ΒολταRenn TV

Και εγώ τον έβλεπα και γούσταρα που μάζευε τον άλλο μπροστά μέχρι που γλύστρισε και το "ΟΟΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕ" λογικά το άκουσαν εως το ισογειο:D:cool: Ωραίος ο παιχτουρας !!
Ο μπροστα δεν μαζευεται...

Ειναι αλλου ο Φιλιππας!!!

Απο τον μετρ του ειδους Χελιώτη!!

Φίλε ο έλληνας Πωλ Ταρες, είσαι εσύ με το bmw κ ο άλλος μπροστά σου με το Τ7;
Τι να πω respect ! Και ο άλλος με το ΚΤΜ 950 που πέρασε πετώντας μια ανηφόρα hard ??
Τι φάση ;;

Καλα εγω ειμαι ο φτωχος συγγενης!!! Ο Ντατσικας ειναι ο 950 και με το τρνερε ο Πετρακης ο Billis ο εντουρας.

Καλα εγω ειμαι ο φτωχος συγγενης!!! Ο Ντατσικας ειναι ο 950 και με το τρνερε ο Πετρακης ο Billis ο εντουρας.

πιλοτοι ειστε και οι τρεις φιλε, καλη χρονια με υγεια για το νεο ετος

Τασο πολύ ωραία τα βιντεακια. Είστε αεροπορία!! Να ξέρεις βέβαια χαίρομαι που σε βλέπω με τέτοιους ρυθμούς με το 800 αλλά αδικείσαι λιγο. Βλέπω που σε προδίδει το μηχανάκι και το καταλαβαίνω. Με ένα tuareg θα είχες και καλύτερο Ρυθμό και λιγότερες πτώσεις. Πάντως εντάξει αντέχει το bmw αυτό είναι σίγουρο! Του έχεις ρημάξει την ύπαρξη!!

Τασο πολύ ωραία τα βιντεακια. Είστε αεροπορία!! Να ξέρεις βέβαια χαίρομαι που σε βλέπω με τέτοιους ρυθμούς με το 800 αλλά αδικείσαι λιγο. Βλέπω που σε προδίδει το μηχανάκι και το καταλαβαίνω. Με ένα tuareg θα είχες και καλύτερο Ρυθμό και λιγότερες πτώσεις. Πάντως εντάξει αντέχει το bmw αυτό είναι σίγουρο! Του έχεις ρημάξει την ύπαρξη!!
Εχεις απολυτο δικιο, το tuareg εχει πολυ καλυτερη γεωμετρια και ειναι λιγοτερο νευρικο... Θα ερθει καποια στιγμη το πληρωμα του χρονου!!! Αλλα μεχρι τοτε δεν με χαλαει καθολου!! Ισα ισα που με βελτιωνει σαν οδηγο αυτη η κατασταση!!!

Για την πτωση δεν ευθυνεται το μηχανακι αλλα ο οδηγός!!! Οπως συμβαινει παντα!!!

Αλλα δεν σου κρυβω οτι ερχεται πολυ ιδιαιτερο project!!!

Μπράβο ρε παιδιά! Φοβερό! Αγωνιστικοί ρυθμοί!

Καλημερα! Εχω ξηγηθει καφεδαρα βολευτηκα στη θεση μου ζεστά εκλεισα παντζουρια για να μη σιχτιριζω που ειμαι μεσα (την αρπαξα την πούντα γμτ) και θα απολαυσω Βολταrenn με την ησυχια μου . Μετα εχει αλκοολ που κυλαει αργα:cool:
Αυτές οι μικρές χαρές της ζωής... :prft:

Καλημερα! Εχω ξηγηθει καφεδαρα βολευτηκα στη θεση μου ζεστά εκλεισα παντζουρια για να μη σιχτιριζω που ειμαι μεσα (την αρπαξα την πούντα γμτ) και θα απολαυσω Βολταrenn με την ησυχια μου . Μετα εχει αλκοολ που κυλαει αργα:cool:
Αυτές οι μικρές χαρές της ζωής... :prft:
Τιμή μου!!!

Για να μας πάει καλά το νέο έτος!!

Ανέβηκε και το site του HardRide.gr!!!
Μολις έκανα εγγραφή και χάζεψα.

Ανέβηκε και το site του HardRide.gr!!!
Μολις έκανα εγγραφή και χάζεψα.
Αδειο ειναι ακομα... Θα γεμισει σιγα σιγα!

Μια χαρα τούμπανο είναι Τασσο!!! Περιμένω με αγωνία τα υπόλοιπα. Μόνο στα αγγλικά είναι (όχι ότι με νοιάζει…)??

Εξωστρεφεια!! Οι μεταφρασται εργαζονται πυρετωδως!!

Μπράβο Τασαρα.

Μπράβο Τασαρα.
Ταξίδεψε την φαντασία μας κι άλλο Τάσο! Το 25 πιο γεμάτο!
ευχαριστω για την τιμή με την φωτό!

Τελευταία επεξεργασία:
Μπράβο κύριε σκηνοθέτη....φανταστικ

Aυτό κανονικά είναι κα στο αγοράσει ο ΕΟΤ να παίζει λούπα έξω. Αλλά πάνε και πληρώνουν χρυσά κάτι μέτρια...

Back
Top Bottom