πυξιδας990
Μέλος
γιατι η ζεστη κανει υδρατμους που εγκλοβιζονται μεσα στην κουκουλαΓιατί πειράζει αν κρυώνει πιο αργά;
Το αντίθετο εγώ ξέρω, ότι πειράζει αν κρυώνει πολύ γρήγορα.
γιατι η ζεστη κανει υδρατμους που εγκλοβιζονται μεσα στην κουκουλαΓιατί πειράζει αν κρυώνει πιο αργά;
Το αντίθετο εγώ ξέρω, ότι πειράζει αν κρυώνει πολύ γρήγορα.
Αυτο ειναι το σωστο.Αν την αφησεις κανα μισαωρο και την κουκουλωσεις μετα θα ειναι το καλυτερο.Την άφηνα, μέχρι που βιάστηκα μερικές φορές και την τρύπησα.
Βαριέμαι να περιμένω ή να φεύγω και να ξαναγυρίζω αργότερα.
ΥΑΛΟΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 3.00ΜΜΤι ύφασμα είναι και από πού το έχεις αγοράσει;
Το ότι μαζεύει υγρασία δεν το αναφέρε κανένας .Αυτο ειναι το σωστο.Αν την αφησεις κανα μισαωρο και την κουκουλωσεις μετα θα ειναι το καλυτερο.
Αν χρησιμοποιείται η μοτοσυκλέτα, δεν έχει πρόβλημα. Δεν κλείνει αεροστεγώς, "ανασαίνει" από παντού. Δεν πιάνει υγρασία.Το ότι μαζεύει υγρασία δεν το αναφέρε κανένας .
Ότι χειρότερο δλδ
Το υπονοησα πιο πάνωΤο ότι μαζεύει υγρασία δεν το αναφέρε κανένας .
Ότι χειρότερο δλδ
Κουκούλα 100%αδιαβροχη την εγκλωβίζειΑν χρησιμοποιείται η μοτοσυκλέτα, δεν έχει πρόβλημα. Δεν κλείνει αεροστεγώς, "ανασαίνει" από παντού. Δεν πιάνει υγρασία.
Πάρα πολλά χρόνια βάζω κουκούλα, συνέχεια και ανελλιπώς. Την κουκουλώνω αμέσως, ακόμα και μετά από βροχή όταν φτάνω σπίτι. Το επόμενο πρωινό, στεγνή! Βρώμικη, αλλά στεγνή!
Κουκούλα 100% αδιάβροχη και με "πυρίμαχη" εσωτερική προστασία!Κουκούλα 100%αδιαβροχη την εγκλωβίζει
Tο θεωρησα αυτονοητο και γι αυτο η κουκουλα πρεπει να εχει παντα κενο στο κατω μερος.Το ότι μαζεύει υγρασία δεν το αναφέρε κανένας .
Ότι χειρότερο δλδ
Όλες έχουν κενό από κάτω!Tο θεωρησα αυτονοητο και γι αυτο η κουκουλα πρεπει να εχει παντα κενο στο κατω μερος.
Οχι ολες.Αν παρεις καμμια xl και δεν εχεις μπαγαζιερα σερνετε κατω.Όλες έχουν κενό από κάτω!
Εννοείς κάτι άλλο;
Καλά, σε αυτή τη περίπτωση, δεν φταίει η κουκούλα ούτε η υγρασία της ατμόσφαιρας, ούτε τίποτα...... Φταίει ο κάτοχος που δεν έχει διαλέξει το σωστό νούμερο κουκούλας!!!!Οχι ολες.Αν παρεις καμμια xl και δεν εχεις μπαγαζιερα σερνετε κατω.
συμπτωματικά (??) σε όλες τις μηχανές μου και με όλες τις κουκούλες (πάντα αδιάβροχες 100%) ποτέ δε βρήκα υγρασία την επόμενη μέρα...Κουκούλα 100% αδιάβροχη και με "πυρίμαχη" εσωτερική προστασία!
Κανένα πρόβλημα, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε τώρα για τις κουκούλες....
Δεν ειπα οτι φταιει καποιος.Το ανεφερα για να προσεξουν οσοι δεν το γνωριζαν.Καλά, σε αυτή τη περίπτωση, δεν φταίει η κουκούλα ούτε η υγρασία της ατμόσφαιρας, ούτε τίποτα...... Φταίει ο κάτοχος που δεν έχει διαλέξει το σωστό νούμερο κουκούλας!!!!
PTSD του δημιουργήσατε του φίλου μου σαρδαναπαλοι! Ποσα να αντέξει πια αυτή η βασανισμένη κατεμολαγνα ψυχή; Χαχασυμπτωματικά (??) σε όλες τις μηχανές μου και με όλες τις κουκούλες (πάντα αδιάβροχες 100%) ποτέ δε βρήκα υγρασία την επόμενη μέρα...
ας το κουκουλώσουμε το θέμα εδω γιατί φοβάμαι πλεον να διαφωνώ με κάποιον εδώ μέσα...
(ακολουθεί emoticon για να δείξω ότι κάνω πλάκα με το κλείσιμο της παραπάνω πρότασης)
(έβαλα διάφορα μπας για να το πετύχω)
Με παρεμβολή ρελέ που θα παίρνει εντολή από "κάτι" που ανάβει με τον διακόπτη γίνεται αυτό που λες.επίσης, υπάρχει τρόπος να το συνδέσω απευθείας στη μπαταρία (όπως προκύπτει από την υπάρχουσα καλωδίωση), αλλά να μη μπορεί να ανάψει τα προβολάκια
αν η μηχανή είναι σβηστή?
Μην βαλεις την γειωση απο την στιγμη που "πατανε" σε σιδερο...ερώτηση
σε διακόπτη για προβολάκια, που είναι 3 θέσεων (+,- και γείωση) αν η σύνδεση γίνει χωρίς τη χρήση του Pin της γείωσης θα υπάρχει πρόβλημα?
η καλωδίωση θα γίνει για να τοποθετηθούν τα προβολάκια απευθείας στην αναμονή και όχι στη μπαταρία
(για σύνδεση στη μπαταρία υπαρχει έτοιμη καλωδίωση, αλλα έχει το κακό ότι τα προβολάκια ανάβουν και με σβηστή τη μηχανή)
επίσης, υπάρχει τρόπος να το συνδέσω απευθείας στη μπαταρία (όπως προκύπτει από την υπάρχουσα καλωδίωση), αλλά να μη μπορεί να ανάψει τα προβολάκια
αν η μηχανή είναι σβηστή?