• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

Δείξε την βόλτα σου

Ρώτα τον ibar ...
Μέγας γνώστης για διάσχιση ποταμών -ρυακιων-νερολακουβων...
Έχει κάνει βυθομετρησεις σε όλη την χώρα...

Εγώ επειδή πάω μόνος, δεν θα έχω την τύχη να με φωτογραφήσουν την ώρα που θα πέσω στο ποτάμι.:D

Έτοιμος για διάβαση ποταμού στην χθεσινή βόλτα στον κεντρικό Ταΰγετο.:D

3esGDKx.jpeg
Εγώ θα πήγαινα απ' τη.... γέφυρα!!!! :ha
Είναι στρατιωτικού τύπου, απ' ότι φαίνεται, και αντεχει!!!! :wacky:

Ξανά επισκεπτόμαστε την Αλβανία, αυτή την φορά δεν ακολουθούμε το TET αλλά άγνωστες διαδρομές!
Το πλήρες βίντεο έρχεται σύντομα!

Ξεκινάμε για ένα ταξίδι στην άγνωστη για εμάς Αλβανία! Δεν ακολουθούμε το TET αυτήν την φορά! Περνάμε τα σύνορα από την Μέρτζιανη και κινούμαστε παράλληλα με την Νεμέρτσκα σε μια πραγματικά πολύ όμορφη αλλά δύσκολη διαδρομή!

Ξεκινάμε για ένα ταξίδι στην άγνωστη για εμάς Αλβανία! Δεν ακολουθούμε το TET αυτήν την φορά! Περνάμε τα σύνορα από την Μέρτζιανη και κινούμαστε παράλληλα με την Νεμέρτσκα σε μια πραγματικά πολύ όμορφη αλλά δύσκολη διαδρομή!

Σουπερ!
Ζήλεψα..

Πολύ ωραίοι.
Μπράβο παιδιά.

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στην Αλβανία, μέσα από καταπληκτικά τοπία και ένα μοναδικό φαράγγι! Καταλήγουμε για διανυκτέρευση σε ένα απομονωμένο χωριό φιλοξενούμενοι σε μια οικογένεια!

Αφήνουμε το Frasher και επισκεπτόμαστε άλλο ενα καταπληκτικό φαράγγι και στην συνέχεια μπαίνουμε στο πιο απαιτητικό κομμάτι της διαδρομής!

Στο τελευταίο επεισόδιο του ταξιδιού μας στην Αλβανία ,περνάμε το απαιτητικό κομμάτι και τελικά κινούμαστε σε δρόμους πλακοστρωμένους εδώ και αιώνες. Φθάνουμε στο πανέμορφο Μπεράτ για Διανυκτέρευση και την επόμενη ημέρα φθάνουμε οδηγώντας πάνω από λόφους στα σύνορα με την Ελλάδα!

Back
Top Bottom