Ρώτα τον ibar ...
Μέγας γνώστης για διάσχιση ποταμών -ρυακιων-νερολακουβων...
Έχει κάνει βυθομετρησεις σε όλη την χώρα...
Εγώ επειδή πάω μόνος, δεν θα έχω την τύχη να με φωτογραφήσουν την ώρα που θα πέσω στο ποτάμι.
Ρώτα τον ibar ...
Μέγας γνώστης για διάσχιση ποταμών -ρυακιων-νερολακουβων...
Έχει κάνει βυθομετρησεις σε όλη την χώρα...
Εγώ θα πήγαινα απ' τη.... γέφυρα!!!!Έτοιμος για διάβαση ποταμού στην χθεσινή βόλτα στον κεντρικό Ταΰγετο.
![]()

Θα βάζεις πρώτα την κάμερα να γράφει, και μετά θα περνάς!!!!!!Εγώ επειδή πάω μόνος, δεν θα έχω την τύχη να με φωτογραφήσουν την ώρα που θα πέσω στο ποτάμι.![]()

τελικά το χτ πάει χωμα?Έτοιμος για διάβαση ποταμού στην χθεσινή βόλτα στον κεντρικό Ταΰγετο.
![]()
Χωρίς.... φωτογραφική, όχι!!!!!τελικά το χτ πάει χωμα?

Δεν έχω να δείξω καμιά βόλτα
Σουπερ!Ξεκινάμε για ένα ταξίδι στην άγνωστη για εμάς Αλβανία! Δεν ακολουθούμε το TET αυτήν την φορά! Περνάμε τα σύνορα από την Μέρτζιανη και κινούμαστε παράλληλα με την Νεμέρτσκα σε μια πραγματικά πολύ όμορφη αλλά δύσκολη διαδρομή!
Πολύ ωραίοι.Ξεκινάμε για ένα ταξίδι στην άγνωστη για εμάς Αλβανία! Δεν ακολουθούμε το TET αυτήν την φορά! Περνάμε τα σύνορα από την Μέρτζιανη και κινούμαστε παράλληλα με την Νεμέρτσκα σε μια πραγματικά πολύ όμορφη αλλά δύσκολη διαδρομή!
Με σαγιονάρα δίχαλο και μερικά καντήλιαΠως κατέβηκες το γκρέμι, δεν μας έδειξες....![]()