Βιντεο που μας αρεσουν

Adventurous

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
GSXR Κ8 1000
Ελλάδα βλέπω είναι,ωραίος ο μάγκας!Αλλα μόνος μου δεν θα το έκανα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

petrouil

Μέλος
Περιοχή
Ιωάννινα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
CB500X '19
CRF300L '22
βιντεο με το τρακαρισμα και ποσο σωζει ο εξοπλισμος
Οκ δεν είναι ευχάριστο , είναι υπενθύμιση του "όσα φέρνει μια στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος" . Πάντως εμένα πάντα μου έχει μείνει η απορία του πως ετοιμάζεσαι για τα διαδικασστικά μιας τέτοιας δύσκολης στιγμής και ποιο είναι το modus operandi αφού συμβεί. Προσωπικά μου την σπάει απίστευτα που ξέρω ένα κάρο χαζομάρες αλλά πολλά από τα παραπάνω μου ειναι παντελώς άγνωστα και έχω ασχοληθεί ελάχιστα για να τα μάθω. Αν παίζει τέτοια πληροφορία εδώ μέσα ( που μάλλον θα υπάρχει ) ας πει κάποιος που να ψάξω

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Το βασικό που δεν άκουσα να λέει ( αρνούμαι να δω 18 λεπτά το δράμα) είναι ότι έπαθε target fixation και ευτυχώς που ξεμπλοκαρε τελευταίο δευτερόλεπτο.

Επίσης να γιατί όχι βαλίτσες "αυτιά Ντάμπο".

Τυχεροί ήταν, να ευχηθώ όχι άλλα.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Η πικρή αλήθεια είναι ότι δύσκολα δεν το παθαίνεις, έβλεπα φωτογραφίες από το τελευταίο δικό μου (δεν είχα ελεύθερο το άλλο ρεύμα βέβαια) αλλά κολλάει το μυαλό και εξάσκηση σε αυτό δεν υπάρχει σε σχολείο. Δεν είναι μόνο να αποφύγεις, είναι και το να συνειδητοποιήσει το μυαλό ότι γίνεται αυτό που συμβαίνει "ο τύπος με κοιτάζει και έρχεται πάνω μου".

Επίσης δεν υπάρχει εξοπλισμός για να σε σώσει αν πέσεις σε μπαριερα, σε κράσπεδο κλπ. Τυχεροί ήταν γενικότερα.

Αν συζητάμε για το ότι δεν πρέπει να πηγαίνει κανείς πουθενά χωρίς εξοπλισμό ξανά...

Εντάξει να το κάνουμε, όχι στο

ΒΊΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΈΣΟΥΝ

Έχει άλλα νηματα

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Η πικρή αλήθεια είναι ότι δύσκολα δεν το παθαίνεις, έβλεπα φωτογραφίες από το τελευταίο δικό μου (δεν είχα ελεύθερο το άλλο ρεύμα βέβαια) αλλά κολλάει το μυαλό και εξάσκηση σε αυτό δεν υπάρχει σε σχολείο. Δεν είναι μόνο να αποφύγεις, είναι και το να συνειδητοποιήσει το μυαλό ότι γίνεται αυτό που συμβαίνει "ο τύπος με κοιτάζει και έρχεται πάνω μου".

Επίσης δεν υπάρχει εξοπλισμός για να σε σώσει αν πέσεις σε μπαριερα, σε κράσπεδο κλπ. Τυχεροί ήταν γενικότερα.

Αν συζητάμε για το ότι δεν πρέπει να πηγαίνει κανείς πουθενά χωρίς εξοπλισμό ξανά...

Εντάξει να το κάνουμε, όχι στο

ΒΊΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΈΣΟΥΝ

Έχει άλλα νηματα
μετα από αυτό το βίντεο παράγγειλα προστασίες στήθους...

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Τύχη είναι Ηλία.
Στο τελευταίο ατύχημα δεν θα έκανε τίποτα, μόνο ο αερόσακος θα γλίτωνε το τραύμα.

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
Για να καταλάβω τώρα, σου άρεσε το βίντεο και είπες γιατί όχι, να περάσει η ώρα ευχάριστα.
Τι να μου άρεσε ρε Γιάννη,αλλά που να το έβαζα..δεν υπάρχει θεματολογία του τύπου βίντεο ατυχήματος..

Marios40

Μέλος
Όνομα
Marios
Μοτό
ΟΑΣΑ 845
Το βασικό που δεν άκουσα να λέει ( αρνούμαι να δω 18 λεπτά το δράμα) είναι ότι έπαθε target fixation και ευτυχώς που ξεμπλοκαρε τελευταίο δευτερόλεπτο.

Επίσης να γιατί όχι βαλίτσες "αυτιά Ντάμπο".

Τυχεροί ήταν, να ευχηθώ όχι άλλα.
το σώσε τελευταία στιγμή , είχε αντανακλαστικά κ γλίτωσε ΘΑΝΑΤΟ
MΕ γυναίκα πήγε οπότε αναγκαστικά τριβαλιτΣο κ μεταφορική να κουβαλάει κ 4η βαλίτσα

Άρα για τα αυτιά που είπες , καλύτερα στείλε τη γυναίκα με το αεροπλάνο

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
το σώσε τελευταία στιγμή , είχε αντανακλαστικά κ γλίτωσε ΘΑΝΑΤΟ
Τύχη είχε. Αν δεις πιο προσεκτικά το σώμα του τράβηξε στο πλάι και αυτός και η κοπέλα τελευταία στιγμή πριν την σύγκρουση και κάπως κινήθηκε το μηχανάκι γιατί έσπρωξε το τιμόνι ασυναίσθητα με το χέρι.

