Δείξε την βόλτα σου

Έχει μικρόφωνα που γράφουν τον ήχο ξεχωριστά, το βάζεις κάτω από την σέλα που δεν βαράει ο αέρας και έχεις καλό ήχο.
Παράγγειλα κάτι σφουγγαράκια για αρχή που τα δίνει στην 360 να δω τι κάνει , φθηνά ήταν . Και μετά βλέπουμε

Παράγγειλα κάτι σφουγγαράκια για αρχή που τα δίνει στην 360 να δω τι κάνει , φθηνά ήταν . Και μετά βλέπουμε
Θα απογοητευτεις λίγο, αλλά οκ
Έχει και μια ρύθμιση noise κάτι....δοκίμασε το

Θα απογοητευτεις λίγο, αλλά οκ
Έχει και μια ρύθμιση noise κάτι....δοκίμασε το
Το έχω βάλει , άρα λες η λύση είναι ακουστικό από κάτω ; Οκ θα το δοκιμάσω πρώτα

Αφού έχασα τη βόλτα εχθές βγήκα σήμερα για λίγο χαλαρή προπόνηση.

Ήθελα να είναι μικρότερο το βίντεο αλλά έχει μέσα ένα μονοπατάκι και ένα διπλό πέρασμα σε ένα από τα πολλά μίνι πιστάκια της Βαρυμπόμπης που τα άφησα ολόκληρα. Στο τέλος είναι η ανηφόρα :laugh:

10 μέρες περιπέτειας στα Βαλκάνια με το @Worksbike Experience στο Balkan Adventure 2024!
Τις επόμενες δύο ημέρες, διασχίζουμε το Μαυροβούνιο, περνώντας μέσα από καταπράσινα δάση και απέραντα οροπέδια στα Κατουν. Τα τοπία κόβουν την ανάσα, ενώ το σκληρό έδαφος με πέτρα και χαλίκι κάνει την οδήγηση ιδιαίτερα απαιτητική.

Η μ#$% π με δέρνει.....

Αυτά από εμάς σήμερα
Πρώτη φορά για όλους μας σε χώμα
Από τσιμέντα-ψαθα

Πρωτη για το 2025.
Πολυ δυσκολο το πρωι, με ομιχλη σχεδον 30' μετα το Αρτεμισιο και με κοντρα ηλιο πριν την Σπαρτη που δεν εβλεπες τιποτα. Μια κοκκαλομενη δεξια παλαμη απο το κρυο που προς στιγμη σκεφτομουν πως θα γυριζω το γκαζι με το αριστερο!! :laugh:
Ωραια και η αναβαση στην Αναβρυτη. (Ευχαριστω για την πινεζα Παναγιωτη R.E.H)
Ομορφες διαδρομες να εχουμε.
:friendship:

1000022324.jpg

1000022320.jpg

1000022307.jpg

1000022323.jpg

1000022268.jpg

1000022321.jpg

Αφήνουμε το Μαυροβούνιο και μπαίνουμε στην Αλβανία! Είναι το πιο απαιτητικό και πιο άγριο τμήμα του ταξιδιού!
Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε το βίντεο στον φίλο ή την φίλη σας που θα τους αρέσει!

Μικρή βόλτα , άγιοι θεοδωροι και επιστροφή από πισια σήμερα . Προπόνηση και δοκιμή στις μπότες .

Αυτή η γωνία που τραβάω είναι βλακεία ;

Τελευταία επεξεργασία:

Μικρή βόλτα , άγιοι θεοδωροι και επιστροφή από πισια σήμερα . Προπόνηση και δοκιμή στις μπότες .

Πρέπει να αλλάξεις το frame, αυτό που έχεις είναι για θέαση από κινητο

Πρέπει να αλλάξεις το frame, αυτό που έχεις είναι για θέαση από κινητο
Που το αλλάζω αυτό ;;

Για ινσταγκραμ είναι οκ

Για YouTube όχι, γύρνα το οριζόντια

Για ινσταγκραμ είναι οκ

Για YouTube όχι, γύρνα το οριζόντια
Δεν το βάζω ινστα , μόνο γιουτιουμπ . Αλλά εγώ το βλέπω από κινητό και επεξεργασία κάνω από κινητό . Θα το βρω

Πρώτη για το 2025 :D
...Έχω Πάει...

Καλή μοτοχρονιά σε όλους -ες με πολλά όμορφα βολτοχιλιόμετρα. :friendship:

Αφού έχασα τη βόλτα εχθές βγήκα σήμερα για λίγο χαλαρή προπόνηση.

Ήθελα να είναι μικρότερο το βίντεο αλλά έχει μέσα ένα μονοπατάκι και ένα διπλό πέρασμα σε ένα από τα πολλά μίνι πιστάκια της Βαρυμπόμπης που τα άφησα ολόκληρα. Στο τέλος είναι η ανηφόρα :laugh:

antsoar δεν φοβάσαι που πας μόνος βόλτες?
Όσο και εάν είναι χαλαρές!
Είναι ο μόνος λόγος που δεν ψωνίζω μικρό μηχανάκι :thumbsdown:

antsoar δεν φοβάσαι που πας μόνος βόλτες?
Όσο και εάν είναι χαλαρές!
Είναι ο μόνος λόγος που δεν ψωνίζω μικρό μηχανάκι :thumbsdown:

Θανάση θα σου πω αληθινά. Στην αρχή που αγόρασα το μικρό θεωρούσα ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βρίσκω παρέα κάθε μέρα για βόλτα. Στην πράξη αποδείχτηκε ότι δεν είναι έτσι. Ο περισσότερος κόσμος έχει ελεύθερο χρόνο το σαββατοκύριακο. Βλέπεις και εδώ στο "της τελευταίας στιγμής", οι προσκλήσεις που μπαίνουν για μέσα στην εβδομάδα τις περισσότερες φορές μένουν αναπάντητες. Ίσως θα έπρεπε να έχω ψαχτεί και με ομάδες στο facebook, κάτι που δεν έχω κάνει.
Η άλλη μου επιλογή είναι να μην πάω. Αλλά αυτό δεν παίζει. Τώρα που έχω πολύτιμο χρόνο δεν μπορώ να αφήνω καλές μέρες να φεύγουν έτσι.
Πηγαίνω προσπαθώντας να τηρώ δυο απλά πράγματα (όχι πάντα). Αποφεύγω τα μονοπάτια που δεν ξέρω που καταλήγουν, και κάνω κοινοποίηση τοποθεσίας στην οικογένεια.

και κάνω κοινοποίηση τοποθεσίας στην οικογένεια.

Αυτό! Πόσο απλό και πόσο σωτήριο αν συμβεί κάτι...

Back
Top Bottom