Βόλτες με 4Χ4

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
r 1200gs 07/suzuki dr 350s 92
Μιας και η γυναίκα μου δεν θέλει να έχει καμία σχέση με 2 ρόδες , από όταν γνωριστήκαμε είχαμε κοινό στόχο να πάρουμε ένα 4χ4, για να παίρνουμε τα βουνά και να μπορούμε να κατασκηνωσουμε με έδρα το αυτοκίνητο(overlanding) , το θέμα είναι λόγο επαγγέλματος χρειζομασταν βαν ικανό για σοβαρό off road , έτσι με ότι είχαμε μαζέψει επί σειρά ετών ,βρήκαμε και αγοράσαμε το μόνο κουτί που είχα αποφασίσει ότι μπορώ να συμβιβαστώ και να περάσω το χρόνο μου οδηγώντας το. Το συγκεκριμένο το λατρεύω , οδηγικα , εμφανισιακά , αλλα και από άποψη δυνατοτήτων.
Αν λοιπόν κάποιοι φίλοι από εδώ έχουν υπόψιν τους ωραίες διαδρομές να προτείνουν γιατί όχι..
Οι φωτογραφίες είναι από Δίρφυ στην Εύβοια

Στάλθηκε από το SM-A556B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ανταλλακτικά για το.συγκεκριμενο τι γίνεται?

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Σα μηχανικά μέρη είναι κατά μεγάλο ποσοστό ίδιο με τα L200 απ' όσο ξέρω.

Antonis Vou

Μέλος
Όνομα
Αντωνης
Μοτό
Kawasaki Sherpa 250
990ADV
Λοιπόν το συγκεκριμένο δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, εδώ έχουμε τα cargo l400 με 2.5αρι μοτέρ πετρέλαιο και χωρίς θέσεις πίσω ( κλούβα) . Αυτό το ήρθε από Ιαπωνία δεξιοτιμονο, και έγινε πλήρης μετατροπή σε αριστερό με πολύ απλά πράγματα από το δικό μας l400 το ελληνικό . Είναι το μοντέλο crystal lite roof μακροστενες ηλιοροφες πίσω και μια μπροστά με μοτέρ 2.8 4m40 και έχει super select τετρακίνηση ( αργά μπλοκε και τα σχετικά) επίσης πίσω φοράει απο την μάνα του LSD διαφορικό) . Να σημειώσω ότι μας πήρε περίπου 2 χρόνια σε συνεργειο για την μετατροπή και την ανακατασκευή σε κάποια σημεία για να γίνει όπως ήθελα, όχι ότι είχε κάτι σημαντικό σε σκουριά η βλάβες ( 91κ χιλιομετρα είχε )αλλά μιας και μπήκε έγινε ένα γενικό καθάρισμα παντού στα μέταλλα και τους συνδέσμους + οποία πράγματα μπήκαν καινούργια. Εδώ και 1.5 χρόνο το βελτιώνω σε πραγματάκια τύπου εργάτη τέντα και τα σχετικά, θα ανεβάζω και καμιά φώτο για ιδέες

Antonis Vou

Μέλος
Όνομα
Αντωνης
Μοτό
Kawasaki Sherpa 250
990ADV
Από ανταλλακτικά για το.συγκεκριμενο τι γίνεται?
φοράει πολλα πραγματα απο , pajero sport 2.8, L200 , L400 , και κάποια σίγουρα εξωτερικό. ( εξωτερικό ακόμα δεν εχω χρειαστεί ευτηχώς )

Antonis Vou

Μέλος
Όνομα
Αντωνης
Μοτό
Kawasaki Sherpa 250
990ADV
Το νού σου στην τουρμπίνα τού γιατί έχουν μια ευπάθεια εκεί... Εξαιρετικό εργαλείο πάντως...
Δεν μου έχει τύχει ακόμα κάτι με την τουρμπίνα ευτυχώς ,τώρα που το ανέφερες θα το έχω κατά νου, ρεκτιφίε στο καπάκι πάντως έκανα ( που είναι πολύ στάνταρ ζημιά ) . Σε ευχαριστώ

Top Bottom