Για να μην παρεξηγηθεί αυτό που λέω επειδή το έργο έχει παίξει πολλάκις, να επαναλάβω ότι δεν ισχυρίζομαι ότι θα αντιδρούσα καλύτερα, σχολιάζω αυτό που βλέπω.

Marios40

Μέλος
Όνομα
Marios
Μοτό
ΟΑΣΑ 845
Τύχη είχε. Αν δεις πιο προσεκτικά το σώμα του τράβηξε στο πλάι και αυτός και η κοπέλα τελευταία στιγμή πριν την σύγκρουση και κάπως κινήθηκε το μηχανάκι γιατί έσπρωξε το τιμόνι ασυναίσθητα με το χέρι.

Για να μην παρεξηγηθεί αυτό που λέω επειδή το έργο έχει παίξει πολλάκις, να επαναλάβω ότι δεν ισχυρίζομαι ότι θα αντιδρούσα καλύτερα, σχολιάζω αυτό που βλέπω.
Καλά τύχη σίγουρα , ευτυχώς γλίτωσε
Ομως ο εξοπλισμός αναβάτη τον γλίτωσε από τα χειρότερα, άρα να τον φοράμε πάντα κ να αγοράζουμε τις καλύτερες ποιότητες
Εγώ μετά από αυτό δε θα καβαλούσα ξανά μοτό , όμως είναι κ το μικρόβιο , ο εθισμός , που το κάνει δύσκολο έως αδύνατο

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Καλά τύχη σίγουρα , ευτυχώς γλίτωσε
Ομως ο εξοπλισμός αναβάτη τον γλίτωσε από τα χειρότερα, άρα να τον φοράμε πάντα κ να αγοράζουμε τις καλύτερες ποιότητες
Εγώ μετά από αυτό δε θα καβαλούσα ξανά μοτό , όμως είναι κ το μικρόβιο , ο εθισμός , που το κάνει δύσκολο έως αδύνατο
Χρειαζόμαστε βίντεο του τυχαίου στο ίντερνετ για να πούμε τα αυτονόητα πάλι; Για όνομα πια. Εδώ μέσα τουλάχιστον δεν δέχομαι το "δεν γνωρίζω τις συνέπειες".

Εγώ καβάλησα πάλι γιατί μου αρέσει. Ούτε εθισμένος είμαι ούτε άρρωστος με μικρόβιο.

Κάποια άλλα ατυχήματα έχουν αφήσει φοβίες που τις παλεύω, αλλά και αυτό ανθρώπινο είναι.

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Τα Navigation Competitions που περιγράφει είναι μια ωραία ιδέα. Με το βίντεο θυμήθηκα ότι έχω φτιάξει και εγώ στο παρελθόν ένα "ταπεράκι" για ένα παλιό 36ωρο, πρέπει να το έχω ακόμα κάπου χωμένο. Γενικά δίνει κάποιες ιδέες για πολύ low budjet πλοήγηση.

GeorgeKor

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
ΚΤΜ 790adv
Χρειαζόμαστε βίντεο του τυχαίου στο ίντερνετ για να πούμε τα αυτονόητα πάλι; Για όνομα πια. Εδώ μέσα τουλάχιστον δεν δέχομαι το "δεν γνωρίζω τις συνέπειες".

Εγώ καβάλησα πάλι γιατί μου αρέσει. Ούτε εθισμένος είμαι ούτε άρρωστος με μικρόβιο.

Κάποια άλλα ατυχήματα έχουν αφήσει φοβίες που τις παλεύω, αλλά και αυτό ανθρώπινο είναι.
εγω ειμαι εθισμενος, χτυπησα σε τροχαιο ,, με 1 μηνα σε φυσικοθεραπείες και μόλις τελείωσα και την τελευταία θεραπεία έτρεχα στο τροφυ2024,παρόλο που ο ορθοπαιδικός μου είπε να περιμένω κάνα δίμηνο. Τωρα έχω το μηχανακι στο συνεργείο κανα μήνα περίπου ,γιατί μου χάλασε κάτι (αμορτισέρ) κ κοντεύω να σαλτάρω
Εαν ,μου έδινε κάποιος 2 οχήματα, αλλά να μη μπορώ να τα πουλήσω ποτέ, μία ΜΕRCEDES G, ή ένα lexus , ή μία ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, πάλι μοτοσυκλέτα θα διάλεγα,άρα είμαι εθισμένος

sugariasgeorge

παπουσ(της)...
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Να μαζευτούμε μια μέρα να σας περιγράψω τα ατυχήματα μου...
Τούμπες κολοτουμπες συρσιματα γδαρσίματα κόκαλα σπασμένα κόκαλα ραγισμένα ράμματα πληγές αμυχες λάμες βίδες σημάδια ουλές κλπ κλπ κλπ......
Γιατί θέλω (από περιέργεια) να μάθω εάν είμαι τυχερός που μου έχουν συμβεί όλα αυτά... Ή άτυχος...
Εξακολουθώ να καβαλάω και δεν φοβάμαι...
Εύχομαι (το εννοώ) να πεθάνω πάνω στη σέλα...

Top Bottom