πέθανα στο γέλιο. πιό πολύ ώρα μου πήρε να το σκεφτώ παρά να το κάνω πάντως. σε κανα 20λεπτάκι γίνεται το ράψιμο. άμα πάρεις το κολάι, και παρακάτω.ρε σεις φυλακή είστε κι έχετε τόσο χρόνο????
![]()
πέθανα στο γέλιο. πιό πολύ ώρα μου πήρε να το σκεφτώ παρά να το κάνω πάντως. σε κανα 20λεπτάκι γίνεται το ράψιμο. άμα πάρεις το κολάι, και παρακάτω.ρε σεις φυλακή είστε κι έχετε τόσο χρόνο????
![]()
Το δικό μου κινητό δεν έχει επίπεδη πλάτη. Έχει κάτι σχεδιαστικές εξοχές και δεν εφάπτονταν ολόκληρο το κινεζοαυτοκόλλητο της china guadlockρε σεις φυλακή είστε κι έχετε τόσο χρόνο????
![]()
Εμένα μου χάρισε μια βάση ο ΣαββίδηςΤο δικό μου κινητό δεν έχει επίπεδη πλάτη. Έχει κάτι σχεδιαστικές εξοχές και δεν εφάπτονταν ολόκληρο το κινεζοαυτοκόλλητο της china guadlock!!!
Στα σημεία που δεν ακουμπούσαν στη πλάτη του κινητού, τους "έσκασα" κόλλα loctite heavy duty και δεν έχει κουνήσει από τότε!!!!
Πιο γρήγορο απ' το ράψιμο....!!!
Η δικιά μου ποινή ήταν για πλημμέλημα, δεν είχα πολύ χρόνο στη φυλακή, γι'αυτό επέλεξα την κόλλα!!!![]()
Το πρόβλημα με τις θήκες και γενικά τα πλαστικά είναι πως σχεδόν ποτέ δε ξέρουμε τη σύνθεσή τους και άν είναι συμβατά με την κόλλα που χρησιμοποιούμε. Επίσης αν είναι συμβατή η υπάρχουσα κόλλα με την κόλλα που προσθέτουμε. Εκεί έρχονται λύσεις μηχανικής συγκράτησης όπως βίδωμα, ράψιμο κ.α. Όπως και να έχει να σου πάει καλά και να μή φύγει ποτέ!Στα σημεία που δεν ακουμπούσαν στη πλάτη του κινητού, τους "έσκασα" κόλλα loctite heavy duty και δεν έχει κουνήσει από τότε!!!!
Του έχω και "σχοινάκι" (το δικό του που είχε στη συσκευασία) το οποίο είναι πιο πολύ σαν πετονιά!!!Το πρόβλημα με τις θήκες και γενικά τα πλαστικά είναι πως σχεδόν ποτέ δε ξέρουμε τη σύνθεσή τους και άν είναι συμβατά με την κόλλα που χρησιμοποιούμε. Επίσης αν είναι συμβατή η υπάρχουσα κόλλα με την κόλλα που προσθέτουμε. Εκεί έρχονται λύσεις μηχανικής συγκράτησης όπως βίδωμα, ράψιμο κ.α. Όπως και να έχει να σου πάει καλά και να μή φύγει ποτέ!
Ποιο πολύ γέλασα με το "ηχητικό" σκέλος!!!Δώσε πόνο
![]()
Dias on Instagram: "#quadlock #s1000rr #bmw #bmwmotorrad #bmw"
10K likes, 411 comments - dias1rr on February 10, 2025: "#quadlock #s1000rr #bmw #bmwmotorrad #bmw".www.instagram.com
Σιγά μην είχε πέσει το τηλέφωνο και περίμενα να φρενάρω στη ΛαμίαΠοιο πολύ γέλασα με το "ηχητικό" σκέλος!!!![]()
Αυτό που το βάζεις;;;Σιγά μην είχε πέσει το τηλέφωνο και περίμενα να φρενάρω στη Λαμία
Το μόνο τηλέφωνο που είναι πιο βαρύ από μένα ρε μανΤα έχουμε ξαναπεί. Μόνο ulefone, τα άλλα οδοντόκρεμες.
Εγώ χρησιμοποιώ κινέζικες φθηνές από ali και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Τα έχουμε ξαναπεί. Μόνο ulefone, τα άλλα οδοντόκρεμες.
Οταν σηκώνεται πάντα το πληρώνεις,Δώσε πόνο