Βοήθεια αγοράς μηχανής εξαποσταεως.

Admiralty

Μέλος
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
F650gs
Γειά σας παιδιά.
Είμαι από Πάτρα θέλω να κάνω αγορά από Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάω εκεί ούτε εγώ ούτε κάποιος δικός μου.
Υπάρχει καποιο μαγαζί η κάποιο γραφείο/πράκτορας που να κάνει αυτήν την δουλειά για εμένα και να στείλει την μηχανή Πάτρα ?
Επίσης να μπορεί να κάνει έλεγχο στην μηχανή?
Η κάποιος καλός Σαμαρείτης από την ομάδα να δει την κατάσταση της μηχανης?
Σε φωτό φαίνεται πολύ καθαρή. το χαρτί του ΚΤΕΟ φαίνονται τα προηγούμενα χιλιόμετρα και δείχνουν σωστά. Μηχανή του 2005 22000 χιλιόμετρα να το ριψοκινδυνεψω ?
 

Admiralty

Μέλος
Όνομα
Αλέξανδρος
Μοτό
F650gs
F650gs dakar από την βιασύνη μου δεν το εγραψα.
Και μια λεπτομέρεια γιατί δεν τα έγραψα καλά ποιο πανω.
Ζήτησα το χαρτί του ΚΤΕΟ για να δω τα χιλιόμετρα και μου είπε θα το στείλει φωτό αργότερα και να μην ανησυχώ για τα χιλιόμετρα αυτά ειναι. Οπότε υποθέτω ότι και το χαρτί του ΚΤΕΟ θα λέει λιγότερα από αυτά που έχει τώρα
 

rantanplan

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Μαλκότσι
Εδώ Θεσσαλονίκη......
Όπως μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως,
απο BMW συγκεκριμένα δέν είχα δέν ξέρω, για τα απλά να το δώ, εάν μου υποδειχθεί κάποιο συνεργείο για BMW να πάω,
προσωπική άποψη είναι ότι δέν είναι πάντα καλά τα λίγα χλμ σε πολλά χρόνια, εκτός εάν κάθε μήνα το λιγότερο, ήταν σε κίνηση έστω και για λίγα χλμ, η παροιμία λέει ότι όσο αφήνεις κάτι τόσο σε αφήνει και αυτό,
σχετικά με το ΚΤΕΟ πλέον απο αρχές του χρόνου, στο έντυπο αναγράφονται όλες οι ημερομηνίες που είχε περάσει ΚΤΕΟ, και τα αντίστοιχα χλμ που έγραφε.(εάν έχει περάσει πρόσφατα)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom