Βιντεο που μας αρεσουν

Asxetos

Μέλος
Όνομα
Σταθης
Μοτό
XL750

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Ωραίο "πιστάκι"

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Ομολογώ ότι δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα όσον αφορά τους ελληνικούς αγώνες, οπότε το όνομα δεν μου έλεγε κάτι. Υποθέτω ότι όποιος ασχολείται ξέρει ποιός είναι ο κύριος. Αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση η όλη πορεία στους αγώνες και η καριέρα που περιγράφει. Έξι συμμετοχές στο six days enduro και πάνω από 600 συμμετοχές συνολικά σε αγώνες! o_O :Watching:

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Ομολογώ ότι δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα όσον αφορά τους ελληνικούς αγώνες, οπότε το όνομα δεν μου έλεγε κάτι. Υποθέτω ότι όποιος ασχολείται ξέρει ποιός είναι ο κύριος. Αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση η όλη πορεία στους αγώνες και η καριέρα που περιγράφει. Έξι συμμετοχές στο six days enduro και πάνω από 600 συμμετοχές συνολικά σε αγώνες! o_O :Watching:

Από τους πολύ ωραίους τύπους των αγώνων . Μόνιμα στο βάθρο, μόνιμα με χαμόγελο , φιλικός, χωρίς ίχνος έπαρσης ...

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
σαυRα 1250 R

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Να κάνω μια πρόταση, όλα αυτά τα reels, shorts κλπ που δεν είναι βίντεο, μήπως να τα κάνετε μια κατηγορία μόνα τους;

Τελευταία επεξεργασία:

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Πρέβεζα Ηπείρου
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
HONDA CBF125 09΄
Γατάκια
Έχει και BMWδες!!!!

Να τα βλέπουν οι δικοί μας...

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Βγάζει ο άλλος βίντεο μισή ώρα+ "μοτοταξίδι Ναύπλιο" εννοείται με διανυκτέρευση. Βίντεο 20 λεπτά λίμνη Μπελέτσι με 1290. Ακόμα μισή ώρα "adventure καφές Αντίκυρα", "μετανάστες στην Παύλιανη".

Και τρία παλικάρια από την Ε, από την Ελβετιά...

Τους καταχάρηκα (ακόμα το βλέπω δηλαδή)

Τους ψησανε οι σκατιγεροι στα φόρουμ να πάρουν ΤΑ600 με τριβαλιτσο... Αχ, ίντερνετ, αχ.

Eliaskat

Μέλος
Όνομα
Elias
Μοτό
CF 800MTX
ανετα το εκανα , αγοραζεις ενα ΤΑ του κανεις τα απαραιτητα μαζεματα, κανεις το ταξιδακι σου, και γυρνας και το έχεις στην ακρη για παπακι.

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Βγάζει ο άλλος βίντεο μισή ώρα+ "μοτοταξίδι Ναύπλιο" εννοείται με διανυκτέρευση. Βίντεο 20 λεπτά λίμνη Μπελέτσι με 1290. Ακόμα μισή ώρα "adventure καφές Αντίκυρα", "μετανάστες στην Παύλιανη".

Τους ψησανε οι σκατιγεροι στα φόρουμ να πάρουν ΤΑ600 με τριβαλιτσο... Αχ, ίντερνετ, αχ.
Ωραίος !!! Πάω να το δω !
Ε με Χοντα θα το κάνεις τι άλλο :p

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ωραίος !!! Πάω να το δω !
Ε με Χοντα θα το κάνεις τι άλλο :p
Ε ναι, με τι αλλΜουαχαχαχαχΧαχασεκαλοσας

drogo

Μέλος
Περιοχή
Ωρωπος
Όνομα
Θωμας
Μοτό
Norden 901, EXC 4OO,

Καθηλωτικο το βιντεακι :ok: μπραβο τους για την αντιδραση στις αναποδιες.
Βρε παρε την αποφαση κι ας ειναι και με μοτοποδηλατο...

Top Bottom