Γιατί δεν μιλάμε για το Honda X-ADV750;

Augotaraxos

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Γκόλφω
CRF 300L
Τόσο καιρό μου κάνει εντύπωση πως το συνεχώς τριτοτέταρτο σε πωλήσεις X-ADV, που θεωρείται μοτοσυκλέτα και όχι σκούτερ, δεν έχει την τιμητική του στο φόρουμ, και ήθελα να εκφράσω αυτόν τον προβληματισμό μου :roflmao:.

Ένας κάτοχος ρε παιδιά να μας πει πως τα πάει σε ταξίδι, στο βουνό κτλ. :p

Υπάρχει ψάξε καλύτερα. :)

Γιατί ποιος νοιάζεται γενικότερα. Νήμα έχει πάντως.

Δεν ανοίγεις σωστά το θέμα.. « Δεν ασχολείται κανένας επειδη είναι σκούτερ»

Κοίτα πως θα σκάσουν τώρα

Δεν ανοίγεις σωστά το θέμα.. « Δεν ασχολείται κανένας επειδη είναι σκούτερ»

Κοίτα πως θα σκάσουν τώρα
εγώ 15 χήνες για σκούτερ δεν δίνω ούτε κι αν τα κερδίσω στο τζόκερ (που δεν παίζω)
:cool:

εγώ 15 χήνες για σκούτερ δεν δίνω ούτε κι αν τα κερδίσω στο τζόκερ (που δεν παίζω)
:cool:

Μονο αν βγει ΧΤ-DV θα τα δώσεις

Για μένα εχει ως εξής:

Δεν κάνουν τίποτα καλύτερα από μια ανάλογη μοτοσυκλέτα ανάλογου κόστους.

Μία που μιλάμε για το mega scooter της Honda, σε παραπλήσια τιμή με το Xadv, η το FORZA 750, και χωρίς καν να πας σε άλλη εταιρεία, παίρνεις NT-1100 DCT.

Με υπερδιπλάσια ιπποδύναμη, με καλύτερες αναρτήσεις, με καλύτερο αυτόματο κιβώτιο, αφαιρουμενες βαλίτσες, DCT, ταξιδεύει καλύτερα, ακόμα και μέσα στην πόλη έχει λίγο κοντύτερο μεταξόνιο, παραπλήσιο βάρος, και γενικά τα κάνει όλα καλύτερα, και (αν λέει κάτι σε καποιους) έχεις μοτοσυκλέτα, όχι σκούτερ.

Βασικά τα mega scooter, πάντα κατά την άποψή μου είναι άχρηστα, απλά γιατί ότι κάνουν καλά, υπάρχει μια μοτοσυκλετα που τα κάνει καλύτερα στο ίδιο κόστος.
Οπότε γιατί να μπλέξεις ??

Πολύ ωραία η οδήγηση με το dct

Αλλά τα δύο σκουτεροειδη είναι πολύ ακριβά!
Το nc750x ίσως αξίζει €

Εγώ βλέπω αρκετά στο κέντρο από συγκεκριμένους χρήστες τύπου κουστούμι κυριλέ κλπ
Είναι όμορφα δυνατά κυριλε όπως τα tmax.

Καμμία σχέση φυσικά με adv κλπ ομορφιές που γράφει πάνω του

Έχω δε σε trail ride τέτοιο. Μην είναι κι απο δω μέσα. Μια χαρά δεν κατάλαβα; Η χόντα μίλησε, θα ακούτε.

Έχω δε σε trail ride τέτοιο. Μην είναι κι απο δω μέσα. Μια χαρά δεν κατάλαβα; Η χόντα μίλησε, θα ακούτε.
Γκέι αλερτ :p

Κατεβαίνει ενας με Χελιωτη κάθε φορά… όλα πάνε παντού απλα μερικά πάνε καλυτέρα

Για μένα εχει ως εξής:

Δεν κάνουν τίποτα καλύτερα από μια ανάλογη μοτοσυκλέτα ανάλογου κόστους.

Μία που μιλάμε για το mega scooter της Honda, σε παραπλήσια τιμή με το Xadv, η το FORZA 750, και χωρίς καν να πας σε άλλη εταιρεία, παίρνεις NT-1100 DCT.

Με υπερδιπλάσια ιπποδύναμη, με καλύτερες αναρτήσεις, με καλύτερο αυτόματο κιβώτιο, αφαιρουμενες βαλίτσες, DCT, ταξιδεύει καλύτερα, ακόμα και μέσα στην πόλη έχει λίγο κοντύτερο μεταξόνιο, παραπλήσιο βάρος, και γενικά τα κάνει όλα καλύτερα, και (αν λέει κάτι σε καποιους) έχεις μοτοσυκλέτα, όχι σκούτερ.

