
Πιο γρήγορο απ' το ράψιμο.... :wacky:!!!
Η δικιά μου ποινή ήταν για πλημμέλημα, δεν είχα πολύ χρόνο στη φυλακή, γι'αυτό επέλεξα την κόλλα!!! :ha
Εμένα μου χάρισε μια βάση ο Σαββίδης
τη ψευτο βίδωσα κει χάμου και στα @@ μου
:mkms:

flatform

Μέλος
Όνομα
flatform
Μοτό
Gasgas SM700, KLX 250S, TRX 850, KOVE 800X Pro
Το πρόβλημα με τις θήκες και γενικά τα πλαστικά είναι πως σχεδόν ποτέ δε ξέρουμε τη σύνθεσή τους και άν είναι συμβατά με την κόλλα που χρησιμοποιούμε. Επίσης αν είναι συμβατή η υπάρχουσα κόλλα με την κόλλα που προσθέτουμε. Εκεί έρχονται λύσεις μηχανικής συγκράτησης όπως βίδωμα, ράψιμο κ.α. Όπως και να έχει να σου πάει καλά και να μή φύγει ποτέ!

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Το πρόβλημα με τις θήκες και γενικά τα πλαστικά είναι πως σχεδόν ποτέ δε ξέρουμε τη σύνθεσή τους και άν είναι συμβατά με την κόλλα που χρησιμοποιούμε. Επίσης αν είναι συμβατή η υπάρχουσα κόλλα με την κόλλα που προσθέτουμε. Εκεί έρχονται λύσεις μηχανικής συγκράτησης όπως βίδωμα, ράψιμο κ.α. Όπως και να έχει να σου πάει καλά και να μή φύγει ποτέ!
Του έχω και "σχοινάκι" (το δικό του που είχε στη συσκευασία) το οποίο είναι πιο πολύ σαν πετονιά!!!
Το περνάω στον καθρέπτη πριν το ασφαλίσω στη βάση του, οπότε και να αποφασίσει ότι πρέπει να διακόψει την σχεσούλα του με το αυτοκόλλητο :p , θα μείνει κρεμασμένο μέχρι να φρενάρω και να το βάλω στη τσέπη!!!
Να μην το ψάχνω τουλάχιστον.... :wacky:

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ποιο πολύ γέλασα με το "ηχητικό" σκέλος!!! :ha
Σιγά μην είχε πέσει το τηλέφωνο και περίμενα να φρενάρω στη Λαμία

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Τα έχουμε ξαναπεί. Μόνο ulefone, τα άλλα οδοντόκρεμες.
Το μόνο τηλέφωνο που είναι πιο βαρύ από μένα ρε μαν

strofakias

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
Το καλυτερο
Top Bottom