καπως γενικη απαντηση...Ρουμελη
Ιδεα δεν εχω για το σημειοκαπως γενικη απαντηση...
αν πω ναι τοτε ολα γινονται πιο ευκολα
αν πω οχι επιστρεφουμε στις αρχικες ρυθμισεις..
το ζητουμενο δεν ειναι τα βουνα αλλα το σημειο...
αυτο το βρηκες...Ιδεα δεν εχω για το σημειο
Απλα ξερω οτι ειναι απ την βολτα σου με το 660
Γιώργη μήπως είναι το εκκλησάκι όπως ανεβαίνεις από Δάφνο για να μπεις Βαρδούσια;βαζω...
χαρακτηριστικο σημειο εισοδου κ εξοδου σε ενα απο τα καλυτερα βουνα μας (οδηγικα κ οχι μονο)
Μάλλον έχεις δίκιοΓιώργη μήπως είναι το εκκλησάκι όπως ανεβαίνεις από Δάφνο για να μπεις Βαρδούσια;
Σωστότατος!!Γιώργη μήπως είναι το εκκλησάκι όπως ανεβαίνεις από Δάφνο για να μπεις Βαρδούσια;
Θα ήθελα την ονομασία της απέναντι κορυφής. Hint το στρατηγικό δυσκολο πέρασμα ακριβώς από κάτω που ενώνει δύο όμορφα χωριά.
Edit: Ο μανιακός βγαίνει εκτός διαγωνισμού διότι σε αυτόν ανήκει η φωτό, εγώ είμαι απλά το φωτομονδέλον
Στάλθηκε από το ASUS_AI2302 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίος ο μαστρο Γιαννης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάτσε να ψαχτώ.. θα τραβήξουμε ξενύχτι απόψεΩραίος ο μαστρο Γιαννης.
Θέλω να μου γράψεις και πώς λέγεται το πέρασμα καθώς και ποια χωριά ενώνει.
Τι να ψάχνεις μαρή, εύκολο είναι το έχουμε συζητήσει κάμποσες φορές εδώΚάτσε να ψαχτώ.. θα τραβήξουμε ξενύχτι απόψε
Το πέρασμα του ΠόνουΤι να ψάχνεις μαρή, εύκολο είναι το έχουμε συζητήσει κάμποσες φορές εδώ
Κάτσε να μας πει και ο ChristosGR που πήγαινε Λουτράκι για καφέ και βρέθηκε εδώ.Το πέρασμα του Πόνου
Ενώνει την Απελπισία με την Ελπίδα.
Η αλήθεια είναι ότι για να χαθείς πρέπει να πρώτα να βγεις απ το σπίτι.Κάτσε να μας πει και ο ChristosGR που πήγαινε Λουτράκι για καφέ και βρέθηκε εδώ.