desert fox
Μέλος
Ωραια.. Ξεκιναμε καφεδακι απο νωρις να μου πεις για το περσινο σου ταξιδι ..Δημήτρη 6 τελειώνω από δουλειά και έρχομαι !

Ωραια.. Ξεκιναμε καφεδακι απο νωρις να μου πεις για το περσινο σου ταξιδι ..Δημήτρη 6 τελειώνω από δουλειά και έρχομαι !
Και για λάστιχα...Ωραια.. Ξεκιναμε καφεδακι απο νωρις να μου πεις για το περσινο σου ταξιδι ..![]()
Ωραια.. Θα πουμε πολλα γιατι εχουμε να βρεθουμε πολυ καιρο.(αλλοι εκαναν οικογενεια, αλλοι βγηκαν στην συνταξη...).Και για λάστιχα...
Έχω ήδη μιλήσει με τον φίλο σου και θα πάω αύριο μεθαύριο για αλλαγή! Η συνέχεια το απόγευμα![]()
Κανονισε μεχρι το επομενο Σαββατο να εισαι ετοιμος, για να βγαλω μια ημερησια χωματινη μεχρι εκει.Αδέλφια μου αλήτες πουλιά !!
Η δουλειά με κράτησε Χαλκιδικη και μακριά σας !!
Αν θέλετε και εχει και καλο καιρό (θα ενημερώσω ποτε και που ) θα κάνουμε μια έκθεση φωτογραφιας με τον Δημήτρη στα Μουδανια ,
ίσως ειναι μια ευκαιρία και για μικρή βόλτα με της μηχανές και να πιούμε και καμια μπυρα ..
Αλιως στην επόμενη Σαλλλλονικη!!!
Sent from the seventh dimension using black hole
from our parallel universe
μέσα !!!Κανονισε μεχρι το επομενο Σαββατο να εισαι ετοιμος, για να βγαλω μια ημερησια χωματινη μεχρι εκει.