Δείξε την βόλτα σου

enterprise-psi

Πλέω μεθ' ορμής ακαθέκτου
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
Honda XL750 Transalp 2024
Give away το glx 90 αρι μου στα 50 subs !!! Δεν μασάμε .

Έχει λίγο φασαρία ρε γαμωτο , τι θα κάνω ;;
Βρήκαμε παιχνίδι τώρα
Η Insta 360 X3 συνδέεται με bluetoοth με την ενδοεπικοινωνία , αλλιώς στο μοντάζ χαμηλώνεις ή σβήνεις τον ήχο και βάζεις μουσική.
Καλή μοτοχρονιά σε όλους -ες με πολλά όμορφα βολτοχιλιόμετρα. :friendship:

Και από άλλη οπτική :D

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Η Insta 360 X3 συνδέεται με bluetoοth με την ενδοεπικοινωνία , αλλιώς στο μοντάζ χαμηλώνεις ή σβήνεις τον ήχο και βάζεις μουσική.

Και από άλλη οπτική :D

Α ωραίος δεν το ήξερα και αυτό ! Ευχαριστώ !
την χ3 έχεις ; Που την έχεις βάλει πιγούνι ;; Δεν βολεύει ρε γαμωτο είναι σαν ματζαφλαρι μπροστά μου

enterprise-psi

Πλέω μεθ' ορμής ακαθέκτου
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
Honda XL750 Transalp 2024
Α ωραίος δεν το ήξερα και αυτό ! Ευχαριστώ !
την χ3 έχεις ; Που την έχεις βάλει πιγούνι ;; Δεν βολεύει ρε γαμωτο είναι σαν ματζαφλαρι μπροστά μου
Ναι την Χ3 αλλά την έχω στο ραβδί συνήθως , έχω άλλη στο κράνος .

Παράδειγμα :

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Ναι την Χ3 αλλά την έχω στο ραβδί συνήθως , έχω άλλη στο κράνος .

Παράδειγμα :

Οκκκ κατάλαβα . Εχω και εγώ βάση άλλα την βάζω στο κράνος συνήθως . Εχω μια στο πιγούνι και μια στο πάνω μέρος του κράνους αυτοκόλλητη

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Μαζί με Doc.DD zanny ChristosGR Asxetos και 2 φίλους του Στάθη σε μια εξόρμηση στη Διρφυ τη Κυριακή για τακτοποίηση κάτι υπόλοιπα από η προηγούμενη εξόρμηση στη γνωστή διαδρομή του 2wheeler. Θα ακολουθήσει και part 2

Τελευταία επεξεργασία:

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Μαζί με Doc.DD zanny ChristosGR Asxetos και 2 φίλους του Στάθη σε μια εξόρμηση στη Διρφυ τη Κυριακή για τακτοποίηση κάτι υπόλοιπα από η προηγούμενη εξόρμηση στη γνωστή διαδρομή του 2wheeler. Θα ακολουθήσει και part 2

Ωραιοιιι !!! Εντουρο το 300αρι :friendship:

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
σαυRα 1250 R

Έβαλες ταμπούρο στον Κινέζο??

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Έβαλες ταμπούρο στον Κινέζο??
Μπα το μπροστινό φρενο σφυραει. Έχω δοκιμάσει κάποιες παστες τακάκια αλλά μάλλον φταίει η ποιότητα του δίσκου.

2wheeler

Μέλος
Όνομα
Τασος
Μοτό
F800GS, RSV MILLE

Ετοιμαζεται vol.3!

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50

Πολύ καλό το Voge Βαγγέλη!!

Thanpen

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Africa twin
Tuareg 660
Συγνώμη για τις βρισιές αλλά τέτοιοι είμαστε.
Ωραιοιιιι !!! Η ομίχλη τα έσπασε !! :woot:
Στάθη που έπεσες εκεί μέσα ρε ; Αχαχαχα έκλαψα , μα είναι πράγματα αυτά λέει που είναι η πολιτεία :ha μου θύμησες τον ψάλτη

Spyrious

Μέλος
Περιοχή
Ιωάννινα
Όνομα
Σπύρος
Μοτό
00' TL1000R
22' 701 Enduro
Μια διαφορετική βόλτα αυτή την φορά .Ακολουθήσαμε την ομάδα της motoparea.gr στην πανέμορφη Πάργα. Η διαδρομή ήταν ασφάλτινη . Εγώ, ακολούθησα με το TL1000R .

Top Bottom