Γνώμες για Alpinestars Toucan

nickaoua11

Μέλος
Περιοχή
Middle Earth
Όνομα
Nikos
Μοτό
990adve
Καλησπέρα σύντροχοι και καλή μας χρονιά!

Η πρώτη μπότα που πήρα για να ξεκινήσω να μπαίνω χώμα ήταν η Sidi Saber. Πολύ καλή ευκαιρία μεν, δε μου ταίριαξε στο πόδι δε.

Οπότε όταν φύγουν με το καλό οι μπότες και οι κάλοι από τα δάχτυλά μου :roflmao: θα πρέπει να πάρω μια άλλη μπότα. Ιδανικά κάτι που να προστατεύει καλά τα πόδια στο χώμα αλλά όχι απαραίτητα εντουρομπότα. Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να τις φοράω και σε κανα ταξιδάκι, γτ αυτή τη στιγμή το μοτοπαπούτσι μου είναι απλά ένα μποτάκι stylmartin μέχρι τον αστράγαλο αστικής όψης.

Ψάχνοντας στο web μου γυάλισαν οι Alpinestars Toucan και διάβασα και καλά λόγια από reviews.

Τις έχει κανείς από εδώ να μου πει μια γνώμη? Από προστασία τι λένε? Καλύπτουν τις ανάγκες προστασίας μιας καλής onoffαδας?
 

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
NUDA900R
WR250R
Γενικότερα η φιλοσοφία των περισσοτέρων εδώ μέσα είναι πως μια "καλή" ονοφάδα απαιτεί παρόμοια προστασία με την εντουράδα και καμία adventure μπότα δε μπορεί να προσφέρει παρόμοια προστασία με τη μπότα εντούρο. Από εκεί και πέρα... η απόφαση είναι δική σου καθώς υπάρχει και η άποψη που λέει ότι η άνεση συμβάλει στη προστασία.

Συγκεκριμένα τη Toucan δεν την έχω αλλά ήταν του ενδιαφέροντος μου αλλά το μειονέκτημα τους ήταν ότι ενώ προσφέρουν γενικά καλή προστασία είναι σχετικά χαμηλές. Οπότε οι συγκεκριμένες μπότες απαιτούν να φοράς καλές προστασίες σε καλάμι/γόνατο. Εγώ έμεινα στις SIDI Crosfire που προστατεύουν αρκετά ψηλά, τις έχω συνηθίσει και σε περπάτημα και μπορώ και φοράω κάπως πιο χαλαρές προστασίες για τα γόνατα.
 

tattoopanther

★Zavarakatranemia
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδική
Όνομα
ΚρίστοΠαντέρα
Μοτό
R1200GS
Με πήγαν 3-4 χρόνια !
Καλή αδιάβροχοποιηση
Καλή προστασία σε μεγάλα ταξιδακια την φοράς όλη μέρα χωρις να νιώθεις κούραση - κινείται λίγο το πόδι- χωματόδρομους travel enduro
Άνετες, λίγο ποιο φθηνές να ήταν .
 
Top Bottom