....Τις μπλούζες ποιος θα τις φέρει ??? Χοχοχοχο
Στάλθηκε από τον επιχειρησιακό S7.....

Εγώ θα έρθω γυμνός δε γ@μιέτ@ι...
Μπορεί να έχουμε και καμιά διακοπή νερού πάλι... να κάνουμε κάνα υπαίθριο μπάνιο
....Τις μπλούζες ποιος θα τις φέρει ??? Χοχοχοχο
Μπορεί να πεταχτώ εγώ ...... Γιατί έχω κάτι χρωστούμενες κούτελο σφαλιάρες, σε κάποιον ψ@λομουρηΣε είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή !!! Προστυχε !!!
Ναι σε όλα κ από εμένα....
Τις μπλούζες ποιος θα τις φέρει ??? Χοχοχοχο
Άσε αυτόν τον έχουν πολλοί εδω πάνω χρωστούμενα ..Μπορεί να πεταχτώ εγώ ...... Γιατί έχω κάτι χρωστούμενες κούτελο σφαλιάρες, σε κάποιον ψ@λομουρη![]()
Φερε το ενδυμα μ@ρη μοδιστραΣε είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή !!! Προστυχε !!!
Ναι σε όλα κ από εμένα....
Τις μπλούζες ποιος θα τις φέρει ??? Χοχοχοχο
θα με παρεις για παρέα μπος??Μπορεί να πεταχτώ εγώ ...... Γιατί έχω κάτι χρωστούμενες κούτελο σφαλιάρες, σε κάποιον ψ@λομουρη![]()
οταν μεγαλωσεις...παιντι μου!θα με παρεις για παρέα μπος??![]()
εγω να σε βγάλω από τον κόπο ήθελα αλλά τέσπα!! Για το αφεντικό ρε γαμώτοοταν μεγαλωσεις...παιντι μου!
Μπορεί να πεταχτώ εγώ ...... Γιατί έχω κάτι χρωστούμενες κούτελο σφαλιάρες, σε κάποιον ψ@λομουρη![]()
Επρεπε να καλέσετε και τον πιστοποιημενο ρε γκαμωτο να σας κανει κανα μαθημα ενοψει troffy ΚριμαΣκεπτική η ομάδα!!!![]()
Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επρεπε να καλέσετε και τον πιστοποιημενο ρε γκαμωτο να σας κανει κανα μαθημα ενοψει troffy Κριμα![]()
Θα σε έλεγα που ειναι πιστοποιημένος αλλα.....Επρεπε να καλέσετε και τον πιστοποιημενο ρε γκαμωτο να σας κανει κανα μαθημα ενοψει troffy Κριμα![]()
Θα σε έλεγα που ειναι πιστοποιημένος αλλα.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μμμμμ κακιεςΘα σε έλεγα που ειναι πιστοποιημένος αλλα.....
Άσε όλοι έχουν γινει ειδικοί ..Μμμμμ κακιεςπαλιο ζηλιαρη και εσυ !!! Αληθεια κανα παραγωγο κινηματογραφικών ταινιων θα εχουμε εμεις στο troffy μαζι?? Αν ναι να εχει τουλαχιστον να πληρωσει τον καφε του και το φαει του . Τις βενζινες χορηγια γιατι ειματε και large
![]()
Ελλαντα οτι δηλωνει η καθεμια ειναι πφφφφφφ η νομιζει οτι ειναι !!!Άσε όλοι έχουν γινει ειδικοί ..
παραγωγοί ..πλοηγοί πιστοποιημένοι και βάλε εχω πάθει πλάκα ..