Γύρος Λίμνης - Ασφάλτινη Κυριακή 5/7

• Thread starter Thread starter @spyro
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Added to Calendar: 05/07/26

@spyro

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Spyros
Μοτό
Duc 1200
Hello

Κυριακή 5/7 Γύρος Λίμνης Μόρνου απο Δωρίδα

Συνάντηση στης 8:30 στο καφέ δίπλα απο mcDonalds (άραγε είναι ανοιχτό ακόμα)? και αναχώρηση 9πμ

η διαδρομή: Google Maps
Συνδεθείτε για να δείτε τις φωτογραφίες.

η 1η σοβαρή στάση θα είναι στη Συκιά
η 2η (πιθανή ανάλογα με τις ορέξεις) σοβαρή στάση θα είναι στην Ιτέα στο trokadero στην παραλία μπροστά που έχει και τις υποδομές και το μηχανάκι δίπλα μας. Εκεί μπορεί και να πέσω για μπάνιο μπορεί και κάτι μικρό σε φαγητό

γενικά δεν θα έχει στάσεις για ταβέρνες και μπριζόλες και προβατίνες για να κάνουμε φλεξ στα σόσιαλ την καλοζωία μας ούτε πολλές στάσεις για φωτογραφίες. Θα είμαστε ψιλο σπαρτιάτες και σιδερόκωλοι. Αν τυχει να δηλώσει και κανας άλλος θα κάνω edit για λίστα ονομάτων / μοτό. Προς το παρόν κρατάω μικρό καλάθι :)

:friendship:

Ηθελα να ερθω, αλλά δεν μπορω αυτο το σ/κ...
Δεν πειραζει...ισως σε επόμενη!
Καλα να περασετε ρε Σπυρο :like:

Hello

Κυριακή 5/7 Γύρος Λίμνης Μόρνου απο Δωρίδα

Συνάντηση στης 8:30 στο καφέ δίπλα απο mcDonalds (άραγε είναι ανοιχτό ακόμα)? και αναχώρηση 9πμ

η διαδρομή: Google Maps
View attachment 3235

η 1η σοβαρή στάση θα είναι στη Συκιά
η 2η (πιθανή ανάλογα με τις ορέξεις) σοβαρή στάση θα είναι στην Ιτέα στο trokadero στην παραλία μπροστά που έχει και τις υποδομές και το μηχανάκι δίπλα μας. Εκεί μπορεί και να πέσω για μπάνιο μπορεί και κάτι μικρό σε φαγητό

γενικά δεν θα έχει στάσεις για ταβέρνες και μπριζόλες και προβατίνες για να κάνουμε φλεξ στα σόσιαλ την καλοζωία μας ούτε πολλές στάσεις για φωτογραφίες. Θα είμαστε ψιλο σπαρτιάτες και σιδερόκωλοι. Αν τυχει να δηλώσει και κανας άλλος θα κάνω edit για λίστα ονομάτων / μοτό. Προς το παρόν κρατάω μικρό καλάθι :)

:friendship:

Βολτάρα! Την έκανα σχεδόν ίδια το προηγούμενο σ/κ δικάβαλος.

Πρόταση: Από το Δίστομο εάν αντί για την κλασσική βαρετή ευθεία Λιβαδεία - Αλίαρτο - Θήβα στρίψεις και πας από Κυριάκι - Αγ. Άννα - Ελλοπία - Πλαταιές για να βγείς τελικά Ερυθρές που θες, η διαδρομή είναι πολύ πιο όμορφη και δεν σου προσθέτει χιλιόμετρα ούτε καμιά φοβερή διαφορά στην ώρα...

Πάντως σε ΑΥΤΟ το φόρουμ να προτείνεις βόλτα και ταυτόχρονα να αποκλείεις στάσεις για ταβέρνες και προβατίνες δε ξέρω αν θα γλιτώσεις το ban και τη δημόσια κατακραυγή :ha :ha :ha Καλά να περάσετε!

Πάντως σε ΑΥΤΟ το φόρουμ να προτείνεις βόλτα και ταυτόχρονα να αποκλείεις στάσεις για ταβέρνες και προβατίνες δε ξέρω αν θα γλιτώσεις το ban και τη δημόσια κατακραυγή :ha :ha :ha Καλά να περάσετε!
:allk:

ένα δίκιο το χεις εδω που τα λεμε. Το έκανα λίγο αντιεμπορικό :P

Θα με χορεψεις στο ταψι; :p
Υπαρχει ακομα το ΚΤΜ?

παει το ΚΤΜ. Αρκετά
Νεες εποχές νεοι δρόμοι :) για αυτο ξανα ξετσουτσου...σα

Άμα βγει τελικά, πάρτε τηλέφωνο. Θα είμαι μαραθιά. ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ!!!!!

