• Η ενότητα με τις αγγελίες ξανά ανοικτή! Πρόσφερε η αναζήτησε και βρες την αγγελία που σε ενδιαφέρει.

Δείξε την βόλτα σου

Κάποια στιγμιότυπα από χτες και το κερασάκι στην τούρτα στο τέλος :p .

Screenshot_2026_03_12_135236.png

Screenshot_2026_03_12_135258.png

Screenshot_2026_03_12_135622.png

Screenshot_2026_03_12_135722.png

Screenshot_2026_03_12_135606.png

Τι γίνεται και δεν βλέπω τις φωτογραφίες, όπως και σε κάποιες άλλες αναρτήσεις;
Αυτό το βιολί έχει αρχίσει τους τελευταίους μήνες. Παλιότερα δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα.

Τι γίνεται και δεν βλέπω τις φωτογραφίες, όπως και σε κάποιες άλλες αναρτήσεις;
Αυτό το βιολί έχει αρχίσει τους τελευταίους μήνες. Παλιότερα δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα.

Και εγώ το έχω προσέξει. Συγκεκριμένα όταν ανεβάζω από κινητό στο postimage, δεν μπορώ να τις δώ στο pc και το αντίθετο.

Αξίζει αυτή την εποχή μια εκδρομή σε αυτά τα μέρη οι εικόνες, τα χρώματα και τα αρώματα είναι στο top level

Υπάρχουν συμπτώσεις… και ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.

Ξυπνάω σήμερα με το απωθημένο από το προηγούμενο ΣΚ που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη βόλτα στα Γεράνεια του Χελιώτη. Μέσα μου όμως έλεγα «σιγά μην γίνει σήμερα…».
Και τότε… σκάει ειδοποίηση στο κινητό από μια καινούρια εφαρμογή που έχει βγει για να διοργανώνεις / συμμετέχεις σε μοτοβόλτες (δεν λέω όνομα, μη κάνουμε και διαφήμιση ).
Αφετηρία: το γνωστό 14
Προορισμός: Σπηλιά της Φώκιας
Σχόλια: OFF ROAD
Εκεί κάπου σκέφτομαι ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που πρέπει να ευχαριστήσω.
Χωρίς πολλές σκέψεις δηλώνω συμμετοχή με έναν άγνωστο διοργανωτή, με τη λογική «όπου βγει και ό,τι γίνει».
Φτάνω στο σημείο συνάντησης και όντως ο Φίλιππος ήταν στην ώρα του (btw έχει λογαριασμό εδώ μέσα… ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ!!! ). Μετά τις κλασικές συστάσεις μου λέει ότι θα έρθει και ένας φίλος του. «Κανένα πρόβλημα», του λέω, και περιμέναμε.
Κάπου εκεί στην αναμονή ακούγεται από μακριά ένα:
«Αποστόληηηηη!!!»
Και ο Φίλιππος λέει:
«Α α ο Γιώργος».
Και ποιος ήταν τελικά;
Ο δικός μας ο Γιώργος, ο GeorgeKor , με τον οποίο είχαμε πάει να κάνουμε τη διαδρομή του Χελιώτη… που τελικά δεν μας είχε βγει τότε!
Ναι… τελικά είναι μικρός ο κόσμος και η Αθήνα ένα χωριό.
Για τη βόλτα τώρα τι να πω…
Ονειρική διαδρομή, απίστευτα πολλά σημεία ενδιαφέροντος, ωραία χώματα και θέα που σε έκανε να σταματάς συνέχεια για φωτογραφίες.
Αλλά… σαν τη Σπηλιά της Φώκιας καμία.
Απλά απίστευτο σημείο. Τοπίο που δεν το χορταίνεις.
Από αυτές τις βόλτες που λες:
«Τελικά καλά που σηκώθηκα σήμερα…» ️
IMG-6635.jpg

IMG-6653.jpg

IMG-6661.jpg

IMG-6671.jpg

IMG-6677.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Υπάρχουν συμπτώσεις… και ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.

Ξυπνάω σήμερα με το απωθημένο από το προηγούμενο ΣΚ που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη βόλτα στα Γεράνεια του Χελιώτη. Μέσα μου όμως έλεγα «σιγά μην γίνει σήμερα…».
Και τότε… σκάει ειδοποίηση στο κινητό από μια καινούρια εφαρμογή που έχει βγει για να διοργανώνεις / συμμετέχεις σε μοτοβόλτες (δεν λέω όνομα, μη κάνουμε και διαφήμιση ).
Αφετηρία: το γνωστό 14
Προορισμός: Σπηλιά της Φώκιας
Σχόλια: OFF ROAD
Εκεί κάπου σκέφτομαι ότι υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που πρέπει να ευχαριστήσω.
Χωρίς πολλές σκέψεις δηλώνω συμμετοχή με έναν άγνωστο διοργανωτή, με τη λογική «όπου βγει και ό,τι γίνει».
Φτάνω στο σημείο συνάντησης και όντως ο Φίλιππος ήταν στην ώρα του (btw έχει λογαριασμό εδώ μέσα… ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ!!! ). Μετά τις κλασικές συστάσεις μου λέει ότι θα έρθει και ένας φίλος του. «Κανένα πρόβλημα», του λέω, και περιμέναμε.
Κάπου εκεί στην αναμονή ακούγεται από μακριά ένα:
«Αποστόληηηηη!!!»
Και ο Φίλιππος λέει:
«Α α ο Γιώργος».
Και ποιος ήταν τελικά;
Ο δικός μας ο Γιώργος, ο Giwrgos, με τον οποίο είχαμε πάει να κάνουμε τη διαδρομή του Χελιώτη… που τελικά δεν μας είχε βγει τότε!
Ναι… τελικά είναι μικρός ο κόσμος και η Αθήνα ένα χωριό.
Για τη βόλτα τώρα τι να πω…
Ονειρική διαδρομή, απίστευτα πολλά σημεία ενδιαφέροντος, ωραία χώματα και θέα που σε έκανε να σταματάς συνέχεια για φωτογραφίες.
Αλλά… σαν τη Σπηλιά της Φώκιας καμία.
Απλά απίστευτο σημείο. Τοπίο που δεν το χορταίνεις.
Από αυτές τις βόλτες που λες:
«Τελικά καλά που σηκώθηκα σήμερα…» ️

Εγώ ήμουν στην εκδρομή με το Φιλίππα
.. απροσδόκητη συνάντηση σίγουρα , αλλά είδες ακόμα και η Αθήνα είναι πολύ μικρή

Είδαμε και τη σκόνη από το Ράλι helllas Baja 2026 ,από ψηλά , στο οποίο γίνονταν ΧΑΜΟΣ

Καλή εβδομάδα να έχουμε !

Τελευταία επεξεργασία:
Το ταξίδι ολοκληρώνεται.
Στο τελευταίο μέρος του Deeper in the Balkans περνάμε στις Αλβανικές Άλπεις.
Οδηγούμε στον εντυπωσιακό SH20, κατεβαίνουμε προς το Θεθ μέσα από φαράγγια και ορεινά περάσματα και συνεχίζουμε μέσα από κοιλάδες με ποτάμια και άγρια τοπία.
Η διαδρομή μάς φέρνει μέχρι τη Σκόδρα και από εκεί ξεκινά η επιστροφή προς την Ελλάδα, κλείνοντας έναν μεγάλο βαλκανικό κύκλο.

Το ταξίδι ολοκληρώνεται.
Οδηγούμε στον εντυπωσιακό SH20, κατεβαίνουμε προς το Θεθ μέσα από φαράγγια και ορεινά περάσματα και συνεχίζουμε μέσα από κοιλάδες με ποτάμια και άγρια τοπία.
Η διαδρομή μάς φέρνει μέχρι τη Σκόδρα και από εκεί ξεκινά η επιστροφή προς την Ελλάδα, κλείνοντας έναν μεγάλο βαλκανικό κύκλο.

Εξαιρετικός για ακόμη μια φορά! Keep riding!

Το ταξίδι ολοκληρώνεται.

Πότε έγινε αυτό το ταξίδι? είναι να περάσω από τον χαλασμένο δρόμο

Back
Top Bottom