Βασικά τα mega scooter, πάντα κατά την άποψή μου είναι άχρηστα, απλά γιατί ότι κάνουν καλά, υπάρχει μια μοτοσυκλετα που τα κάνει καλύτερα στο ίδιο κόστος.
Οπότε γιατί να μπλέξεις ??

Πως συγκρινεται οποιαδηποτε μοτοσυκλετα με ενα σκουτερ(οειδες) σε πρακτικοτητα, καθημερινη μετακινηση, ευκολια χρησης?

Ασία το 350 πουλάει σαν ζεστό ψωμί. Εκεί τουλάχιστον το παίρνουν μαζικά γιατί έχει το πουλ μουρ του adve μαζί με την ευκολία της αυτόματης μετάδοσης, του χώρου αποθήκευσης και της χαμηλής σέλας (οι ντόπιοι δεν τα φτάνουν τα on off)

Κοτσαρουν και κάτι κωμικά βαλίτσα και με πάχος 5 πόντους, σαν θήκες για rugged tablet είναι.

Άβυσσος η ψυχή. Πώς σκατα προέβλεψαν οι μαρκετινίστες ότι μια τέτοια κατασκευή θα έκανε καλές πωλήσεις; Τους παραδέχομαι τους μπαγάσες.

Ότι και να λέμε παιδιά η μετακίνηση με ένα παπί ήταν και θα είναι το φθηνότερο για τον εργάτη,όταν ήρθαν τα σκούτερ το πήγαν ένα βήμα παραπέρα με καλύτερη οδική συμπεριφορά ως προς τον χρήστη (άνετη σέλα,ευκολία με χώρους,μεγαλύτερο τεπόζιτο κτλ).

Έχω γράψει 183.000 χιλιόμετρα με το Runner από το 2003 και συνεχίζω.Με ένα παπί θα είχα αλλάξει τέσσερεις φορές (άντε τρεις στην καλύτερη) κύλινδρο-πιστόνι για να βγάλω αυτά τα χιλιόμετρα.Δεν καίει σταγόνα λάδι και πέρα από τα περιφερειακά (τρομπα νερού, πολλαπλασιαστές,αλλαγή βαλβίδες εξαγωγής, καρμπυρατέρ) δεν έχει ανοιχτεί ο κινητήρας του.

Η μόδα που επιτάσσει μεγαλύτερα κυβικά στα σκούτερ με κόστος που ξεπερνάει πολλές φορές το κόστος μιας μηχανής,ούτε εμένα με βρίσκει σύμφωνο αλλά...εφόσον υπάρχουν πελάτες που τα αγοράζουν οι εταιρείες τους τα παίρνουν.Τοσο απλά και εύκολα πουλάνε μεταξωτά βρακιά σε καλόγριες οι μάρκετιγκ των κάθε εταιρειών.

Στάλθηκε από το T612B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως συγκρινεται οποιαδηποτε μοτοσυκλετα με ενα σκουτερ(οειδες) σε πρακτικοτητα, καθημερινη μετακινηση, ευκολια χρησης?
Ένα μεσαίο έστω σκούτερ φυσικά και είναι πιο πρακτικό σε αστικό περιβάλλον.
Εδώ όμως μιλάμε για συγκεκριμένο μοντέλο.
Την διαφορά την κάνουν οι διαστάσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όχι ο τίτλος.
Οπως έγραψα ήδη λοιπόν με παραπλήσιο μεταξόνιο, παραπλήσιο βάρος ελάχιστη η καθόλου διαφορά θα δεις σε αστικό περιβάλλον.
Με μια ισοπαλία και δέκα ήττες πρωτάθλημα δεν πήρε κανένας.

Δεν θα το έπαιρνα αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν μου αρέσει!
Η πλάκα είναι πως όταν το είχα πρωτοδεί σε έκθεση λέω τι πατάτα είναι αυτή που πήγανε και βγάλανε, αλλά με τα χρόνια και τις βελτιώσεις πλέον μου αρέσει πολύ! Αλλά δεν θα το έπαιρνα…:happy:

Τα λέτε γιατί ζηλεύετε που δεν μπορείτε να ντριφτάρετε πάνω σε χιονούρα.

Τα λέτε γιατί ζηλεύετε που δεν μπορείτε να ντριφτάρετε πάνω σε χιονούρα.
Σε χιονούρες, μόνο πέφτουμε... σαβουριαζομαστε.... κυλιομαστε.... σερνομαστε..... :p

(είναι η κλασική.... συνέχεια του "κατά λάθος" και λόγω συνθηκών, ντριφταρισματος) :ha

Back
Top Bottom