Ο ενας απο Μανδρα-Θηβα-Λιβαδια και ο αλλος απο Μαλακασα-Σχηματαρι-εξοδο Ριτσωνας-Θηβα-Λιβαδια.Yπάρχει άλλος παραδρομος που αποφεύγεις διόδια απο Αθήνα προς Λειβαδια εκτος της παλιας εθνικης ;
Αμα ειναι ετσι, περνας Χαλκιδα, τρως λουκουμαδες στο Προκοπι, περνας απο Βορεια Ευβοια - Γλυφα και κατεβαινεις Καμενα Βουρλα για εκμεκ της κυριας Γιωτας.Ανάλογα πόσο κύκλο είσαι διατεθιμένος να κάνεις, είναι πολύ ωραία διαδρομή από Ερυθρές, Δομβραίνα, Ελικώνα

Καλοφόρετο!!!

Πήγα στο motoraid σήμερα για άλλη δουλειά και ρώυησα ια τις swΕξωτερικά μπορεί να μοιάζει λίγο με το storm.
Αυτές οι φωτό δεν μοιάζουν καθόλου με bb /edit είδα τις οδηγίες τοποθέτησης. Το μέταλλο όντως μοιάζει, η στήριξη είναι διαφορετική, λιγότερο redneck engineering αλλά ταυτόχρονα το τμήμα που πιάνει στο τιμόνι στην μέσα μεριά δείχνει πιο εύθραυστο γιατί είναι λαμάκι.
![]()
Adventure hand protector kit for BMW F 750/850 GS/Adv, R 1250 GS/Adv
The Adventure handguard kit protects the handlebar controls and hands in the event of falls and from the elementssw-motech.com
Και σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται ότι μάλλον πιάνει διαφορετικά στο τιμόνι σε σχέση με τις bb, πιθανολογώ ότι δεν κινδυνεύει η οθόνη.
![]()
Edit
Πεθαίνω με τις λεπτομέρειες αυτές, pick your poison γιατί σωστή δεν δείχνει καμία.
View attachment 2277
View attachment 2278
Edit2
Και οι acerbis είναι λίγο κάπως στο δέσιμο στο τιμόνι (πόσο λεπτό είναι το λαμάκι της βάσης) αλλά είναι "ίσιες" το οποίο είναι αστείο γιατί προστατεύει λιγότερο την μανέτα αλλά είναι ακόμα πιο μακριά από την οθόνη και τα πλαστικά.
View attachment 2294
τον αποστάτη πας και τον φτιάχνεις σε μηχανουργείο?Πήγα στο motoraid σήμερα για άλλη δουλειά και ρώυησα ια τις sw
Δεν το γράφει στις οδηγίες τοποθέτησης, το γράφει όμως στην κεντρική σελίδα του προϊόντος, ότι και αυτές απαιτούν αποστάτη για να τοποθετηθούν. Το βρήκε ο υπάλληλος επειδή του είπα την ιστορία με την barkbusters. Θα στείλει ερώτημα σχετικά με το τι ύψος αποστάτη είναι το ελάχιστο προαπαιτούμενο τοποθέτησης.
Ρώτησα επίσης για το τι αναλώσιμα υπάρχουν, μπορεί να αλλαχθεί το κάλυμμα του αντίβαρου και το πλαστικό, ξέχασα να ρωτήσω κόστος.
Το καρτέλ πάντως ό,τι πάρεις 160 έχει πάρα πολύ πλάκα.
Μπορείς, αλλά οι κανονικοί άνθρωποι δίνουν λίγα λεφτά σε έτοιμο πχ puig και τέλοςτον αποστάτη πας και τον φτιάχνεις σε μηχανουργείο?
Περαστε κυριε να αφησετε το διπλωμα σας, μεχρι να το παρετε θα εχει ληξει το λαστιχο και θα βαλετε καινουργιο...έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ....σήμερα πήγα για τους απαραίτητους καθαρισμούς της χθεσινής γυρας , παρατήρησα αυτή τη γραμμή κατά μήκος στο κέντρο όλου του πίσω ελαστικού.. δεν θυμάμαι να το έχω ξανασυναντήσει σε λάστιχο ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι !! έκανα Εθνική πήγαινε έλα καμία 400αρια χιλιόμετρα με ταχύτητες 140-180... εκτός από καμία κλήση που μπορεί να μου έρθει να περιμένω και κανένα μπαμ και να αρχίσει να χορεύει η ουρά![]()
![]()
τα λάστιχα είναι τα Bridgestone T 33R
View attachment 3947
καλά εγώ πρέπει να περάσω να τους το αφήσω.....τόση ώρα γιατί με κυνηγούσανΠεραστε κυριε να αφησετε το διπλωμα σας, μεχρι να το παρετε θα εχει ληξει το λαστιχο και θα βαλετε καινουργιο...![]()
Φυσιολογική ναι την έχω πετύχει. Θα φύγει μετά από κάποια χιλιόμετρα.έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ....σήμερα πήγα για τους απαραίτητους καθαρισμούς της χθεσινής γυρας , παρατήρησα αυτή τη γραμμή κατά μήκος στο κέντρο όλου του πίσω ελαστικού.. δεν θυμάμαι να το έχω ξανασυναντήσει σε λάστιχο ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι !! έκανα Εθνική πήγαινε έλα καμία 400αρια χιλιόμετρα με ταχύτητες 140-180... εκτός από καμία κλήση που μπορεί να μου έρθει να περιμένω και κανένα μπαμ και να αρχίσει να χορεύει η ουρά![]()
![]()
τα λάστιχα είναι τα Bridgestone T 33R
View attachment 3947
Bridgestone βάζω, ούτε εγώ θυμάμαι πόσα χρόνια.έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο ....σήμερα πήγα για τους απαραίτητους καθαρισμούς της χθεσινής γυρας , παρατήρησα αυτή τη γραμμή κατά μήκος στο κέντρο όλου του πίσω ελαστικού.. δεν θυμάμαι να το έχω ξανασυναντήσει σε λάστιχο ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι !! έκανα Εθνική πήγαινε έλα καμία 400αρια χιλιόμετρα με ταχύτητες 140-180... εκτός από καμία κλήση που μπορεί να μου έρθει να περιμένω και κανένα μπαμ και να αρχίσει να χορεύει η ουρά![]()
![]()
τα λάστιχα είναι τα Bridgestone T 33R
View attachment 3947
στα s 22 και στα BT 016 δεν το είχα παρατηρήσει, δεν έτυχε ή μπορει εκεί στα ss ελαστικά να μην είναι τόσο εμφανήςBridgestone βάζω, ούτε εγώ θυμάμαι πόσα χρόνια.
Στα ασφάλτινα λάστιχα, σε όλα κάνει αυτή τη γραμμή!!!
Από τα 501-502, μέχρι τα battlax a41, όλα κάνουν την ίδια γραμμή!!!