Για όσους επιλέγουν android smartphone για πλοήγηση - CARPE CI Controller

snpl

Μέλος
Περιοχή
Βιβ λα Φρανς
Όνομα
Σπύρος
Μοτό
Teneke II
Αρκετά ακριβό, αλλά μου φάνηκαν εκπληκτικές οι δυνατότητες και η ευκολία που προσφέρει.
Δεν έχω ψάξει αν μπορεί να βρεθεί φτηνότερα αλλού
CARPE CI Controller - Thork Racing
Ανάλογα το στιλ πλοήγησης του καθενός ποσο χώρο έχει στο τιμόνι και που βρίσκεται το τηλέφωνο και πόσο ευαίσθητη είναι η οθόνη του μπορεί να βολέψει. Αν το τηλέφωνο είναι μακρυά και πρέπει να τεντώσεις χέρι, να βγάλεις γάντι να κάνεις ζουμ/ξε-ζουμ να δείς τι έχει τριγύρω στο χάρτι βολεύει αν και εφόσον η θέση του κοντρολερ είναι δίπλα στα όργανα και το φτάνεις με τον αντίχειρα.
Η λειτουργία του με τα κουμπιά αλλάζει ανάλογα την εφαρμογή. Σε εφαρμογές με χάρτες τα δύο μεγάλα είναι ζοομ/ξε-ζουμ και με παρατεταμένο πάτημα pin / back ενώ το stick κανει scroll τον χαρτη στις διάφορες κατευθύνσεις. Η απόκριση εξαρτάται απο την επεξεργαστική ισχύ του κινητού και την εφαρμογή.
Έχει μια εφαρμογη που λέγεται Drive Mode Dashboard (επι πληρωμή) και λειτουργει σαν HUD (heads up display) στην οποία μπορείς να προσθέσεις εφαρμογές εγκατεστημένες στο τηλέφωνο για γρήγορη πρόσβαση και λειτουργεί και σαν road book.
Γενικά κάνει την πλοήγηση ακολουθώντας ένα gpx λίγο ποιο γρήγορη και εύκολη και τον χειμώνα με λιγότερο κρύο στα χέρια. :roflmao:
 
Top Bottom