Γύρος Λίμνης - Ασφάλτινη Κυριακή 5/7

• Thread starter Thread starter @spyro
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Added to Calendar: 05/07/26

Αυτές τις ημέρες δεν είμαι στα πολύ καλά μου σωματικά οπότε ξύπνησα νωρίς αλλά δεν είχα κουράγια να σε ακολουθήσω. Η διαδρομή (και με την πρόταση που σου έγινε η οποία ακολουθείται κατά κανόνα στο "φεύγα" όταν γίνεται από Νότο προς Βόρεια και όχι με την κούραση όλης της ημέρας στο ανάποδο) είναι αγαπημένη.

Το μαγαζί που λες δεν το ήξερα. Ο τύπος στην στροφή έχει αρνηθεί να δώσει έστω νερό σε μέλη του φόρουμ που είχαν διανυκτερεύσει σε ορεινή εκκλησία εκεί πιο πάνω παλιότερα και θυμάμαι δύο φορές που "είχαν τελειώσει όλα" και "δεν έχω τραπέζι" ενώ είχε αμάζευτο από άλλη παρέα μπροστά μας οπότε ΟΚ, whatever, είναι αστείο το θέμα και μαύρη λίΤΣα και πηγαίνουμε σε άλλους. Το κρατάω για μελλοντική δοκιμή γιατί ΣΚ τα άλλα τουριστικά γεμίζουν.

Αυτές τις ημέρες δεν είμαι στα πολύ καλά μου σωματικά οπότε ξύπνησα νωρίς αλλά δεν είχα κουράγια να σε ακολουθήσω. Η διαδρομή (και με την πρόταση που σου έγινε η οποία ακολουθείται κατά κανόνα στο "φεύγα" όταν γίνεται από Νότο προς Βόρεια και όχι με την κούραση όλης της ημέρας στο ανάποδο) είναι αγαπημένη.
ελπίζω τις επόμενες φορές να προειδοποιείς με τέτοια θέματα. Γιατί παίζει να πας σημείο συνάντησης και εγώ να μην έχω ξυπνήσει ακόμα :cool:

Ο γύρος της λίμνης Μόρνου ήταν η πρώτη βόλτα που ανέβασα ποτέ σε φόρουμ, στο πάλαι ποτέ moto.gr Είχε τρείς συμμετοχές, ένα παιδί από Κύπρο με ένα CBR600RR που έκτοτε δεν ξαναείδαμε ποτέ, τον Σπύρο που μας πρόλαβε χωρίς ενημέρωση κάπου στη Θήβα με ένα Tiger 1050, και εμένα με ένα Hornet 600.
Εκεί ανακάλυψα και πρώτη φορά το Χάνι Ρερεση, βασικά λόγω χασίματος.
Έκτοτε έγινε αγαπημένος προορισμός μιας και η όλη διαδρομή είναι εγγύηση και εντελώς άδεια από κόσμο, τουλάχιστον μέχρι και τις τελευταίες μου επισκέψεις.
Νομίζω ο amyroukai ήταν η συχνή παρέα σε αυτό με διάφορες μηχανές και οι δυο μας μέσα στα χρόνια.

Σπύρο μπράβο που δεν το εκαψες και το έκανες έστω και μόνος

Έχω να πάω καιρό και δέχομαι παράπονα για το γεγονός ότι δεν έχει έρθει στο σπίτι ταπερ με κοκκινιστό. Τελευταία φορά που πήγαμε δεν είχε και μυζήθρα στο Κάλλιο και στην Βουνιχώρα. Ορίστε, οι εκκρεμότητες μαζεύονται.

Έχω να πάω καιρό και δέχομαι παράπονα για το γεγονός ότι δεν έχει έρθει στο σπίτι ταπερ με κοκκινιστό. Τελευταία φορά που πήγαμε δεν είχε και μυζήθρα στο Κάλλιο και στην Βουνιχώρα. Ορίστε, οι εκκρεμότητες μαζεύονται.

Τώρα μόνο χωμάτινα γιατί δεν έχω ασφάλτινο μηχανάκι.

Βγάλε το X να το κάνουμε διήμερο :laugh:

Τελευταία επεξεργασία:
Οποίος πάει προς τα εκεί αξίζει να πάει στην θεία στο χωριό Διακόπι στο μαγαζί της πλατείας. Αν δεν σας αρέσουν τα πολύ τουριστικά και η βαβούρα είναι ότι πρέπει…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο γύρος της λίμνης Μόρνου ήταν η πρώτη βόλτα που ανέβασα ποτέ σε φόρουμ, στο πάλαι ποτέ moto.gr Είχε τρείς συμμετοχές, ένα παιδί από Κύπρο με ένα CBR600RR που έκτοτε δεν ξαναείδαμε ποτέ, τον Σπύρο που μας πρόλαβε χωρίς ενημέρωση κάπου στη Θήβα με ένα Tiger 1050, και εμένα με ένα Hornet 600.
ιστορικές στιγμές!
Σαν εχθές την θυμάμαι πάντως. μεχρι και τη στάση για καφέ στους Δελφούς :D

Back
Top Bottom