Άμα βγει τελικά, πάρτε τηλέφωνο. Θα είμαι μαραθιά. ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ!!!!!
κι εγώ νόμιζα ότι θα ήσουν σε πολιτιστικό σύλλογο ρε μπαγάσα! (και πως στον ΧΧΧ είναι η Μαραθιά ρε φίλε???)

Τελευταία επεξεργασία:
O Μαραθιάς , ένα ήρεμο παραλιακό χωριό κοντά στο Μοναστηράκι

ειδα action στην αρχική σελ και μπαίνω και τι να δω .... συζήτηση για ταβέρνες :D
σε κάθε περίπτωση αν οι ορέξεις το φέρουν για να κατέβω απο Φιλοθέη ισως και να σταματήσω.
Δεν ειναι κακή περίπτωση απ οτι βλέπω η Μαραθιά. (πέρα απο τις ταβέρνες)

Ε ναι
Περνάει Παύλιανη, Μαυρολιθάρι, Αθανάσιο Διάκο, Συκιά δεν έχουμε φάει γιατί είναι λίγο μυστήριο μέρος τελικά, Λιδορίκι, Άμφισσα, Ιτέα, αλλά συζητάτε φαγητό, λες και το χρειάζεται ο άνθρωπος, περίεργοι είστε.

Ε ναι
Περνάει Παύλιανη, Μαυρολιθάρι, Αθανάσιο Διάκο, Συκιά δεν έχουμε φάει γιατί είναι λίγο μυστήριο μέρος τελικά, Λιδορίκι, Άμφισσα, Ιτέα, αλλά συζητάτε φαγητό, λες και το χρειάζεται ο άνθρωπος, περίεργοι είστε.
Συκιά στον καφενε -ταβερνειο του Κυριαζή,στην στροφή πάνω είναι.

Συκιά στον καφενε -ταβερνειο του Κυριαζή,στην στροφή πάνω είναι.
Ο οποίος μας έχει γράψει στα παπαρίνια του πολλές φορές, οπότε πλέον περνάμε και ανταποδίδουμε.

εγω μονο καλες εμπειρίες έχω απο αυτόν. έτσι και αλλιώς δεν είχα ποτέ πολλές απαιτήσεις.
Σκοπός ηταν να έτρωγα ότι είχε ή οτι μπορούσε και να είχα θέα την Πλάκα

Ο οποίος μας έχει γράψει στα παπαρίνια του πολλές φορές, οπότε πλέον περνάμε και ανταποδίδουμε.
Μάλλον σας ειδε από μακρυά...πολλούς.

Την έκανα την προηγούμενη Κυριακή.
Βρήκαμε και ένα μαγαζάκι και φάγαμε προβατίνα κλπ πολύ καλά. Να έχετε εναλλακτική για φαγητό, είναι σχεδόν πάνω στο δρόμο.

με τον φόβο να τσαντίσω ακόμα μια φορά (σε δυασανάλογο βαθμό σε σχέση με την σπουδαιότητα του θέματος) τον φίλο μου Αμυρού συνεχίζω απολογιστικά με διάφορες τυχαίες συμειώσεις

1. Δεν έχω κάτσει ποτέ στο μαγαζί του Κυριαζή στη Συκιά. Δεν γνωρίζω τίποτα για το τι κάνει με τους πελάτες του.
Όλα τα χρόνια που σταμάταγα Συκιά καθόμουν στον Βασίλη Μπέκο απέναντι απο την εκκλησία. Κρυφό καφενο-ταβερνείο το οποίο με τάιζε όλα τα χρόνια ότι είχε.
Τα καλοκαίρια καθόμουν στην εκκλησία απέναντι και έβλεπα τη Πλάκα. Για αυτό είχα σταματήσει την πρώτη φορά το πάλε-πότε 2006 με την τότε συμβία. Παρεμπιπτόντως εκείνη την χρονιά είχα ανακαλύψει και το Χάνι του Ρέρεσι που αργότερα πρότεινα για στάση στην αείμνηστη εκείνη βόλτα με τον συγχωρεμένο npat στο moto.gr και στο τέλος κατέληξε να γίνει cult symbol τοπόσημο σε διάφορες μοτο κοινότητες παραδίπλα.

Ελπίζω σε κάτι αντίστοιχο τώρα για τον Βασίλη και τη Μαρία γιατι το αξίζουν ως άνθρωποι και ως μαγαζί και ας μην γεμίζει το μάτι

2. Το τραγελαφικό σε όλη την ιστορία είναι οτι το Σάββατο το βράδι ξενύχτισα λόγω τυχαίας turned πολύ καλής βόλτας οπότε και να ξεκινάω αργά την Κυριακή. Μαντέψτε τι έκανα το βράδι στο ξενύχτι με την παρέα. Έτρωγα προβατίνα στο Κουκάκι ! :)

Attachments

• IMG_6211.webp
    IMG_6211.webp
    249,5 KB · Προβολές: 4
Back
Top Bottom