Βιντεο που μας αρεσουν

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Να μαζευτούμε μια μέρα να σας περιγράψω
Γιατί θέλω (από περιέργεια) να μάθω εάν είμαι τυχερός που μου έχουν συμβεί όλα αυτά...
Γιώργο μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαινόμαατε μου φαίνεται.

Τεσπα.

Πάμε παρακάτω.

Ο τίτλος είναι απλά κακός, ευτυχώς δεν έγραφε τέτοια στο ινσταγκραμ.

Εξαιρώντας τα κόμπλεξ με τα νούμερα, πέρα από το πολύ χαριτωμένο μουτράκι είναι άνθρωπος που βγάζει θετική ενέργεια. Χάρηκα με το βίντεο γιατί συνεχίζει την καλή αρχική εντύπωση.

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Λάδι στη φωτιά είναι.....
Και δεν πάει σε σένα ...
Είχα μια ελπίδα ότι θα ζήσουμε ένα diddy party με baby oil, μόλις την γκρέμισες. Αλλά, αυτοί είστε.

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
ένα diddy party με baby oil, μόλις την γκρέμισες.
Γλυστρισες στο baby oil ????
Στη μπανιέρα δεν πας ποτέ μόνος...
Πάντα με παρέα και με φουλ εξοπλισμό...

Μα όλα εγώ πχια???

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Γλυστρισες στο baby oil ????
Στη μπανιέρα δεν πας ποτέ μόνος...
Πάντα με παρέα και με φουλ εξοπλισμό...

Μα όλα εγώ πχια???

Με καρύδια ή χωρίς…; :roflmao:

Juohmaru!

Μέλος
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
S2R1000
Meoni
Τα Navigation Competitions που περιγράφει είναι μια ωραία ιδέα. Με το βίντεο θυμήθηκα ότι έχω φτιάξει και εγώ στο παρελθόν ένα "ταπεράκι" για ένα παλιό 36ωρο, πρέπει να το έχω ακόμα κάπου χωμένο. Γενικά δίνει κάποιες ιδέες για πολύ low budjet πλοήγηση.

Όντως! Πολύ ωραία και η εφαρμογή Rally Blitz app που επιτρέπει τη χρήση του κινητού ως (διορθώσιμου) χιλιομετρητή.

Πάντως αν έχεις Αντώνη κάποιον αγώνα στο νου για συμμετοχή, άσε τα ταπεράκια και μπορώ να σου βρω το χειροκίνητο roadbook της ΤΤ που κάπου έχω αποθηκευμένο.

Αν και νομίζω ότι οι ερασιτεχνικές συμμετοχές στα ελληνικά rally τουλάχιστον γίνονται πλέον με gps.

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Όντως! Πολύ ωραία και η εφαρμογή Rally Blitz app που επιτρέπει τη χρήση του κινητού ως (διορθώσιμου) χιλιομετρητή.

Πάντως αν έχεις Αντώνη κάποιον αγώνα στο νου για συμμετοχή, άσε τα ταπεράκια και μπορώ να σου βρω το χειροκίνητο roadbook της ΤΤ που κάπου έχω αποθηκευμένο.

Αν και νομίζω ότι οι ερασιτεχνικές συμμετοχές στα ελληνικά rally τουλάχιστον γίνονται πλέον με gps.
Μίλησα με Doc για τα Trail Ride που με ενδιαφέρουν. Η συμμετοχή με Gps θα είναι "βόλτα". Δε θα έχει χρονομέτρηση και κατάταξη. Όχι ότι έχω κάποια επιδίωξη για διακρίσεις κλπ, αλλά κάτι τέτοιο δε μου δίνει το ίδιο κίνητρο.
Αλλά γιατί να μου δανείσεις το roadbook, εσύ με τι θα έρθεις; :sneaky::laugh:

Juohmaru!

Μέλος
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
S2R1000
Meoni
Μίλησα με Doc για τα Trail Ride που με ενδιαφέρουν. Η συμμετοχή με Gps θα είναι "βόλτα". Δε θα έχει χρονομέτρηση και κατάταξη. Όχι ότι έχω κάποια επιδίωξη για διακρίσεις κλπ, αλλά κάτι τέτοιο δε μου δίνει το ίδιο κίνητρο.
Αλλά γιατί να μου δανείσεις το roadbook, εσύ με τι θα έρθεις; :sneaky::laugh:
Σωστός! Είπαμε αν τρέξουμε, να το κάνουμε όπως πρέπει... ;)

Adventurous

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
GSXR Κ8 1000
Το πιο αγχωτικό βίντεο που έχω παρακολουθήσει στο ινστα…

Sent from my iPhone using Tapatalk

drogo

Μέλος
Περιοχή
Ωρωπος
Όνομα
Θωμας
Μοτό
Norden 901, EXC 4OO,
Βλεπω Norden και Desert X και λεω, εδω ειμαστε...:ok:
Ξεκιναει με το κοριτσι ανεξηγητα γυμνο κατω απο τα σεντονια του φερρυ και λεω, ωπα, πως θα παει αυτο? :sneaky:
Τελικα, για τα μερη που περασανε, το αποτελεσμα πολυ φτωχο, πολλα τα skip...:thumbsdown:

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Βλεπω Norden και Desert X και λεω, εδω ειμαστε...:ok:
Ξεκιναει με το κοριτσι ανεξηγητα γυμνο κατω απο τα σεντονια του φερρυ και λεω, ωπα, πως θα παει αυτο? :sneaky:
Τελικα, για τα μερη που περασανε, το αποτελεσμα πολυ φτωχο, πολλα τα skip...:thumbsdown:
Δεν είχα μπει καν στη διαδικασία να το δω, μέχρι που διάβασα τι έγραψες!!!! :p
Τελικά είδα μέχρι ΚΑΙ το 4:01 λεπτό :roflmao:!!!!
Μετά...... έπεσε μαύρο.... παλι!!!! :ha

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Ήηηηηηηηηπειρος
Όνομα