mimakos
Μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες για να μου εξηγήσεις! Η πολυφωνία βοηθάει επίσης γιατί το σχεδιάκι του Padis με βόηθησε αρκετά να κατανοήσω αυτό που μου έγραψες! Μία ερώτηση μόνο για να είμαι σίγουρος. Ο κλέφτης που λες θα πρέπει να μπεί σε ποιό από τα δύο σημεία που έχω κυκλώσει, το κίτρινο ή το πράσινο? Από όσο καταλαβαίνω είναι στο κίτρινο...Και από ότι είδα στο google για το τι είναι ο κλέφτης ρεύματος και πως λειτουργεί, το κύριο καλώδιο στον κλέφτη θα είναι του εμπρόσθιου φωτός ας πούμε αν επιλέξω αυτό, ενώ το άλλο το δευτερεύων (στην περίπτωσή μου αυτό που φεύγει από τον διακόπτη στο κίτρινο κυκλάκι που έκανα στο σχήμα) πρέπει να κοπεί και να τελειώνει απλά μέσα στον κλέφτη. Αν είναι έτσι δεν καταργώ ουσιαστικά την ασφάλεια που έχει ενσωματωμένη η πλεξούδα του κινέζου???Ναι βρε Παντελή μου,ωραίο σχεδιακι πραγματι! αυτό το σχέδιο είναι ακριβώς όπως το πουλάνε οι Κινεζοι! Αν δεν έχεις προεγκατασταση εργοστασιακή να πάρεις ρεύμα για προβολακια πρέπει να σφάξειςλιγο την καλωδίωση οπωςβλεπουντιν διακόπτη το κόκκινο καλώδιο που φεύγει αριστερά και αντί να παίρνει ρεύμα απευθείας από τη μπαταρία να πάρει με ένα κλέφτη από τα μπροστινά φώτα ας πούμε η κάτι αντίστοιχο. Ώστε να μπορεί να οπλίζεται το ρελέ μόνο εφόσον λειτουργεί η μοτοσυκλέτα.
άν κατάλαβα σωστά για τη χρήση του κλέφτη:
host image online
Τελευταία επεξεργασία: