Γρήγορες ερωτήσεις για απαντήσεις από τους έμπειρους

KO$74S81

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
. KTM 950 ADV 2004
.TM 250 2T 2010
Στις υψηλές ταχύτητες οι HD έχουν μειονέκτημα. Το φαινόμενο λέγεται υστέρηση και προκαλεί λόγω της αυξημένης μάζας του λάστιχου της σαμπρέλας μεγαλύτερη θερμοκρασία.
Δεν το γνώριζα,πάντως δεν έχω κτλβει κάτι και σε γρήγορη οδηγηση με ασφαλτινο λάστιχο...όσο ζεις μαθαινεις

todor

在中國,我們信任
Περιοχή
ΒΟΛΟΣ
Όνομα
ΘΟΔΩΡΗΣ
Μοτό
Τίμιος Κινέζος
υπάρχει ρελε που να οπλίζει όταν η μηχανή λειτουργεί και να καταλαβίνει όταν η μηχανή είναι σβηστή (λογικά όταν πέφτει η τάση από τα 14+v σε λειτουργία, στα 12+v)?
έχω δει ένα συστηματάκι παρόμοιο το οποίο συνδέεται απευθείας στην μπαταρία, περνάνε τα καλώδια (κόκκινο/μαύρο) στο ρελέ και βγαίνουν απευθείας σε έξοδο προς χρήση!!!!
(δεν "κλέβει" ρεύμα από κάπου δλδ)

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
υπάρχει ρελε που να οπλίζει όταν η μηχανή λειτουργεί και να καταλαβίνει όταν η μηχανή είναι σβηστή (λογικά όταν πέφτει η τάση από τα 14+v σε λειτουργία, στα 12+v)?
έχω δει ένα συστηματάκι παρόμοιο το οποίο συνδέεται απευθείας στην μπαταρία, περνάνε τα καλώδια (κόκκινο/μαύρο) στο ρελέ και βγαίνουν απευθείας σε έξοδο προς χρήση!!!!
Αν δεν κάνω λάθος κάτι τέτοιο πρέπει να έχουν τα 950 ADV για την λειτουργία της τρομπας βενζίνης...?

Noe

Μέλος
Όνομα
Νίκος
Μοτό
CRF 300L
Πώς γίνετε,ο κεντρικός αντιπρόσωπος να λέει δεν έχει μηχανάκι και θα παραλάβει σε 3 μήνες
και ο δεύτερος στην τάξη και μέγεθος που πουλάει την ίδια μάρκα,
να λέει πώς απο εβδομάδα θα παραλάβει και να δώσω προκαταβολή να το κλείσω;;;;ε;;;;

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Πώς γίνετε,ο κεντρικός αντιπρόσωπος να λέει δεν έχει μηχανάκι και θα παραλάβει σε 3 μήνες
και ο δεύτερος στην τάξη και μέγεθος που πουλάει την ίδια μάρκα,
να λέει πώς απο εβδομάδα θα παραλάβει και να δώσω προκαταβολή να το κλείσω;;;;ε;;;;
Εύκολα. Έχεις σαν κεντρικός αντιπρόσωπος κανονίσει να φέρεις μέσα Ιανουαρίου 2 κοντέινερ μηχανάκια απο το εργοστάσιο. Και απο αυτά τα κοντέινερ σου έχει κλείσει ήδη για αγορά ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος 30 μηχανάκια. Αυτός θα τα έχει στα χέρια του σε μια βδομάδα. Ενδεχομένως τα μισά να είναι απο προπαραγγελίες τα υπόλοιπα για απευθείας διάθεση σε ενδιαφερόμενους όπως εσύ.

Και τα επόμενα κοντέινερ να αναμένονται για τον κεντρικό αντιπρόσωπο σε 3 μήνες.

η διαθεσιμότητα για τον εμπορο σε αυτά τα κομμάτια είναι σε μια βδομάδα και για τον κεντρικό αντιπρόσωπο σε 3 μήνες.

Noe

Μέλος
Όνομα
Νίκος
Μοτό
CRF 300L
Εύκολα. Έχεις σαν κεντρικός αντιπρόσωπος κανονίσει να φέρεις μέσα Ιανουαρίου 2 κοντέινερ μηχανάκια απο το εργοστάσιο. Και απο αυτά τα κοντέινερ σου έχει κλείσει ήδη για αγορά ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος 30 μηχανάκια. Αυτός θα τα έχει στα χέρια του σε μια βδομάδα. Ενδεχομένως τα μισά να είναι απο προπαραγγελίες τα υπόλοιπα για απευθείας διάθεση σε ενδιαφερόμενους όπως εσύ.

Και τα επόμενα κοντέινερ να αναμένονται για τον κεντρικό αντιπρόσωπο σε 3 μήνες.

η διαθεσιμότητα για τον εμπορο σε αυτά τα κομμάτια είναι σε μια βδομάδα και για τον κεντρικό αντιπρόσωπο σε 3 μήνες.
Λογική μου ακούγεται η εξήγησή σου,κόλλησα που μού είπε ο κεντρικός αντιπρόσωπος ότι δεν του στέλνουν πολλά 2-3 μόνο κάθε φορά
και ότι δεν έχει τώρα,ενώ ο άλλος θα έχει σε μια εβδομάδα.

Pan-dvs

Μέλος
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Παναγιωτης
Μοτό
Gs 1200
Λογική μου ακούγεται η εξήγησή σου,κόλλησα που μού είπε ο κεντρικός αντιπρόσωπος ότι δεν του στέλνουν πολλά 2-3 μόνο κάθε φορά
και ότι δεν έχει τώρα,ενώ ο άλλος θα έχει σε μια εβδομάδα.
Παρολοπου υπαρχει λογικη εξηγηση εχε το νου σου γιατι ειναι ζορικες εποχες,εκτος αν μιλαμε σια συμβολικη προκαταβολη.

Noe

Μέλος
Όνομα
Νίκος
Μοτό
CRF 300L
Παρολοπου υπαρχει λογικη εξηγηση εχε το νου σου γιατι ειναι ζορικες εποχες,εκτος αν μιλαμε σια συμβολικη προκαταβολη.
Δεν μου ανέφερε το ποσό,το να μήν βρεθώ όμηρος με διάφορες δικαιολογίες και περιμένω και περιμένω και περιμένω
και να είμαι δεσμευμένος προσπαθώ να αποφύγω.

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Δεν μου ανέφερε το ποσό,το να μήν βρεθώ όμηρος με διάφορες δικαιολογίες και περιμένω και περιμένω και περιμένω
και να είμαι δεσμευμένος προσπαθώ να αποφύγω.
πόσα σου ζητάει για να στο κλείσει? Πάρε τηλέφωνο τον κεντρικό αντιπρόσωπο και κάνε του αυτή την ερώτηση. Δεν είναι ντροπή. Πές εφόσον δεν το είχατε διαθέσιμο ρώτησα τον τάδε dealer σας και μου είπε αυτό. Περιμένετε παραγγελία και την εχει κλεισμένη? Επειδή δεν θέλω να βρεθώ στη μέση να περιμένω παραπάνω με μια υποσχετική που δεν έχει έρεισμα. Ξεκαθαρα πράγματα. Θα οσυ απαντήσει ναι όχι. Εφόσον πάντα μιλάμε για dealer με όνομα καλό στη πιάτσα και εμπιστοσύνης.

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Τι μπορώ να κάνω όταν τα καλάμια έχουν αρχίσει να ψωριάζουν και να βγάζουν στίγματα σκουριάς;
Να τα βγάλω και να τα πάω για επιχρωμίωση;
Υπάρχει κάποιος καλός για αυτή τη δουλειά;

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Τρίψε το απαλά με αλουμινόχαρτο βουτηγμένο σε coca cola και μετά αλοιφή γυαλίσματος στο χρώμιο.

Αν δεν πιάνεις κάτι με το νύχι, είναι οκ. Αν πιάνεις, πιο φθηνά θα σου βγει να αλλάξεις καλάμια νομίζω.

Τελευταία επεξεργασία:

Andouan

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
Aprilia Caponord
Yamaha Dt200r
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!
Αντίστοιχα τακάκια EBC HH σε BREMBO ποια είναι????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Τρίψε το απαλά με αλουμινόχαρτο βουτηγμένο σε coca cola και μετά αλοιφή γυαλίσματος στο χρώμιο.

Αν δεν πιάνεις κάτι με το νύχι, είναι οκ. Αν πιάνεις, πιο φθηνά θα σου βγει να αλλάξεις καλάμια νομίζω.
Αυτό.....κοστίζει πιο ακριβά η επιχρωμιωση

Noe

Μέλος
Όνομα
Νίκος
Μοτό
CRF 300L
πόσα σου ζητάει για να στο κλείσει? Πάρε τηλέφωνο τον κεντρικό αντιπρόσωπο και κάνε του αυτή την ερώτηση. Δεν είναι ντροπή. Πές εφόσον δεν το είχατε διαθέσιμο ρώτησα τον τάδε dealer σας και μου είπε αυτό. Περιμένετε παραγγελία και την εχει κλεισμένη? Επειδή δεν θέλω να βρεθώ στη μέση να περιμένω παραπάνω με μια υποσχετική που δεν έχει έρεισμα. Ξεκαθαρα πράγματα. Θα οσυ απαντήσει ναι όχι. Εφόσον πάντα μιλάμε για dealer με όνομα καλό στη πιάτσα και εμπιστοσύνης.
Και να πάρω στη κεντρική άκρη δεν θα βγάλω.
Όταν το είχα κλείσει εκεί πέρσι τον Μάιο για παραλαβή Σεπτέμβριο,καπάκι έβαλα άλλον να πάρει να δω τί θα του πεί,και του έλεγε δεν ξέρω πότε θα έρθει
και όταν πήρα Σεπτέμβριο εγώ να δώ αν ήρθε ή έρχεται μου είπε δεν ξέρω πότε θα έρθει και στον άλλο που πήρε ξανά,έλεγε Οκτώβριο.
(Το μηχανάκι μέχρι Νοέμβριο δεν είχε έρθει και το ακύρωσα).

Τέλος πάντων,με την βοήθεια του TEOKOS πήρα πολύ καλή προσφορά απο εκεί που πήρε το δικό του και το
έκλεισα με μια τυπική μικρή προκαταβολή και καλή έκπτωση στα έξτρα που θέλω και παράδοση σε 2 μήνες.

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Και να πάρω στη κεντρική άκρη δεν θα βγάλω.
Όταν το είχα κλείσει εκεί πέρσι τον Μάιο για παραλαβή Σεπτέμβριο,καπάκι έβαλα άλλον να πάρει να δω τί θα του πεί,και του έλεγε δεν ξέρω πότε θα έρθει
και όταν πήρα Σεπτέμβριο εγώ να δώ αν ήρθε ή έρχεται μου είπε δεν ξέρω πότε θα έρθει και στον άλλο που πήρε ξανά,έλεγε Οκτώβριο.
(Το μηχανάκι μέχρι Νοέμβριο δεν είχε έρθει και το ακύρωσα).

Τέλος πάντων,με την βοήθεια του TEOKOS πήρα πολύ καλή προσφορά απο εκεί που πήρε το δικό του και το
έκλεισα με μια τυπική μικρή προκαταβολή και καλή έκπτωση στα έξτρα που θέλω και παράδοση σε 2 μήνες.
Για ποιο μηχανάκι μιλάμε (γιατί έχω χάσει επεισόδια); Κουτσομπόλης εγώ...

naftilos

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα Παλληνη-Ηρακλειο Μεσσαρα
Όνομα
Θωμας
Μοτό
Aprilia Pegaso 650ie - Caponord ETV 1000RR - Futura RST1000
Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε με αυτή τη δυνατότητα της διακοπής μεγάλε βεζίρη του φόρουμ? Που ακριβώς σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε?

Top Bottom