Δηλαδή, στην τρίτη ηλικία, θα "παλέψεις" να αλλάξεις συνήθειες δεκαετιών , και αν τα καταφέρεις, μετά θα αποσυρθεις απ'το "άθλημα" λόγω ηλικίας!!!!!Και πόσο δύσκολο είναι να ξεμάθεις συνήθειες ετών.
Καλό ακούγεται....
Δηλαδή, στην τρίτη ηλικία, θα "παλέψεις" να αλλάξεις συνήθειες δεκαετιών , και αν τα καταφέρεις, μετά θα αποσυρθεις απ'το "άθλημα" λόγω ηλικίας!!!!!Και πόσο δύσκολο είναι να ξεμάθεις συνήθειες ετών.
Πόσες φορές έχω πει "να πα να πηδ...ούν όλα" και να συνεχίσω στα παλιά καλά μου λημέρια!Δηλαδή, στην τρίτη ηλικία, θα "παλέψεις" να αλλάξεις συνήθειες δεκαετιών , και αν τα καταφέρεις, μετά θα αποσυρθεις απ'το "άθλημα" λόγω ηλικίας!!!!!
Καλό ακούγεται....
Σίγουρα ....αλλά όταν μιλάμε για ασφάλεια, τότε αλλάζεις ή προσπαθείς.Και πόσο δύσκολο είναι να ξεμάθεις συνήθειες ετών.
μου φαίνεται πως ότι και να έχεις αν δεν το πάρεις από νωρίς είδηση για να τα αποφύγεις ή να στήσεις το μηχανάκι κατάλληλα την πατάς..Πηγαίνεις σε άσφαλτο, και έχουν κυλίσει στην άσφαλτο χώματα ή λάσπες όπως στο βίντεο.
Τι λάστιχα είναι καλύτερα να έχεις, ασφάλτινα, 80/20 ή 50/50;
- YouTube
Bekijk je favoriete video's, luister naar de muziek die je leuk vindt, upload originele content en deel alles met vrienden, familie en anderen op YouTube.www.youtube.com
Μια χαρά είναι,το Φολόη-Κλινδιά είναι χώμα!Η διαδρομή η "σωστή" (εννοώ να περάσουμε όσο περισσότερο γίνεται μέσα από το δάσος) για να περάσουμε από Βυτίνα Λαγκάδια και δάσος Φολόης, και να καταλήξουμε Κατάκολο είναι αυτή;
A8 to Katakolo
maps.app.goo.gl
Εγώ θα την άφηνα να κρυώσει πρώτα ,έτσι απλάΗ κουκούλα της μηχανής λιώνει όταν ακουμπήσει στην ζεστή εξάτμιση.
Ψάχνω ένα φτηνό λεπτό ύφασμα με αντοχή στην θερμότητα, να ράψω ένα κομμάτι εκεί που ακουμπάει η κουκούλα στην εξάτμιση.
Την άφηνα, μέχρι που βιάστηκα μερικές φορές και την τρύπησα.Εγώ θα την άφηνα να κρυώσει πρώτα ,έτσι απλά
Έχω να σου δώσω.Η κουκούλα της μηχανής λιώνει όταν ακουμπήσει στην ζεστή εξάτμιση.
Ψάχνω ένα φτηνό λεπτό ύφασμα με αντοχή στην θερμότητα, να ράψω ένα κομμάτι εκεί που ακουμπάει η κουκούλα στην εξάτμιση.
Τι ύφασμα είναι και από πού το έχεις αγοράσει;Έχω να σου δώσω.
Εγώ έχω ράψει σιδεροπανο εσωτερικά κ κάνει δουλειάΗ κουκούλα της μηχανής λιώνει όταν ακουμπήσει στην ζεστή εξάτμιση.
Είναι ακριβώς αυτο που χρειάζεσαι. Θα δω το τιμολόγιο αύριο και θα σου πω.Τι ύφασμα είναι και από πού το έχεις αγοράσει;
Ali express is your friendΚαλησπέρα σας , που θα βρω αρσενικά και θηλυκά για action camera , θέλω 5 ζευγάρια και δεν θέλω να αγοράσω ολόκληρο το σετ .... Ευχαριστώ πολυ
xrv_world_explorer
Temu...είναι κολληταριαAli express is your friend
αν εκαιγε ακομα η εξατμιση,το μοτερ θα ειναι ακομα πιο ζεστο,το να το κουκουλωνεις ζεστο ειναι οτι χειροτεροΤην άφηνα, μέχρι που βιάστηκα μερικές φορές και την τρύπησα.
Βαριέμαι να περιμένω ή να φεύγω και να ξαναγυρίζω αργότερα.
Γιατί πειράζει αν κρυώνει πιο αργά;αν εκαιγε ακομα η εξατμιση,το μοτερ θα ειναι ακομα πιο ζεστο,το να το κουκουλωνεις ζεστο ειναι οτι χειροτερο