omega
Τσέλιγκας
Ρε Κώστα!!!
Πολύ σοβαρή δουλειά/έρευνα!
Εξαιρετικός τύπος!
Και 40.000 θεάσεις σε 7 ημέρες!
Μπράβο του...
Νομίζω υπάρχει μια ταύτιση με το βίντεο γιατί μοτοσυκλετιστικά είμαστε.... "Γεροντικοί Ερημίτες"..

Ρε Κώστα!!!

Από την μία θα πω η κακιά στιγμή για τον ακρανοτο και από την άλλη έχει και ένα μεγάλο δίκαιο και ο youtuber, στην περιγραφή του βίντεο επίσης γράφει πως αν ο κύριος της μοτοε βγει και παραδεχτεί εν ολίγοις ότι έκανε μαλακια, το βίντεο θα κατέβει αλλά νομίζω είναι πιο δύσκολο να κατέβει κάποιος από το καλάμι παρά...
+οτι λεει και βαριές κουβέντες για κάποιον που δεν φοράει κράνος που ολοι μας όπως και αυτος κάποια στιγμή το έχουμε κανει...Από την μία θα πω η κακιά στιγμή για τον ακρανοτο και από την άλλη έχει και ένα μεγάλο δίκαιο και ο youtuber, στην περιγραφή του βίντεο επίσης γράφει πως αν ο κύριος της μοτοε βγει και παραδεχτεί εν ολίγοις ότι έκανε μαλακια, το βίντεο θα κατέβει αλλά νομίζω είναι πιο δύσκολο να κατέβει κάποιος από το καλάμι παρά...
Πέρα για πέρα αληθινές όπως το "εγώ είμαι μοτοσικλετιστής ενω εσυ αλήτης;;;"!!!Βαριές αλλά πέρα για πέρα αληθινές.....

Για να το λέει έτσι θα είναι.Πέρα για πέρα αληθινές όπως το "εγώ είμαι μοτοσικλετιστής ενω εσυ αλήτης;;;"!!!![]()
Αυτός μάλλον ναι, ο ιμιτασιόν Μαγγελάνος..αυτος λέγετε Τσιούμας?
αν ναι κάποτε υπογραφε σαν Μαγγελάνος οπου εφαγε τρελο κράξιμο και το έκοψε... νομίζω αυτος είναι
Οχι νικο... για τον γιουτιουμπερ μιλαω που τα ειπε τσεκουρατα. Παρεφρασες το νοημα....Πέρα για πέρα αληθινές όπως το "εγώ είμαι μοτοσικλετιστής ενω εσυ αλήτης;;;"!!!![]()
Οχι νικο... για τον γιουτιουμπερ μιλαω που τα ειπε τσεκουρατα. Παρεφρασες το νοημα....
Μπορει να μπερδευτηκε η φαση.
Έτσι όπως πήγε η "ροή" των μηνυμάτων, φαίνεται σαν να αναφέρεσαι στον τύπο της μοτοε!!!
Ο γιουτιούμπερ, μια χαρά τα είπε οντως!!!
Αυτα ακριβώς!!!Μπορει να μπερδευτηκε η φαση.
Ο τυπος της μοτοε, μονο για φτυσιμο....
www.instagram.com
Απελπισίας σίγουρα!!!!!!![]()
@motojinii on Instagram: "#r1250 #r1250gsadventure #r1250gsa #bmwmotorrad #bmwmotorsport #motorgirl #motor#motorcycle #motorcycles #motors #fyp"
624K likes, 14K comments - motojinii on May 5, 2025: "#r1250 #r1250gsadventure #r1250gsa #bmwmotorrad #bmwmotorsport #motorgirl #motor#motorcycle #motorcycles #motors #fyp".www.instagram.com
Cry of happiness or cry of desperation?Your choice…
Sent from my iPhone using Tapatalk