Βιντεο που μας αρεσουν

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Πρέβεζα Ηπείρου
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
HONDA CBF125 09΄

Adventurous

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
GSXR Κ8 1000
Αποκλειστικά πλάνα από το Troffy 2025

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adventurous

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
GSXR Κ8 1000
ΕΚΛΑΨΑ γιατί το έχω πάθει

Adventurous

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
GSXR Κ8 1000

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Αυτό το σκέφτομαι.

Επίσης σκεφτόμουν, φαντάζομαι σκηνικό και σχόλια αν εδώ γινόταν τελετή έναρξης όπως αυτή που θα δείτε... Κάπου έχουμε χάσει κάτι.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Τι λέει το παιδί, γιατί το βίντεο δεν παίζει και δεν θα βάλω φλικφλοκ για χάρη σου

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Εσύ μπήκες για τα 164 σχόλια και τα 10,300 views;

naftilos τυχαίο ταγκ δεν μετράς μια. Βαλε φόρμα και ελβιελα, Θωμά έλα Μπάρο τρέλα.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ούτε για γέλιο δεν είναι πια, από την μια αυτοί και από την άλλη οι τύποι "όταν τα κάναμε εμείς". Αυτοκόλλητο άφησε η είναι τυχαίος τουρίστας;

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ορίστε είναι ακόμα ωραίο παράδειγμα του "πόση ζημιά κάνουν οι youtuber".

Ο Αdam θα περνούσε την έρημο και με πατίνια xiaomi. Αλλά για να ξεχωρίσει, ίσως για ένα τσιμπήσει και λίγο κοινό από αμερική όπου το klr είναι ακόμα "θρύλος" με πολύ μεγάλη ευθύνη του advider για αυτό... Κλικμπέιτ τίτλος

mitsosdom

GOA
Περιοχή
Patras
Όνομα
Dimitris
Μοτό
Husky TE630e
Ορίστε είναι ακόμα ωραίο παράδειγμα του "πόση ζημιά κάνουν οι youtuber".

Ο Αdam θα περνούσε την έρημο και με πατίνια xiaomi. Αλλά για να ξεχωρίσει, ίσως για ένα τσιμπήσει και λίγο κοινό από αμερική όπου το klr είναι ακόμα "θρύλος" με πολύ μεγάλη ευθύνη του advider για αυτό... Κλικμπέιτ τίτλος

Μόνο ο Adam? Το youtube είναι γεμάτο με klr που κάνουν ''όργια''. Βγαίνει το καινούργιο kle και μυρίστηκε η kawasaki followers , ευτυχώς διάλεξε τον πιο συμπαθή ινφλουενσα.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Ο πιο συμπαθής μου είναι ο Chris Birch.

thenos πέτυχα βίντεο με τον Μπάρο από άλλο YouTuber και σύμφωνα με αυτόν η διαδρομή που κάναμε επειδή χάσαμε τη διασταύρωση είναι επική, τιτανομεγιστοτεράστιαδενξαναγινε κλπ. Ο,τι και αν λέει ο Παναγιώτης στα καλύτερα του σωλήνα πήγατε.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Μόνο ο Adam? Το youtube είναι γεμάτο με klr που κάνουν ''όργια''. Βγαίνει το καινούργιο kle και μυρίστηκε η kawasaki followers , ευτυχώς διάλεξε τον πιο συμπαθή ινφλουενσα.
Τώρα που τελείωσα το βίντεο...
Το συμπέρασμα στο τέλος πώς σου φάνηκε;
2 πρώην αγωνιζόμενοι σε κορυφαίο επίπεδο και "μαζί πάμε" υπονοώντας τι; Ότι αν πάρω εγώ το klr και το Τ7 θα κάνω τα ίδια πράγματα; Όσο χαζό κι αν ακούγεται, το πείραμα το έχω ήδη κάνει, τεράστιο, τεράστιο ψέμα.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
Ο πιο συμπαθής μου είναι ο Chris Birch.

thenos πέτυχα βίντεο με τον Μπάρο από άλλο YouTuber και σύμφωνα με αυτόν η διαδρομή που κάναμε επειδή χάσαμε τη διασταύρωση είναι επική, τιτανομεγιστοτεράστιαδενξαναγινε κλπ. Ο,τι και αν λέει ο Παναγιώτης στα καλύτερα του σωλήνα πήγατε.
Αγία Garmin η YouTuber-ίτισα…
Μεγάλη η Χάρη της…

mitsosdom

GOA
Περιοχή
Patras
Όνομα
Dimitris
Μοτό
Husky TE630e
Τώρα που τελείωσα το βίντεο...
Το συμπέρασμα στο τέλος πώς σου φάνηκε;
2 πρώην αγωνιζόμενοι σε κορυφαίο επίπεδο και "μαζί πάμε" υπονοώντας τι; Ότι αν πάρω εγώ το klr και το Τ7 θα κάνω τα ίδια πράγματα; Όσο χαζό κι αν ακούγεται, το πείραμα το έχω ήδη κάνει, τεράστιο, τεράστιο ψέμα.
Αν έχεις χώρο στο γκαραζ , τα παίρνεις , μου δανείζεις το ένα , όποιο θες , δεν έχω πρόβλημα, αν πηγαίνουμε μαζί , γίναμε παγκόσμιοι και εμείς

Top Bottom