Adventurous
Μέλος
- Όνομα
- Γιάννης
- Μοτό
- GSXR Κ8 1000
Ε άμα έχεις δώσει 24 για το R τι διάλο,ψίχουλα είναι ένα μόνο για αυτό που σου προσφέρει.Ένα χιλιάρικο μόνο. WTFF

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ε άμα έχεις δώσει 24 για το R τι διάλο,ψίχουλα είναι ένα μόνο για αυτό που σου προσφέρει.Ένα χιλιάρικο μόνο. WTFF

www.instagram.com
www.instagram.com
Από τους πολύ ωραίους τύπους των αγώνων . Μόνιμα στο βάθρο, μόνιμα με χαμόγελο , φιλικός, χωρίς ίχνος έπαρσης ...Ομολογώ ότι δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα όσον αφορά τους ελληνικούς αγώνες, οπότε το όνομα δεν μου έλεγε κάτι. Υποθέτω ότι όποιος ασχολείται ξέρει ποιός είναι ο κύριος. Αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση η όλη πορεία στους αγώνες και η καριέρα που περιγράφει. Έξι συμμετοχές στο six days enduro και πάνω από 600 συμμετοχές συνολικά σε αγώνες!![]()
www.instagram.com
Η παντόφλα leat κάνει την διαφοραΓατάκια![]()
Oops On 2 Wheel on Instagram: "Hows my Riding? . . . . . . . . . #motorcycle #riders #motorsports"
3,826 likes, 101 comments - oopson2wheel on March 22, 2025: "Hows my Riding? . . . . . . . . . #motorcycle #riders #motorsports".www.instagram.com
Έχει και BMWδες!!!!Γατάκια![]()
Oops On 2 Wheel on Instagram: "Hows my Riding? . . . . . . . . . #motorcycle #riders #motorsports"
3,826 likes, 101 comments - oopson2wheel on March 22, 2025: "Hows my Riding? . . . . . . . . . #motorcycle #riders #motorsports".www.instagram.com
www.instagram.com
Ωραίος !!! Πάω να το δω !Βγάζει ο άλλος βίντεο μισή ώρα+ "μοτοταξίδι Ναύπλιο" εννοείται με διανυκτέρευση. Βίντεο 20 λεπτά λίμνη Μπελέτσι με 1290. Ακόμα μισή ώρα "adventure καφές Αντίκυρα", "μετανάστες στην Παύλιανη".
Και τρία παλικάρια από την Ε, από την Ελβετιά...
Τους καταχάρηκα (ακόμα το βλέπω δηλαδή)
Τους ψησανε οι σκατιγεροι στα φόρουμ να πάρουν ΤΑ600 με τριβαλιτσο... Αχ, ίντερνετ, αχ.
Ε ναι, με τι αλλΜουαχαχαχαχΧαχασεκαλοσαςΩραίος !!! Πάω να το δω !
Ε με Χοντα θα το κάνεις τι άλλο![]()
Καθηλωτικο το βιντεακιΒγάζει ο άλλος βίντεο μισή ώρα+ "μοτοταξίδι Ναύπλιο" εννοείται με διανυκτέρευση. Βίντεο 20 λεπτά λίμνη Μπελέτσι με 1290. Ακόμα μισή ώρα "adventure καφές Αντίκυρα", "μετανάστες στην Παύλιανη".
Και τρία παλικάρια από την Ε, από την Ελβετιά...
Τους καταχάρηκα (ακόμα το βλέπω δηλαδή)
Τους ψησανε οι σκατιγεροι στα φόρουμ να πάρουν ΤΑ600 με τριβαλιτσο... Αχ, ίντερνετ, αχ.