Βιντεο που μας αρεσουν

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Πρέβεζα Ηπείρου
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
HONDA CBF125 09΄
Ρε Κώστα!!!
Πολύ σοβαρή δουλειά/έρευνα!
Εξαιρετικός τύπος!
Και 40.000 θεάσεις σε 7 ημέρες!
Μπράβο του...

Νομίζω υπάρχει μια ταύτιση με το βίντεο γιατί μοτοσυκλετιστικά είμαστε.... "Γεροντικοί Ερημίτες"..
:friendship:

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Τι τρέλα ρε φίλε! Θα ήθελα κάποια στιγμή να το δω από κοντά, πριν γίνει και αυτό παρελθόν στην politically correct εποχή που ζούμε.

D

Dinospan

Επισκέπτης
Από την μία θα πω η κακιά στιγμή για τον ακρανοτο και από την άλλη έχει και ένα μεγάλο δίκαιο και ο youtuber, στην περιγραφή του βίντεο επίσης γράφει πως αν ο κύριος της μοτοε βγει και παραδεχτεί εν ολίγοις ότι έκανε μαλακια, το βίντεο θα κατέβει αλλά νομίζω είναι πιο δύσκολο να κατέβει κάποιος από το καλάμι παρά...

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Από την μία θα πω η κακιά στιγμή για τον ακρανοτο και από την άλλη έχει και ένα μεγάλο δίκαιο και ο youtuber, στην περιγραφή του βίντεο επίσης γράφει πως αν ο κύριος της μοτοε βγει και παραδεχτεί εν ολίγοις ότι έκανε μαλακια, το βίντεο θα κατέβει αλλά νομίζω είναι πιο δύσκολο να κατέβει κάποιος από το καλάμι παρά...
+οτι λεει και βαριές κουβέντες για κάποιον που δεν φοράει κράνος που ολοι μας όπως και αυτος κάποια στιγμή το έχουμε κανει...

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής
Όνομα
Παντελής
Μοτό
®1200 adv
Drz400E
+οτι λεει και βαριές κουβέντες...
Βαριές αλλά πέρα για πέρα αληθινές.
Όλοι έχουμε καβαλήσει κάποια στιγμή ακράνωτοι, αλλά ούτε θεσμική θέση έχουμε, ούτε βγαίνουμε στο γυαλί....
Όπως είπε ο Dinospan, από το καλάμι δύσκολα κατεβαίνεις....

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
αυτος λέγετε Τσιούμας?
αν ναι κάποτε υπογραφε σαν Μαγγελάνος οπου εφαγε τρελο κράξιμο και το έκοψε... νομίζω αυτος είναι

naftilos

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα Παλληνη-Ηρακλειο Μεσσαρα
Όνομα
Θωμας
Μοτό
Aprilia Pegaso 650ie - Caponord ETV 1000RR - Futura RST1000
Πέρα για πέρα αληθινές όπως το "εγώ είμαι μοτοσικλετιστής ενω εσυ αλήτης;;;"!!! :thinking:
Για να το λέει έτσι θα είναι.
Ποιοι είμαστε εμείς που θα αμφισβητήσουμε την αυθεντία της ΜΟΤΟΕ.
Νηστεία και προσευχή μπας και συγχωρεθούμε

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής
Όνομα
Παντελής
Μοτό
®1200 adv
Drz400E
Πέρα για πέρα αληθινές όπως το "εγώ είμαι μοτοσικλετιστής ενω εσυ αλήτης;;;"!!! :thinking:
Οχι νικο... για τον γιουτιουμπερ μιλαω που τα ειπε τσεκουρατα. Παρεφρασες το νοημα....

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Οχι νικο... για τον γιουτιουμπερ μιλαω που τα ειπε τσεκουρατα. Παρεφρασες το νοημα....
:ok:

Έτσι όπως πήγε η "ροή" των μηνυμάτων, φαίνεται σαν να αναφέρεσαι στον τύπο της μοτοε!!!

Ο γιουτιούμπερ, μια χαρά τα είπε οντως!!!

Τελευταία επεξεργασία:

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής
Όνομα
Παντελής
Μοτό
®1200 adv
Drz400E
:ok:

Έτσι όπως πήγε η "ροή" των μηνυμάτων, φαίνεται σαν να αναφέρεσαι στον τύπο της μοτοε!!!

Ο γιουτιούμπερ, μια χαρά τα είπε οντως!!!
Μπορει να μπερδευτηκε η φαση.
Ο τυπος της μοτοε, μονο για φτυσιμο....

Adventurous

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
GSXR Κ8 1000

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW

Cry of happiness or cry of desperation?Your choice…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Απελπισίας σίγουρα!!!!!!
100% :ha

Top Bottom